- 16 Haziran 2009
- 1.943
- 38
amanın bende başliim
kızlar benim 1 ay bir sürede 10 kilo vermem lazım bu diyetle verebilirmiyim sizce . yürüyürş pilates falanda yapıyorum
sılacım ben yapamdım yine bu hafta ..iradesizlik işte...irademe zerre kadar sahip çıkamadım..sexybebeğimize söyliycem beni listeden silsin artık..çünkü listede boşu boşuna yer kaplıyorum..ve şu anda hatta nerdeyse uykumda bile bayramda yine şişko olucam ve moralim bozulucak diye üzülüp duruyorum(çok üzgünüm
selam kızlar bugün benim ikinci günüm
ama bişey sorcam ben sabah kahvaltı yapamıyorum akşama kadar yeşil elma yiyorum su içiyorum yeşil çay içiyorum
akşam bir tost yesem olurmu kepek ekmeğine sadece beyaz peynirli tost olurmu kızlar
kimse beni duymuyooo mafoldumben
yok öle yapamıcamklava:yemin et kızkaydirigubbakcemile5ben ilk günler yemin ettim öle irdem sahip oldum bide çok istedim canım kilo vermeyi.
bayramda yok öle şişko olmak:umursamaz::umursamaz:
inan kilo verme işi tamamen düşünceylede oluyor..kendine zayıflıyacağına inancaksın ve terapi yapçan.ben öncede hiç böyle şeyler yapmazdım valla takıldım sexybebkin peşine herşeyi, yapıyom kilolarda gidiyor..
sıkma canını ve tekrar başla bitanem..
kızlarr başlıyorum başlıyorum bırakıyorum ben ne kadar iradesiz bi insanım2 hafta yapsam kaçkilo verebilirim acabaa 79 kilo oldum boyum 171 65 olmak istiyorum ?? lütfen bana cvp
gordum canım ama ben de olmuyor artık kız benı afeder cunku olmuyor bende oyle cıkmıyor
tsk ederım canım
12 de uyandım ben bugun cok gecc bılıyrm 12 bucuk suan bir katı yumurta yarım dilim kepek ekmegi ve yeşilçay içicemm :ecrin_bebek:
elit günaydın arkadaşım nasılsın bende 11 de uyandım ama kahvaltımı yeni yaptım cokacimcoook şimdi yeşil çayımı içiyorum bi yandan da gelen giden varmı diye bi bakayım dedimsende nasıl gidiyor arkadaşım yerimseniben