- 20 Ağustos 2015
- 14
- 10
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece elma yiyerek nasıl 2 kat fazla kg aldınız ki anlayamadım benBu diyeti ramazanda yaptım hic ise yaramadı. Verdiğim kiloları da 2 kat fazlasıyla aldim onermiyorum
Diyeti bıraktiktan sonra aldım. Şimdi de vermeye çalışıyorum. Bi anda böyle sadece elma yedikten sonra normal yeme düzenine geçmek daha çok kilo aldiriyoSadece elma yiyerek nasıl 2 kat fazla kg aldınız ki anlayamadım ben
Hıı bak o olablr çünkü çoğu diyet bıraktıktan sonra tekrar kg aldırıoDiyeti bıraktiktan sonra aldım. Şimdi de vermeye çalışıyorum. Bi anda böyle sadece elma yedikten sonra normal yeme düzenine geçmek daha çok kilo aldiriyo
Bayramdan önce denediğinizde kaç kilo vermiştiniz?Güzel diyet!
Bayramdan önce denemiştim. Yarın yine başlıyorum. Hadi bismillah
İlk öğünümü yedikten 2-3 saat sonra elmalarıma başlıyorum canım. Elmayla birlikte bazen süt, bazen yoğurt, belki çorba yediğimde oldu. Sadece elma yiyerek kendimi sıkamam. Bol su içiyorum, spor da yapıyorum zaten. Az önce sandalos çayımı içtim ve elmamı yedim. Malum dönemdeyim canım tatlı çekti 2 tane tulumba tatlısı yedim. Yani ben öyle yapıyorum. Sıkmadan, yormadan, şartlandırmadan.....Bayramdan önce denediğinizde kaç kilo vermiştiniz?
Bu diyetten anladığım kahvaltınızı normal yapın daha sonra tüm gün yeşil elma yiyin. Öyle midir?
Sıkmadan yapmanız çok, çok iyi. Birden 5 kilo verileceğine sağlıklı 5 kilo verilsin. Bence sizin yaptığınız en doğru.İlk öğünümü yedikten 2-3 saat sonra elmalarıma başlıyorum canım. Elmayla birlikte bazen süt, bazen yoğurt, belki çorba yediğimde oldu. Sadece elma yiyerek kendimi sıkamam. Bol su içiyorum, spor da yapıyorum zaten. Az önce sandalos çayımı içtim ve elmamı yedim. Malum dönemdeyim canım tatlı çekti 2 tane tulumba tatlısı yedim. Yani ben öyle yapıyorum. Sıkmadan, yormadan, şartlandırmadan.....
Bayramdan önce 3-5 gün denedim, nasıl bişey diye, şişkinliğim gitmişti. (1,5 kilo kadar)
Ne kadar zamanda 5 kilo vermistin canim. Kahvaltida ne yemistinBen geçen kış elma diyetiyle 5 kilo kadar vermiştim fakat ilaç kullanmaya başladım iştahım açıldı çok fena her dk tıkınır mı insan yayani üstüne ekleyerek geri aldım kiloları şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum ama bi türlü başlayamıyorum motivasyon amaçlı önerebileceğiniz şeyler var mı acaba ?
Fazla olmaz, az bile olur bence canım. Kahvaltıda mutlaka en az 2 haşlanmış yumurta yemeni tavsiye ederim. Domates +salatalık +biber +yeşillikte iyi olur.Bende yarın baslicam Insaallah kizlar. 61 kiloyum. 55 olurmuyum acaba. Butun yorumlari okuycam, gercekten verdiriyomu ya cok merak ediyorum. Sabah kahvaltida sadece 1 dilim kepek ekmek beyaz peynir ve birkac tane siyah zeytin yesek fazla olurmu acaba. Yapan arkadaslar destek olabilirmi lutfennnn
Ben elmaları soyuyorum. Hepsi mumlanmış oluyor çünkü. Haberlerde gördüm, sağlıksızmış. Eee hepsi mumlanmış, sirkeli suyla yıkıyorum, geçmiyor. Soyuyorum mecbur!Sıkmadan yapmanız çok, çok iyi. Birden 5 kilo verileceğine sağlıklı 5 kilo verilsin. Bence sizin yaptığınız en doğru.
Hadi ya. Iyi ozaman cok sevindim :))) tesekkurler. Bugun muz süt detoksunu yapiyorum. Yarin bi anda girmiyim diye, sabaha basliyorum elma diyetine insaallaaahhh. Aslinda daha once 3 gun yapip 3 kilo vermistim ama simdi niyeyse korkuorum veremezsem diyeFazla olmaz, az bile olur bence canım. Kahvaltıda mutlaka en az 2 haşlanmış yumurta yemeni tavsiye ederim. Domates +salatalık +biber +yeşillikte iyi olur.
Ne kadar zamanda 5 kilo vermistin canim. Kahvaltida ne yemistin