Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

başka birisinin tartısında tartılmanı öneririm .Elma haricinde bir şey yiiyor musun ?

başka birisinin tartısında tartılmanı öneririm .Elma haricinde bir şey yiiyor musun ?

Sabah
2 dılım tam bugday ekmegı
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
Yesıl cay

Oglen
2 dılım tam bugday ekmegı
4 kasık lıght yogurt

Bunlardan sonra 2 tane elma yıyorum ve de yesıl cayımı ıcıyorum baska da agzıma bısey koymuyorum ama durum boyle

Yarın tartı alıp yenı tartıda da aynı sonucu gormem ınsallah

merhaba kızlar ben uzun süredir burayı okuyorum yapamam diye bir türlü başlayamadım kız kardeşimin iki hafta sonra nişanı var ben kilo vereceğime beş aydır tam aldım kaderime rağzı olmaktan çok sıkıldım doksanların ennnnn sonundayım seksenlerin en sonunaa gelsemde olur inşallah yaparım
birde sizinle burada gittim diyetisyenin verdiği yeşil elmelı karışımıda verebilirim oda çok tutuyor şimdi elma zamanı da değil yapabilirmiyim bilmiyorum destek verinnn

Baslayacak misin?

Bugun tartildim : 59.4 ciktim, 2 gunde -1.7

Baslayacak misin?

Bugun tartildim : 59.4 ciktim, 2 gunde -1.7

Canm ben yine tartildim ama 400 gr gitmis sadce ben galiba adet olucam zamani geldi bide duzensiz oluyorum 2 hafta bekliyrum nerdeyse olim diye siskinligim var farkediyrum basladigimda 74.6 kiloydum bgun 73.3 ciktim snir oldum ya adet olucam ama ne zman olcam blmiyorum sence yinede vermeye devam edermiyim ve hic kacamak yapmadm dun sporada gttim oyzden moralim iyice bzuldu 3 gunde 1.3 kilo gtti brakmakta istemiyorum ama bole grm grm vernce snr oldum adet olup bttikten snra sizce farkedermi kilomda

Kesinlikle fark eder, 1.5-2 kilo. Ya bir de spor da vücutta su tutuyor. Incelmıssındır aslında, bırakma bence devam et en azından 1 hafta :)

Kesinlikle fark eder, 1.5-2 kilo. Ya bir de spor da vücutta su tutuyor. Incelmıssındır aslında, bırakma bence devam et en azından 1 hafta :)

Yok brakmicam insallah ramazana kadr devam edicem illaki veririm ya hem sporda yapiorum bi faydasini grurum eminim 10 olmaz 5 kilo olur oda bseydir ama ben elmayla doyuyorum sadece aksamlari bzimkiler yemek yerken cok zorlaniyorum okdr ben kaynvalidemle oturuyorum kaynpederim ikisiyle yani dun menemen yapms zorladilr cok azick ucndan alim diye almadm tuttum kendimi :) ama snuc bu kadr az olnca braz moralim bzuldu ama bozmicam devam :)

Bozma canım, devam et :) Kilolar önce biraz inatçı oluyor, 2.hafta daha iyi sonuç alırsın :)

Bozma canım, devam et :) Kilolar önce biraz inatçı oluyor, 2.hafta daha iyi sonuç alırsın :)

Ya aslinda vcut ilk hafta veritmis ikinci hafta alistigi icn kilo verimi dururmus ben ole bliyorum yanlsmi :) ya insallah yarn daha fazla vermis olurum smdiden kcuk bi kcamak yaptim cikolata yedim iki minicik isirik bakalim ama spor yapicam bgun ev iside yapiyorum ip atlicam bide bakalim nolcak :)

Ya benim moralim cok bzukkk ben bildigin bozdum sabahtan zten snirim bzulmustu kaynvalidemde tatli yapms bildigin yumuldum tatliya yaa

Bzuldu dmi diyetim

Kızlar ben daha önce yaptım bu diyeti ve 10 kilo verdim 1 hafta da. Ama şimdi tekrar baslayamiyorum bi türlü. Ama basliycam inş yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…