Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün basladim kizlar. Sabah aç karnina tarildim 61 kiloyum. Sabah 2 dilim kepek ekmegi ile beyaz peynirli tost, bir yumurta ve 6 tane az tuzlu siyah zeytin yedim. Sonra elma ile devam :) yarin sabah bakalim eksi olucakmiii kendime ve herkeese bol bol sabir ve tok karin diliyorunn

Bende bugün başladım . 73 kiloyu ve su an ki hedefim 65 . Çok hızlı kilo verebilen ama çok da hızlı alan biriyim. Daha önce 1 kere sağlıklı beslenip süper kilo verdim . Yıllarca korudum. Ama son 1 yildir hastalık zart zurt aldım . Ideal olmak istediğim aslında 57 ama su an 65 ilk hedefim. Bugün sabah 2 yumurta 1 salatalik 1 domates ve 1 dilim cavdar ekmegi yedim. Öğlen yaklaşık 40 dk önce ev yapımı tarhana çorbası ictim. Icine yarım dilimden az cavdar ekmegi doğradim. Akşam içinde tavuklu türlü patlıcan ve Kabaklı 1 kase çorba mercimek ve salata ile kapatmayı düşünüyorum.

Oeki ben direk o elma diyetini yapmasam olurmu benimm demir eksikliği ve kansızlık var düşer bayilirim

Merhabalar,

Ben de size katilmak istiyorum. Atkins diyeti yapiyordum ama artik kusucam et yemekten. Elma diyeti.. et yok ne guzel, ve biraz arastirdim internette baya kilo da verdirtiyormus. Bu daha da guzel :) Su anda tam 70 kiloyum, hedef iki haftada 65. Asil hedefim 60 ama simdilik 65 iyidir. Bugun baslamistim ama simdi burada okuyunca anladim ki tam da dogru bi elma diyet olmamis bugunki... Yarin burada yazildigi gibi uygulayarak devam edecegim, sizi gidisatla ilgili bilgilendiririm. Herkese kolay gelsinnn, tabi bana da :)

Kizlar ben iki gunde iki kilo verdiren bi diyet buldum. Daha oncede denemistim gercekten verdiriyor. Sabah sadece meyve yada meyve suyu, öglen sebze yemegi salata yogurt bir dilim kepek ekmegi, aksamda izgara yada haslama et, salata yogurt bir dilim kepek ekmegi.
Ben dun aksam eşimi yalniz birakmamak icin yemek yedim ama bugun bu iki gunluk diyete basladim. Sabah elma yedim, oglen mantar domates sote ve bi dilim ekmek, aksamda devam edicem. Yarinda ayni. Sonraki gun iki kilo verdimmi vermedimmi yazarim size :)

Merhaba kizlar oncelikle baya gecikmeli cvp verdiğim için özür dilerim. Ancak firsat bulabildim. Ben bu diyeti 2 hafta yaptm ve bozmadan yaptim spor destegi ile de yaptim aonuc vasat.! 66 ile baslayip 64 e düştüm o da vucttudaki sislik ve su gitti baska hic bişi degil. :/ simdi de yumurta diyeti yapmayi düşünüyorum o da 2 hafta da 9 kilo verdiriyomuş. Bu diyetler yuzunden Iyice deneme tahtasina donduk sonumuz hayrolsun :/

Merhabalar ayın 20 sinde yani Salı günü başladım elma diyetine ve bugun 6. Günün Sabahı 56.4 ile başladım ve bu sabah inanılmaz ama 51.800 geldim aynaya baktıgım da pantolonlarımda da farkı görebiliyorum :) biraz değişiklik Yaptım kendime göre ama öyle çok oynamadım diyetle hedefim 48 ve 1 hafta daha deneyip tekrar bildireceğim sizlere...

kızlars merhabalar :) ben bu diyeti bir hafta eksiksiz uyguladım ve cidden 5 kilo verdim.Ama daha fazla dayanamadım bir haftadan sonra acayip iyi bozdum.Bugün tekrar başladım ve bu sefer daha kararlıyım.Pazartesi seçimlerdeki değişimin ardından bende 5 kilo daha değişmiş olucam..DEĞİŞİMLER İYİDİR der giderim buralardan :))

aynen uyguladım derken neler yaptınız? kaç gün yaptınız? şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.

aynen uyguladım derken neler yaptınız? kaç gün yaptınız? şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.
tam bir hafta uyguladım cnm aç kaldım resmen, iradeli olduğumu düşünüyorum ama bu baya zorluyor.Çünkü çikolata hastası biriyim ve her gün bir çikolata yiyen ben, sıfır şeker durumuna geldim kiiii kahveye çaya falan şeker kullanmam.Hafta bitince ben bir bozdum ızgaralar,dondurmalar,sucuklar,pastırmalar,mısır patlağı falan falan Allahım şuan zaten açım kulağa bile acayip iyi geliyor. :)) salınca zaten hemen farkediyorsun göbekten, bir ağırlık oluyor üzerinde.Sonraa kendime dedim kilo kilo elma yedim bidee ailemde ne yemekler yiyor akşam yemeklerde ben köşede elma mod olunca dedim değer mi bu eziyete dayanmalısın kızım.Cnm anlıcağın kendime gaz veriyorum.Ve bence bu diyette en önemlisi su çünkü su içince günde net 15 kere tuvalete çıkıyorum.vee diyette yeşil çaydan bahsetmişler ben sadece kahvaltıda bir bardak takılıorum.Bozsam bile su içtim günde 3 litre.heee bide kapattım kendimi çok dışarı çıkmıorum evde olunca odaklanıosun öneridir çalışmıosan.Şimdi dün tekrar sıkı başladım.Bakalım şimdi devam ediyorum.Ne kadar dayanıcam görücez.Ama kesinlikle öneriyoum güzel diyet..sevgiler..

İnşallah bu seferde başarılı olursunuz. Allah yardımcınız olsun. Sonucu yazınız

merhaba kızlar, bende 18 yaşındayım 1.70 ve 58 kiloyum. Hedefim 50, daha önceden bu diyeti yapmıştım ve çok sağlıklı bir şekilde kilo verdim fakat ben diyetimi değiştirerek yapıyorum. Sabah kahvaltım gine aynı, öğlen 12de elmamı yedikten 2 saat sonra brokoli veya farklı bi sebze haslamasıyla yoğurt yanına salata da yapabilirsiniz ama ben tercih etmiyorum çünkü elmayla aynı kaloride birşeyler tüketmekten yanayım sonra tekrar akşam 6'a kadar yeşil elma. Ve aç kalmıyorum :)

Merhaba arkadaşlar... Ben bu diyeti önceden yapmıştım 14 günde 13 kilo vermiştim kahvaltısını yapmadım günde 4-5 elma yedim bide 1 saat 1 buçuk saat spor yaptım günde ve geride almadım hiç ama ben kendime 1000 kalorilik bi çizelge hazırladım dikkat ettim ne yediğime canım tatlı çektiğinde yedim ama tatlı yediysem akşam yemeğinde daha az yedim mesela. 1 kilo bile geri almadım :) Elma diyeti hayatımı kurtardıı :) Şimdi tekrar başladım 4. gündeyim kaç kilo verdim bilmiyorum ama bacaklarımda ve karın bölgemde çook belli gibii, yani ben memnunum. Başlamak isteyen varsa durmasınn! :)

merhaba canım boyunuz ve kilonuz kaç şuan? hedefiniz nedir?

Boyum 157 canım.Elma diyetinden önce 65tim,elma diyetini yaptım 52 oldum. Hedefim 45 kg. Şimdi elma diyetini bozdum yaa Yarın yoğurt diyetine başlıcam ama çorbasnı salatasını falan içmicem sadece yoğurt yicem çokk acıkırsam bi dilim kepekli ekmek yicem sporuda yapıcaam :) Şans dileyin bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…