Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexy çıktı sanırım ben cvp veriyim..
şimdi bu elmada baya bi posa var evet o yüzden yardımcı oluyo diyebilirim.
ama sizinki ileri derecedeyse size sirke tarifini veriyim, her akşam yemekten sora onu için.
1 bardak suyun içine 1 yemek kaşığı ELMA SİRKESİ, 1 yemek kaşığı BAL koyup karıştırıyosunuz. bunu dikiyosunuz kafaya her akşam yemekten sora. çıkma sorunu ortadan kalkıyo. not: bunun içindeki bal mideye dokunmaması için. midenize güveniyosanız bişi olmaz derseniz balı katmayabilirsiniz.
peki bu elma diyetini uygularken yenirmi ki?? sadece elma yeşil cay ve kahvaltı demişti sexy ablam

ben onu 1 haftadırr hergun ıcıyrmm kabızlık sorunum yoktu benımm cok dusenlıydıı ama artık ılacsızz tuvaletee cıkamıyrmm fazlaa yemek yemedgım ıcın herhaldeee ben ıstyrm kı hergun tuvaletee çıkimm:eek:

hmm. fazla yemediğiniz içinse işe yarayabilir. çünkü 2 saatte bir elma yemek baya bi dolduruyo mideyi.

selam kızlar bugün benim ikinci günüm
ama bişey sorcam ben sabah kahvaltı yapamıyorum akşama kadar yeşil elma yiyorum su içiyorum yeşil çay içiyorum
akşam bir tost yesem olurmu kepek ekmeğine sadece beyaz peynirli tost olurmu kızlar

Ben bi yerde okumuştum biberiyeli elma sirkasi yaptım duruyo ama ben yemekten önce diye biliyorum elma sirkesini şimdi sahurdan önce bide iftardan önce içeyim bari sirkeyle oruç açmakta sevapmış,sünnetmiş.Demek ki boş mideye zarar vermiyor.
hmm biberiyelisini duymadıydım dorudurr CADIARZU

fakat ablacım önerdiğim formülde kilo vermede etkili, forumdaki başlıkta gördüm... uygulasak sorun olmaz heralde extra kilo veririz değilmi :KK70:

ben elma sirkesiyle açıkcası zayıflamadım. ama afedersiniz haftada 1 çıkan ve hiç rahatsızlık hissetmeyen biri olarak haftada hergün çıkmama sebep oldu. meğer senelerdir neler çekiyomuşum -tatlicadiarzu- yine de ballı mallı zarar verir diyete derseniz siz bilirsiniz.. sexynin onayı olmadan bişey demeyelim..

peki o zaman yarin sabah aliriz tam cevabi, bazen elma yemeyi unutuyorum 2.5 saat 3 saat gecikiyorum umarim pek problem olmaz ayrica gunde 2 buyuk bardak yesil cay iciyorum kahvalti menum ise kibrit kutusu peynir 1 adet salata+1adet domates.. ablalarim eksik bisey yapmiyorum degilmi??

Kızlar yaaa bişiy sorcam. 3. gün ama hala bende tık yok. 1 kilo bile. Birde akşamları yürüyüşe gidiyorum. En az 5 km. yol yürüyorum. Dün sadece yarım haşlanmış mısır kaçırdım. Onun dışın bişiy yok. Yeşil çay yerinede 5i bir yerde içiyom. Onda da yeşil çay var. Ama niye olmuyo. Bana da bi el atın yaaaa.

kız sexy sendemi burdasın bende sahurdan sonra yatmadım bi bakimdedim baya muhabbet olmuş.sizin sahur daha bitmedi sanırım dimi..

Kızlar yaaa bişiy sorcam. 3. gün ama hala bende tık yok. 1 kilo bile. Birde akşamları yürüyüşe gidiyorum. En az 5 km. yol yürüyorum. Dün sadece yarım haşlanmış mısır kaçırdım. Onun dışın bişiy yok. Yeşil çay yerinede 5i bir yerde içiyom. Onda da yeşil çay var. Ama niye olmuyo. Bana da bi el atın yaaaa.

valla ben sexybebğin dediklerini yapınca kilo veriyorum..seninde yapacağın önce kendine terapi mutluluk terapisi,kaçamak asla yokkk.ve kesinlikle tartı yok..hem bak aynı şehrideniz seninle kontrole gelirim ona göre:eek:klava::eek:klava:

sexy bebekim kız yorumlarımı okuyon.
sahurda yediklerimi yazayım ilk önce bir büyük fincan yeşil çay,
1dilim k.ekmeki1domates 1,salata 1.k.kutusu peynir.1haşlanmış yumurtai1tek şekerli saiyah çay.2bardak su ve 1tane kocaman yeşil elma..

sexybebek ben yatıyom canım,hayırlı sabahlar..he bana mesajını okudum..
bida kaçamak yok inan zaten vicdan azabındayımm..öptüm fıstık

sılacımm duy sesimiii...10 kilo gitti senden..vücudunda değişiklikler va rdimi canım?görenler şaşırıyor mu veee kıyafetlerin bol geliyor mu?hihoyyyt

sılacımm duy sesimiii...10 kilo gitti senden..vücudunda değişiklikler va rdimi canım?görenler şaşırıyor mu veee kıyafetlerin bol geliyor mu?hihoyyyt

günaydın canım Şeniz.duydum sesini geldimkaydirigubbakcemile5
tabiki değişiklikler var gbeğim küçülmeye başladı ve basenler erimeye başladı,kıyafetlerde farkediyor..
sen nasılsın..kilo verebildinmi.
hayırlı ramazanlar dilerim arkadaşımŞeniz

amanın bende başliim :eek:
kızlar benim 1 ay bir sürede 10 kilo vermem lazım bu diyetle verebilirmiyim sizce . yürüyürş pilates falanda yapıyorum

X