Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç: 71,1
1. Gün. : 70.4
4 kupa yeşil çay , 2 lt su içebildim
700 gr gitmiş sadece ama kaçamak yaptım hem de çok fena 1 kase ayran-kflakes yedim fazladan ve akşam 1koca paket cips :'(
Bugün daha iyi olur umarım

evet vermıstım ama dun bıraz kacırdım pılav yapmıstım da dayanamadm ve bugun sadece 0,500 gr eksık
benım yolum cok fazla daha :)
baslangıc : 99,4
ilk gun:98,5
ıkıncı gun: 98

Başlangıç: 71,1
2. Gün. : 69.5
Yeşil çay içemedim dün
2,5litre su
1 karam ve 1 paket orta boy cipsle şahane bi kaçamak yaptım yine
Ama yine de umutluyum kendimden

valla dun ogleden sonra mısafırlıkteydım ee bı guzel bı bardfak kolayı kızartmayı yedım sonuc fena +++++0,200 gr oldu cezalıyım bugun

10 aydir normal diyet yapıyorum 80 kiloydum 65.600 e kadar dustum ama kilom durdu bu diyet isime geldi çünkü hedefim 60 1 haftada vermek çok güzel ya ben kaç ayla rdir uğraşiyorum bu doğum kilolarimi vermek için.

valla dun ogleden sonra mısafırlıkteydım ee bı guzel bı bardfak kolayı kızartmayı yedım sonuc fena +++++0,200 gr oldu cezalıyım bugun
merhaba,bende bayadır bir uygulayıp bir bozuyorum.birbirimize destek verelim miiii çünkü cidden bir süreden sonra dayanılmıyo.ve seninde benimde yolumuz uzun. açlık krizlerimizde birbirimizi durduralımm ne dersin ?

Başlangıç: 71.1
3. Gün. :69.5
3. gün hiç fark Yok maalesef ama yeterince su ve yeşil çay içemedim, tabii ki kacamaklarım da oldu, sabah regl oldum, reglden dolayı ödem topladığımı düşünüyorum, suyu da az içtiğim için atamadım, bu dönem daha hızlı gider sanırım, yani inş

kızlar ben dun malesef gene kacamak oda hep aksamları oluyor ama bozmıycam kararlıyım pazar gunune kdr tartılmıycam pazarda 96 gormek ıstyrm kaldım 98,3 de
haftaya pazar gunu de 90 gorcem kararlıyım olmaz boyle kızgınım kendıme acda kalsam bayılsamda yemek yokkkk
kahvaltıyıda 9da yapcam kı daha cok elam tuketeyım ben 1kılo elmayı zor yıyom zaten de sız 1 mı 1,5 mu yıyosunuz ?

Baslangic kilom 65.600 boyum 1.65. 1.gun-65.600. 2.gun-64.400. 3.gün bakalım ne olcak☺kilom durmuştu normal diyetle 15 kg vermistim .ben günde 1/kg yedim 6 tane sabah kahvaltı bide yatar ken yoğurt yedim.su ve yesilcayda var.

Cnm bende 1 günü sabit kaldım 2. Günü verdim bende 1 gün yeşil çay içmemiş tim dün 4 kupa içtim faydasinida gordum.regl dönemi nde oluyo odem zaten diyetisyen e giderken o dönemlerinde gelme derdi doktor.sen gene devam et

Bende 1/kg yiyom 6 tane yanı.

Başlangıç: 71.1
3. Gün. : 69.5
4. Gün. : 68.9
Kaçamak yapıp duruyorum ya, açlık değil boşboğazlık benimki

Kızlar merhaba ben de geldimm :) ben daha önce bu diyetle 5 kilo vermiştim. Yarın yeniden başlıyorum. Boyum: 1.68 m başlangıç kilom: 61.3 kg

Kızlar merhaba ben de geldimm :) ben daha önce bu diyetle 5 kilo vermiştim. Yarın yeniden başlıyorum. Boyum: 1.68 m başlangıç kilom: 61.3 kg
Selam fatcinderella bende yarin sabah itibariyle basliyorum bu diyete vermem gereken 8 kg var basit gibi gorunen aslinda oldukca zor bir diyet bu yuzden destege ihtiyacim var gaz verin bana ne oluuuuurrr

Selam fatcinderella bende yarin sabah itibariyle basliyorum bu diyete vermem gereken 8 kg var basit gibi gorunen aslinda oldukca zor bir diyet bu yuzden destege ihtiyacim var gaz verin bana ne oluuuuurrr
Merhaba esrtln :) ben 2 sene önce bu diyetle 65ten 60a düşmüştüm. Sonra çok diyet denedim ama hepsinde ya istediğim kiloyu veremediğim için moralim bozuldu diyeti bozdum ya da tüm kiloları geri aldım. Şu ana kadar denediğim diyetler içinde en etkilisi bu oldu.
Evet haklısın, disiplinli bir şekilde yapılması gereken zor bir diyet ama etkili gerçekten. Ve pek sağlıklı olmasa da bu diyetle hızlı kilo verince morali düzeliyor insanın. Diğer diyetlerde günde ya 100 gr veriyorum ya da hiç vermiyorum moralim bozuluyor bozuveriyorum diyeti...
Benim de vermem gereken bir 8-10 kilom var. En azından verebildiğim kadarını bu diyetle vermek istiyorum. bugün başladım şu ana kadar da çok şükür bozmadan uydum diyete, ama gözümün önünden ne yemekler geçti belli değil :)) en iyisi ikimiz de birbirimize gaz verelim :)

Aynen bende bu gun baslamaya niyetlendim aksama kadar superdi ancak yemege gelen misafir herseyi bozdu ama sabah itibari ile basliyorum 55im su anda sabah tartildim 48 olana kadar devam kararliyim eminim basaricaz

Mrb kizlar bende geldim lutfen lutfen desteginizi banada verin bende elma diyetini yapmayi dusunuyorum ama okadar cok diet yaptimki biraz kilo verdikten sonra yine takilip kaliyor ve ben cok uzuluyorum bu gercekten fayda ediyormu beni yalniz birakmayin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…