- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 29
Her diyet te dikkat edilmediği takdirde kilo alımı olur cnm. Dikkat edersen almassin amaElma diyetiyle geri kilo alımı oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her diyet te dikkat edilmediği takdirde kilo alımı olur cnm. Dikkat edersen almassin amaElma diyetiyle geri kilo alımı oldu mu?
Sabah
2 dılım tam bugday ekmegı
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
Yesıl cay
Oglen
2 dılım tam bugday ekmegı
4 kasık lıght yogurt
Bunlardan sonra 2 tane elma yıyorum ve de yesıl cayımı ıcıyorum baska da agzıma bısey koymuyorum ama durum boyle
Yarın tartı alıp yenı tartıda da aynı sonucu gormem ınsallah
kaçamak yapsanda hiç kaçamak yapmamış gibi diyete devam et bir tatlıdan diyetin bozulmaz merak etme :))Ya benim moralim cok bzukkk ben bildigin bozdum sabahtan zten snirim bzulmustu kaynvalidemde tatli yapms bildigin yumuldum tatliya yaa
Bzuldu dmi diyetim
Evet kızlar az once tartıldım ve tok halımle 103.1 geldım tartıda hata varmıs dediğiniz gıbı cok mutluyummmmmmmmmmmm dıyete tam gaz devammm
Kızlar bugun ben 102.7 cıktım sabah ac karnına tartıldıgımda :)
Arkadaslar genel olarak zorlanıyor musunuz dıyette ya da fazla aclık hıssedıyor musunuz? Ben bazen elmanın dısına cıktıgım oluyor yanı elma harıcı bısey yedıgım zaman elma yemıyorum sonrasında fakat günlük 800 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum aynı zamanda yedıklerımı hesaplıyorum da..
Sız yalnızca elmaya mı uyuyorsunuz?
Elma harici bir sey yersen de bence yogurt, sut, sebze falan olsun. Ekmek yeme derim ben. Girecekse protein girsin vucuduna yagsiz tavuk, yagsiz et gibi.Arkadaslar genel olarak zorlanıyor musunuz dıyette ya da fazla aclık hıssedıyor musunuz? Ben bazen elmanın dısına cıktıgım oluyor yanı elma harıcı bısey yedıgım zaman elma yemıyorum sonrasında fakat günlük 800 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum aynı zamanda yedıklerımı hesaplıyorum da..
Sız yalnızca elmaya mı uyuyorsunuz?
Ben hep elmaya uyuyorum ama bugun yemedim mesela, agzimin tadi yok sanirim haftaici devam edecegim. Kahvalti yaptim aksam yemegi yemem bir tartilirim bakiyim. :)