Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de bugun antibiyortikli igne oldum ve cok fazla ilac aldim bu yuzden aksam tavuk sis yedim, kizlar moral bozmak yok yarin aynen devam :)

Kızlar merhaba, bende iki haftadır sıkı bi diyetteyim ve 5kilo verdim. Yarından itibaren de inşallah tamemiyle elma diyetine basliycam. Birbirimize destek olursak çok mutlu olurum yanlız olmadığımı bilmek beni motive eder :)

Merhaba kızlar bende bugün başladım. Sabah kahvaltı mi yaptım . 1 litre su içtim . Elmalarimi da aldım . Hepimize kolay gelsin arkadaşlar . Birbirimizi haberdar edelim

Sabah
2 dılım tam bugday ekmegı
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
Yesıl cay

Oglen
2 dılım tam bugday ekmegı
4 kasık lıght yogurt

Bunlardan sonra 2 tane elma yıyorum ve de yesıl cayımı ıcıyorum baska da agzıma bısey koymuyorum ama durum boyle :KK43:

Yarın tartı alıp yenı tartıda da aynı sonucu gormem ınsallah :KK43:

Normal elma diyetinde öğlenleri elma yemek gerekli ama yine de vermen gerekiyordu . Bence tartıdan kaynaklıdır . Tartı aldığında sonucu yazar mısın ?

Sabakh tartildim 74.1 Kilo cktim 800 gr almisim yani ama dun kir pidside yedim 3 dlim citosta yedim bozmusken yiyim dedim tutamadm kndimi :KK43: ama bgun aynen dev ediyorum daha bozmadm kahvaltimi yaptim smdi bitki cayimi icicem ve elmami yicem bakalim devam edicem ama aksam arkadasa davetliyz oorda napicm bakalim tutucam ama kndimi

Kizlar ben sabah kahvaltimi biraz fazla fazla yaptim ama bugun devam :)

Beni igneler biraz yoruyor kahvaltida iyi yemesem basim donerdi.

Arkadaslar genel olarak zorlanıyor musunuz dıyette ya da fazla aclık hıssedıyor musunuz? Ben bazen elmanın dısına cıktıgım oluyor yanı elma harıcı bısey yedıgım zaman elma yemıyorum sonrasında fakat günlük 800 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum aynı zamanda yedıklerımı hesaplıyorum da..
Sız yalnızca elmaya mı uyuyorsunuz?

Arkadaslar genel olarak zorlanıyor musunuz dıyette ya da fazla aclık hıssedıyor musunuz? Ben bazen elmanın dısına cıktıgım oluyor yanı elma harıcı bısey yedıgım zaman elma yemıyorum sonrasında fakat günlük 800 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum aynı zamanda yedıklerımı hesaplıyorum da..

Ben hep elmaya uyuyorum ama bugun yemedim mesela, agzimin tadi yok sanirim haftaici devam edecegim. Kahvalti yaptim aksam yemegi yemem bir tartilirim bakiyim. :)

Elma harici bir sey yersen de bence yogurt, sut, sebze falan olsun. Ekmek yeme derim ben. Girecekse protein girsin vucuduna yagsiz tavuk, yagsiz et gibi.

Ben hep elmaya uyuyorum ama bugun yemedim mesela, agzimin tadi yok sanirim haftaici devam edecegim. Kahvalti yaptim aksam yemegi yemem bir tartilirim bakiyim. :)

Canm bende bu iki gun yapmicam ama pazartesi devam edicem kaldigim yerden bu ki gun misafrlige gidicem oyzden tutucm ama kbdimi asiriya kacmicam :)

Benim bu ikinci günum ve gayet iyi gidiyo tartılip motivasyonumu bozmak istemiyorm o yüzden üçüncü günün sonunda kaç kilo gitti bakicam :) suan yesil cayimi içiyorum bide öğlen leri bir kasik yoğurda kirmizi biber ve keten tohumu karıştırıp yiyorum metabolizmayi hizlandirsin diye etkisi olur umarım :)

X