Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sılacım ben yapamdım yine bu hafta ..iradesizlik işte...irademe zerre kadar sahip çıkamadım..sexybebeğimize söyliycem beni listeden silsin artık..çünkü listede boşu boşuna yer kaplıyorum..ve şu anda hatta nerdeyse uykumda bile bayramda yine şişko olucam ve moralim bozulucak diye üzülüp duruyorum(çok üzgünüm

yok öle yapamıcamklava:yemin et kızkaydirigubbakcemile5ben ilk günler yemin ettim öle irdem sahip oldum bide çok istedim canım kilo vermeyi.

bayramda yok öle şişko olmak:umursamaz::umursamaz:

inan kilo verme işi tamamen düşünceylede oluyor..kendine zayıflıyacağına inancaksın ve terapi yapçan.ben öncede hiç böyle şeyler yapmazdım valla takıldım sexybebkin peşine herşeyi, yapıyom kilolarda gidiyor..

sıkma canını ve tekrar başla bitanem..

haklısın sılacım..oruç tutamıycam sanırım bu yıl..nöbette oldugum günler gün içinde elma yiycem akşam çorba ekliycem..diğer günler normal elma diyetini yapıcam

günaydın kızlar. pek fazla yazmıyorum ama takipçinizim =) ben de oruç tutmaya başladım bugün. sahurda 2 dilim k.ekmek,1 dilim salam,azcık peynir,azcık kaşar peynir yedim.1 çatal da reçel yedim. 2 bardak su içtim. iftarda da suyla açıp ardından elma yemeyi düşünüyorum 1 veya 2 tane.çnkü şişiriyo elma beni. ramazan bitene kadar böyle dewam ederim umarım

kızlarr başlıyorum başlıyorum bırakıyorum ben ne kadar iradesiz bi insanım 2 hafta yapsam kaçkilo verebilirim acabaa 79 kilo oldum boyum 171 65 olmak istiyorum ?? lütfen bana cvp

kızlarr başlıyorum başlıyorum bırakıyorum ben ne kadar iradesiz bi insanım 2 hafta yapsam kaçkilo verebilirim acabaa 79 kilo oldum boyum 171 65 olmak istiyorum ?? lütfen bana cvp

bnce en az 10 kilo verirsin gibi gelio ama.. bitanem biraz hırs lazım istek lazım azim lazım. ben de hep bırakırdım ama bırakmıcam artık.bırakmamam lazım Çok üzgünüm çoook

kızlar oruca yarın başlıyorum bende sexi,ybebeğim saol ya valla seni çok seviyorum ben iyiki vaesın bu topiğe gelip yazmışsın opuyorumnanaktan

günaydın kızlar canlarım ciğerlerim
benim ikinci haftam bugün başladı
tabiki regli olduğum için oruç tutmuyorum
zaten ilk hafta tartılmıyacaktım ama biz bi takımız o yüzden sizi yanlız bırakmadım
regli oldum son 2 gün(diyette)ama yinede şiş şiş tartıldım
sadece 2 kilo verdim
hedefim bu hafta 5 kilo vermek
çok hırslandım
eminim bu hafta daha çok gidecek
pazartesi bende oruç tutacam inş
herkese kolay gelsin alya arda seni çok özledim bebeğini öp yerime kuzucum

12 de uyandım ben bugun cok gecc bılıyrm 12 bucuk suan bir katı yumurta yarım dilim kepek ekmegi ve yeşilçay içicemm :ecrin_bebek:

12 de uyandım ben bugun cok gecc bılıyrm 12 bucuk suan bir katı yumurta yarım dilim kepek ekmegi ve yeşilçay içicemm :ecrin_bebek:

elit günaydın arkadaşım nasılsın bende 11 de uyandım ama kahvaltımı yeni yaptım cokacimcoook şimdi yeşil çayımı içiyorum bi yandan da gelen giden varmı diye bi bakayım dedim sende nasıl gidiyor arkadaşım yerimseniben

yaaa ben cok haycanlanıyrm sexybebek gıbıı zayıflayabılcemmı cok merak edıyrmm en azından 1 haftaaa hıc kacamak yapmıcamm zatenn benn gündüzz fazlaa acıkan bı ınsan degılim ben gece acıkırım oda can sıkıntısındann artık napım 8den sonraa dısaı cıkarım 9 10a kdrr sonra gelırr su yesılcayy derkenn yatmaa zamnım gelır vee yatarım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…