Ben daha tartilamadim, ya spordan sonra insan aksine agirlasir. Kaslar sus tutuyor cunku :)
Yarin saah tartilabilecegim ancak iste bakalim. Ben spor yapamadim dun ama umarim bugun yapabilirim, biraz daha iyi hissedersem :)
Ben haftaya cumaya kadar direnicem ya kacamaksiz insallah :)
Selam bende bugün elma diyetine başladım . Bir elma yedim . Bir tanede yeşil çay içim . Kilom 57 boyum 1.60 olmak istediğim kilo 50 . ha
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır .Insallah istedigin kiloya ulasirsin canm :)
Selam arkadaşlar ben de pazartesi günü başladım bu diyete ve tamamen uydum hergun 4 5 elma yemesem de en fazla 3 tane yiyebildim fakat gelin görün ki kilom azalmak yerine artıyor ve ben buna bı anlam veremıyorumbasladıgımda 105.5 kiloydum boyum 1.76. Dun tartıldıgımda 105.8 kılo cıktım ve bugun ıse 106.2 cıktım
Sızce neden boyle olmus olabılır? Cevap verırsenız sevınırım(
Bence imkansız, acaba tartı mı bozuk?
Ben de tartının bozuk olma ihtimalini dusunuyorum :/ evet yasadıgım yer turkıyeden oldukca sıcak oldugu ıcın gun ıcınde 3 ltreden fazla su ıcıyorum su konusunda sıkıntı yok. Ama regl olmayı beklıyorum 2 gün ıcerısınde ınsallah fakat gecen ay olmadıgım ıcın ılac kullanarak oldum bu ay olup olamayacagımdan emın degılım o nedenle kesın olarak regl olucam dıyemem bu nedenle de durumu regl sıskınlıgıne baglayamıyorummmmm
Sızce ne yapmalıyım?
su an bozmadan devam edıyorum dıyete en azından regl olabılırım dıye :/
Adet olamadgn icnde siskinlik olablir bence ve tartida da bi sknti olablir bence devam et kilon fazla oldugu bence cok gzel kilo vereblirsin :)Ben de tartının bozuk olma ihtimalini dusunuyorum :/ evet yasadıgım yer turkıyeden oldukca sıcak oldugu ıcın gun ıcınde 3 ltreden fazla su ıcıyorum su konusunda sıkıntı yok. Ama regl olmayı beklıyorum 2 gün ıcerısınde ınsallah fakat gecen ay olmadıgım ıcın ılac kullanarak oldum bu ay olup olamayacagımdan emın degılım o nedenle kesın olarak regl olucam dıyemem bu nedenle de durumu regl sıskınlıgıne baglayamıyorummmmm
Sızce ne yapmalıyım?
su an bozmadan devam edıyorum dıyete en azından regl olabılırım dıye :/
Bu arada sukurler olsun bu zamana kadr hic kacamak yapmadim :) 1.5lt su ictim 2 bardak 9 u bi arada cay ictim smdi yine iciyorum bi kupa daha snra 1 lt suyumu yatana kadr yine icicem 5 tane elma yedim 6.30 da okdr dahada bsey yemicem sadce su icicem ve 9u bi arda btki cayimi icicem bakalim kacamak yok artk :)
ben kendımı ıyı hıssedıyorum fakat moral olarak bıraz bozuldum durum böyle oluncaBence bozmadan devam et ve yeni bir tartı al ve hatta bir hafta tartılmadan devam et, kendini iyi hissediyor musun?
ınsallah cnm verebılırım umarım regl de olabılırımAdet olamadgn icnde siskinlik olablir bence ve tartida da bi sknti olablir bence devam et kilon fazla oldugu bence cok gzel kilo vereblirsin :)
ben kendımı ıyı hıssedıyorum fakat moral olarak bıraz bozuldum durum böyle oluncaaslında alıstım dıyete ılk kez aclıgımı hıssedıyorum ama sıkıntı yok 4. Gun oldugu ıcın artık aclık hıssı kayboldu sadece kılo verememe durumu canımı sıktı yarın ılk ıs olarak tartı almayı dusunuyorumm