- 20 Ağustos 2009
- 97
- 0
- 30
peki bu elma diyetini uygularken yenirmi ki?? sadece elma yeşil cay ve kahvaltı demişti sexy ablamsexy çıktı sanırım ben cvp veriyim..
şimdi bu elmada baya bi posa var evet o yüzden yardımcı oluyo diyebilirim.
ama sizinki ileri derecedeyse size sirke tarifini veriyim, her akşam yemekten sora onu için.
1 bardak suyun içine 1 yemek kaşığı ELMA SİRKESİ, 1 yemek kaşığı BAL koyup karıştırıyosunuz. bunu dikiyosunuz kafaya her akşam yemekten sora. çıkma sorunu ortadan kalkıyo. not: bunun içindeki bal mideye dokunmaması için. midenize güveniyosanız bişi olmaz derseniz balı katmayabilirsiniz.
ben onu 1 haftadırr hergun ıcıyrmm kabızlık sorunum yoktu benımm cok dusenlıydıı ama artık ılacsızz tuvaletee cıkamıyrmm fazlaa yemek yemedgım ıcın herhaldeee ben ıstyrm kı hergun tuvaletee çıkimm
peki bu elma diyetini uygularken yenirmi ki?? sadece elma yeşil cay ve kahvaltı demişti sexy ablam
hmm biberiyelisini duymadıydım dorudurr CADIARZUBen bi yerde okumuştum biberiyeli elma sirkasi yaptım duruyo ama ben yemekten önce diye biliyorum elma sirkesini şimdi sahurdan önce bide iftardan önce içeyim bari sirkeyle oruç açmakta sevapmış,sünnetmiş.Demek ki boş mideye zarar vermiyor.
Kızlar yaaa bişiy sorcam. 3. gün ama hala bende tık yok. 1 kilo bile. Birde akşamları yürüyüşe gidiyorum. En az 5 km. yol yürüyorum. Dün sadece yarım haşlanmış mısır kaçırdım. Onun dışın bişiy yok. Yeşil çay yerinede 5i bir yerde içiyom. Onda da yeşil çay var. Ama niye olmuyo. Bana da bi el atın yaaaa.
sılacımm duy sesimiii...10 kilo gitti senden..vücudunda değişiklikler va rdimi canım?görenler şaşırıyor mu veee kıyafetlerin bol geliyor mu?hihoyyyt