Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Cok gecmis olsun canm vallahi ben sali gunu cok kotu hastaydm yinede gttim spora geldim okdr dinclestim sanki hasta ben degildim bi baskasiydi cok iyi gekdi bana :) bence yapmaya calis bende kacamaksz devam edicem bundan snra ayin 15 ne kadr devam :)

Selam arkadaşlar ben de pazartesi günü başladım bu diyete ve tamamen uydum hergun 4 5 elma yemesem de en fazla 3 tane yiyebildim fakat gelin görün ki kilom azalmak yerine artıyor ve ben buna bı anlam veremıyorum basladıgımda 105.5 kiloydum boyum 1.76. Dun tartıldıgımda 105.8 kılo cıktım ve bugun ıse 106.2 cıktım

Sızce neden boyle olmus olabılır? Cevap verırsenız sevınırım (

Bence imkansız, acaba tartı mı bozuk?

Su ve yesil cay ictin mi bol bol bide ne kadr cok yersen elmayi okdr cok veriyomusshn kilo bencede ya kbizlik var yada tarti bzuk yada adet olucaksn cnku adet olmadn bi kac gun once sislik oluyo oda bi iki kilo fark ediyo

Ben de tartının bozuk olma ihtimalini dusunuyorum :/ evet yasadıgım yer turkıyeden oldukca sıcak oldugu ıcın gun ıcınde 3 ltreden fazla su ıcıyorum su konusunda sıkıntı yok. Ama regl olmayı beklıyorum 2 gün ıcerısınde ınsallah fakat gecen ay olmadıgım ıcın ılac kullanarak oldum bu ay olup olamayacagımdan emın degılım o nedenle kesın olarak regl olucam dıyemem bu nedenle de durumu regl sıskınlıgıne baglayamıyorummmmm

Sızce ne yapmalıyım?
su an bozmadan devam edıyorum dıyete en azından regl olabılırım dıye :/

Bu arada sukurler olsun bu zamana kadr hic kacamak yapmadim :) 1.5lt su ictim 2 bardak 9 u bi arada cay ictim smdi yine iciyorum bi kupa daha snra 1 lt suyumu yatana kadr yine icicem 5 tane elma yedim 6.30 da okdr dahada bsey yemicem sadce su icicem ve 9u bi arda btki cayimi icicem bakalim kacamak yok artk :)

Bence bozmadan devam et ve yeni bir tartı al ve hatta bir hafta tartılmadan devam et, kendini iyi hissediyor musun?

Adet olamadgn icnde siskinlik olablir bence ve tartida da bi sknti olablir bence devam et kilon fazla oldugu bence cok gzel kilo vereblirsin :)

Ben de bozmadan devam ettim :)

Bence bozmadan devam et ve yeni bir tartı al ve hatta bir hafta tartılmadan devam et, kendini iyi hissediyor musun?
ben kendımı ıyı hıssedıyorum fakat moral olarak bıraz bozuldum durum böyle olunca aslında alıstım dıyete ılk kez aclıgımı hıssedıyorum ama sıkıntı yok 4. Gun oldugu ıcın artık aclık hıssı kayboldu sadece kılo verememe durumu canımı sıktı yarın ılk ıs olarak tartı almayı dusunuyorumm

Evet sen suyunu iç bol bol ve sakın moralini düşürme. Tartını yenile yeni tartınla devam et :) Biz buaradayız sana destek oluruz :)

Her sabah tartılıp bildiriyoruz ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…