- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 41
Tabiki canim bende bugun basladim :) kac kilosun hedefin neMerhabalar bende aranıza bugün itibariyle katılmak istiyorum mümkünmudur acaba ?
aynen uyguladım derken neler yaptınız? kaç gün yaptınız? şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.kızlars merhabalar :) ben bu diyeti bir hafta eksiksiz uyguladım ve cidden 5 kilo verdim.Ama daha fazla dayanamadım bir haftadan sonra acayip iyi bozdum.Bugün tekrar başladım ve bu sefer daha kararlıyım.Pazartesi seçimlerdeki değişimin ardından bende 5 kilo daha değişmiş olucam..DEĞİŞİMLER İYİDİR der giderim buralardan :))
tam bir hafta uyguladım cnm aç kaldım resmen, iradeli olduğumu düşünüyorum ama bu baya zorluyor.Çünkü çikolata hastası biriyim ve her gün bir çikolata yiyen ben, sıfır şeker durumuna geldim kiiii kahveye çaya falan şeker kullanmam.Hafta bitince ben bir bozdum ızgaralar,dondurmalar,sucuklar,pastırmalar,mısır patlağı falan falan Allahım şuan zaten açım kulağa bile acayip iyi geliyor. :)) salınca zaten hemen farkediyorsun göbekten, bir ağırlık oluyor üzerinde.Sonraa kendime dedim kilo kilo elma yedim bidee ailemde ne yemekler yiyor akşam yemeklerde ben köşede elma mod olunca dedim değer mi bu eziyete dayanmalısın kızım.Cnm anlıcağın kendime gaz veriyorum.Ve bence bu diyette en önemlisi su çünkü su içince günde net 15 kere tuvalete çıkıyorum.vee diyette yeşil çaydan bahsetmişler ben sadece kahvaltıda bir bardak takılıorum.Bozsam bile su içtim günde 3 litre.heee bide kapattım kendimi çok dışarı çıkmıorum evde olunca odaklanıosun öneridir çalışmıosan.Şimdi dün tekrar sıkı başladım.Bakalım şimdi devam ediyorum.Ne kadar dayanıcam görücez.Ama kesinlikle öneriyoum güzel diyet..sevgiler..aynen uyguladım derken neler yaptınız? kaç gün yaptınız? şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.
İnşallah bu seferde başarılı olursunuz. Allah yardımcınız olsun. Sonucu yazınıztam bir hafta uyguladım cnm aç kaldım resmen, iradeli olduğumu düşünüyorum ama bu baya zorluyor.Çünkü çikolata hastası biriyim ve her gün bir çikolata yiyen ben, sıfır şeker durumuna geldim kiiii kahveye çaya falan şeker kullanmam.Hafta bitince ben bir bozdum ızgaralar,dondurmalar,sucuklar,pastırmalar,mısır patlağı falan falan Allahım şuan zaten açım kulağa bile acayip iyi geliyor. :)) salınca zaten hemen farkediyorsun göbekten, bir ağırlık oluyor üzerinde.Sonraa kendime dedim kilo kilo elma yedim bidee ailemde ne yemekler yiyor akşam yemeklerde ben köşede elma mod olunca dedim değer mi bu eziyete dayanmalısın kızım.Cnm anlıcağın kendime gaz veriyorum.Ve bence bu diyette en önemlisi su çünkü su içince günde net 15 kere tuvalete çıkıyorum.vee diyette yeşil çaydan bahsetmişler ben sadece kahvaltıda bir bardak takılıorum.Bozsam bile su içtim günde 3 litre.heee bide kapattım kendimi çok dışarı çıkmıorum evde olunca odaklanıosun öneridir çalışmıosan.Şimdi dün tekrar sıkı başladım.Bakalım şimdi devam ediyorum.Ne kadar dayanıcam görücez.Ama kesinlikle öneriyoum güzel diyet..sevgiler..
merhaba canım boyunuz ve kilonuz kaç şuan? hedefiniz nedir?Merhaba arkadaşlar... Ben bu diyeti önceden yapmıştım 14 günde 13 kilo vermiştim kahvaltısını yapmadım günde 4-5 elma yedim bide 1 saat 1 buçuk saat spor yaptım günde ve geride almadım hiç ama ben kendime 1000 kalorilik bi çizelge hazırladım dikkat ettim ne yediğime canım tatlı çektiğinde yedim ama tatlı yediysem akşam yemeğinde daha az yedim mesela. 1 kilo bile geri almadım :) Elma diyeti hayatımı kurtardıı :) Şimdi tekrar başladım 4. gündeyim kaç kilo verdim bilmiyorum ama bacaklarımda ve karın bölgemde çook belli gibii, yani ben memnunum. Başlamak isteyen varsa durmasınn! :)