Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar selam bugün itibari ile elma diyetine başlamış bulunmaktayım başlangı. kilom 57,70 hedef 50 :)) umarım..
sabah 9,30 da 2 dilim kepek ekmeğine maydanozlu domatesli peynirli tost ile başladım. 1. elmamı 13,30 da yedim ve şuanda 2.elmamı yiyorum muhtemelen de günü 3 elma ile bitirim gibime geliyor. benimle birlikte başlayan var mı???

merhaba canım ben de senin gibi dün başladım.. 70.8 ile..aslında cuma 69.1 dim ama haftasonu çok kaçırınca 70.8 oldum ceza olarak da bu diyeti uyguluyorum.. en azından cumaya kadar yapıcam ..daha önce denemiştim 2 gün ancak yapabilmiştim umarım bu sefer devam edebilrim

Herkes yavaş yavaş dökülmüşvalla bende birkaç kez yarım bıraktım diyetlerimi...en son Mart da diyetteydim sanırım,3günlük elma diyeti deneyimlerim duraklama dönemine girince biraz ara veririm dedim,sanırım geçen ay dı ,2günlük ayran detoksu yaptım..gelen giden falan derken bu hafta yine elmaya başladım.bugün 4ncü günüm.1buçuk kilo gitmiş.geçen ayda ayran detoksuyla aynı kiloyu vermiştim.oğlum Mayıs'ta 1yaşını doldurdu,hedefim doğumgününe kadar 58olmaktı(bu arada diyetlerime 73.7kilo ile başlamıştım)maalesef 61.5dan aşağı inemedim daha.bu sabahda 61.5dim.diğer oğlumun haftaya doğumgünübu son 3buçuk kiloyuda inşallah o güne kadar vercem...
Diyet yaparken en önemli bakış açısı şudur bence,yemediklerinizi zarar ediyor olarak bakmazda yemediğimiz her gereksiz şeye kar olarak bakarsanız,diyeti bozmazsınız...

Kızlar pazartesi-cuma arası yaptım bu diyeti..cumartesi(bu sabah)tartıldığım da toplam 1.5kiloyla kapattım maalesef bu kez bu diyeti...1lokma bile kaçamaksız geçti 5 gün ama sanırım o gıcık ve aşılması zor yerdeyim..Bugün farklı yedim,yarında az kalorili kapatırım günü, pazartesi gününe farklı bir yöntem bulmalıyım.....

Arkadaşlar bn bu diyeti 1 Yil önce yapmıştım 55 kiloydum ve 48 e kadar inmiştim 5 yapmama rağmen fakat diyeti bıraktıktan Sonra 3 kilosunu geri almıştım ve motobolizmamı bozdu kilolu değilim ama motobolizmam çok yavaş diyet yapmama rağmen artık kilo veremiyorum ve verdiğim tüm kilolar kastı Yağ değildi anlık kilolara aldanmayın arkadaşlar önermiyorum!!!

Bir hafta bile dolmadan 1.5kg vermek süper bişey canım. Daha fazlası zararlı olmaz mıydı

55 ten 48e ne kadar zamanda indin?

Aranıza yeni katılan ve direk bu konuya yazıyo olmam ne kadan da kilolu olduğumu anlatıyo aslında bir çok yolla kilo verip ki o kilolar az uz değil (30 kg kadar) tekrar aldım :/ Artık cidden yoruldum kilo vermek isteyip ama bi türlü verme işlemine başlamak istemiyorum çünkü bıktım, bunladım ve bezdim.. Oturduğum yerden hiç bişey yapmadan hızlıca bi anda fazlalıklar gitsin istiyorum, hiç mi mümkün değil peki ben galiba yanıma yol arkadaşı arıyorum ben yorulunca ha gayret diyecek beni bu konuda anlayacak pes ettiğim zaman aman sende hep böylesin değil de hedefe az kaldı diyip bana güç verecek bi arkadaş.. Her tombiş bayanın zayıflama yöntemlerini aradığı gibi bende ararken kendimi burda buldum ve üye oldum,bide burayı deneyelim dedim,destek ve duanızı bekliyorum ay ne kadar çok konuştum

Yine diyetleri sağlıksız bulan ama yinede bu sayfalarda dolaşan birkaç arkadaşımız gelmişBende genelde kilolu olmanın kendisini sağlıksız bulurum...ve bunun içinde 2 doğumumdan sonrada elimden gelen herşeyi yaptım. .başardım çok şükür. ..boyum 170 kilom 61 şu an..58olmak istiyordum ama şimdilik buda yeter...
nik bulamayan arkadaşım,kesinlikle canını sıkma,azim azim azim...hatta vazgeçtim canını sık bence gerçekten!!!30kilo ne demek???ben şu ana kadar 13kilo verdim,o halimde bile zor nefes alıyordum. ..yapma bunu kendine arkadaşım, bunun 50 li yaşları var,şekeri var ,tansiyonu var...

Canım yeşil ekşi elma olması şart mı ya. Kırmızı veya sarı elmalardan olmazmı.

Bende onun pazarlığını yapmıştım zamanındaAma olmazmış...çok zorlandığım bir elmadır normalde ekşi elma ama sevdim kız ben vallaBiraz açık yeşil renkte ve küçük olanları seç canım, onlar daha sulu ve ince kabuklu oluyor...birde acıkırım sanma,ben inanmamıştım ama tok tutuyor...8den sonraki saatler biraz zorluyor ama 3 ncü gün alışıyorsun...ben yaptım yaa ,herkes yapar...güven kendine ,kurtul büyük bedenden...

Yok ya büyük beden değilim de bi göbiş var, gitmiyor sinsi. 38 bedenim 36 olmak istiyorum, göbek düz olsun istiyorum.
Zaten az yiyorum, spor da yapıyorum gitmiyorrrrrananas alacam bugün, suyu şişkinliği atmaya destek oluyormuş (dün araştırırken bu bilgiyi öğrendim)
En olmadı kavitasyon yaptıracam öffffff

Ha iyiymişsin ozaman...o bel bölgesi varyaa,benimde en gıcık olduğum durumdur..kavitasyon falan hep yalan ya boşver, sar strec folyoyu aç müziği dans et valla...30dakikayla başla,üstüne mekik...10 gün sonra nasıl değişirsin...5 gün elma yesen bile yeter...ekşi elmada yağ yakma özelliği varmış,cildide güzelleştiriyor. ..hatta sana tavsiyem ip atla kız,eğer bir engelin yoksa...benim ayaklarım da eklem romatizması var ben artık yapamıyorum. Ama senin bir sorunun yoksa 2haftada cillop olursun bana güven. ..ama ısınmadan kesinlikle atlama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…