Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de bu diyetin saglikli oldugunu dusunmuyorum zaten ama kendi adima konusmam gerekirse eylule kadar zayiflamam ve midemi kucultmem gerek sonrasinda saglikli beslenme ve spor yaparak verdigim kilolari koruyacagim zaten

Ben de bu diyetin saglikli oldugunu dusunmuyorum zaten ama kendi adima konusmam gerekirse eylule kadar zayiflamam ve midemi kucultmem gerek sonrasinda saglikli beslenme ve spor yaparak verdigim kilolari koruyacagim zaten
canım yorumunu şimdi gördüm bayanlar olarak kesinlikle zayıflamak için çıldırıyoruz internette biraz araştırma yaparak aynı zamanda bu forumda da yayınlanan sağlıklı diyet ve egzersizle ayda 10 kilo vermenin yolunu buldum. yeni bir konu açmayı düşünüyorum burada pek destek görememdim. ben yarın başlicam inş hem günlük evde olan şeylerle hemde sağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyorum katılmak istersen beraber başlamayı çok isterim

Canim ben su an elma diyeti yapiyorum etkili oldugunu bildigim icin

sırf buradan kendimi takip edebilmek için üye oldum siteye=)

bugün itibariyle başladım. sabah kepekli tost, ardından da bu saate kadar 2 yeşil elma yedim. bakalım nasıl devam edecek, 2 hafta dayanabilecek miyim =)

Arkadaşlar iki gündür okuyorum yorumları ve ben de başlamak istiyorum. Neredeyse 1 haftadır karbonhidrat diyeti yapıyordum çok uymasamda kilo verdim. Iki gundur biraktim. Birsey sormak istiyorum karbonhidratı neredeyse hiç tüketmezken 1 haftadır yarın bu diyete başlayınca karbonhidrat yüklemesi yapıcam vücuduma. Bu kilo vermek yerine bana kilo aldırır mi ki? Lütfen yadımci olun bilgi konusunda??

Bugün başladım!
Herkes yaptı bitirdi.... Kiloları verdi.... Kimsecikler uğramıyor nicedir.
Bi ben şişkoyum ( biraz fazlası var)

Yapılamayacak bir diyet değilmiş. Keşke yaz başında bu denli kararlı olabilseydim.
Boğaz ağrıma ve malum özel dönemime rağmen ilk gün 600gr kaybettim.

tebrikler canim cok iyi vermissin. Ama surekki elma yemek sıkmıyor mu ?
Teşekkür ederim canım. Çarşamba günü başladım. Üstelik malum dönemdeyim, bu dönemde 1,5 kilo şişmem gerekirken verdim yanii... Bu da yetmezmiş gibi hastalandım ( boğaz ağrısı, halsizlik, ateş falan) bu nedenle de spor yapamadım
Buna rağmen gitti ya çok şükür.
Bayrama kadar devam...
2 saatte bir birşey yiyemem derken, yapamam derken...... Yapıyorum. Duran metabolizmam atağa geçti.
Elma saatimde elma yemesem yoğurt yiyorum veya başka masum birşey.
Sonuçta kahvaltıdan sonra akşama dek birşey yemeyen ben, yeme alışkanlığımı değiştirdim. Keşke aylar öncesinden yapsaymışım... Şimdi 55 in altına düşmüştüm

yani formül 2 saatte bir elma veya hafif bir şey yemek öyle mi :)

yani formül 2 saatte bir elma veya hafif bir şey yemek öyle mi :)
Yeşil Elma yemeni tavsiye ederim. Kilo vermeyi hızlandırıyor. Tokluk hissi veriyor, her daim zindesin, tatlı krizlerine girmiyorsun.... Günde 5 elma yiyeceksen, bunu 4 yersin, bi elma saatinde de yoğurt yersin ve /veya başka bişey. Ya benim çok hoşuma gitti bu iş
Bugün pazar tabiki kahvaltı geç ve bol kalorili yapıldı
Ama olsun, bugün tatil
Yarın düzgün yaparım, spor da yapacağım.

anladım canım ne bileyim benim elmayla aram pek yok belki ondan hoşuma gitmedi.
ama sizi takipteyim

Ben geçen kış elma diyetiyle 5 kilo kadar vermiştim fakat ilaç kullanmaya başladım iştahım açıldı çok fena her dk tıkınır mı insan yayani üstüne ekleyerek geri aldım kiloları şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum ama bi türlü başlayamıyorum motivasyon amaçlı önerebileceğiniz şeyler var mı acaba ?

Merhaba kızlar bende deneyimlerinizi okuyarak fena gaza geldim.
Bugüne kadar her yöntemi denemiş biri olarak 76 kilodan 59 Kg kadar düşmüşümdür. ama bu kilo kaybı uzun vadede olmuştur. 3-4 yıl gibi bir süre zarfında yani. 59 a kadar düşüp tekrar 66 Kg ya çıktım her yöntemi biliyorum aslında ama sabırsızım ve diyetleri devam ettiremediğimden tam istediğim sonucu alamıyorum :/ ama bu sefer iyi hırslandım. pazartesi elma diyetine başlıyorum. Kahvaltıyı müsli ile yapıp dediğiniz gibi 2 saatte bir yeşil elma yicem yatmadan öncede iki kaşık yogurt limon ve kırmızı biber ekleyip yicem bu da göbek eritmede gayet etkili biliyorsunuzdur. ayrıca spor destekli yapmayı düşünüyorum. 10 gün sonra sizinle sonucu şimdiden paylaşacağım için çok heyecanlıyım ve yine her zamanki sabırsızım :))) bana şans dileyin lütfen.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. amin..

Bol şans canım. Ben de sevdim bu diyeti. Haftaya da kivi diyeti yapmayı düşünüyorum. Merak ettim, güzel bir diyet gibi duruyor... Kilo verdirirse ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…