Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla aynen öyle gündüz hiç bilmem açlığı ama olan gece olur inşallah verirsin ya şimdi kaçsın kaydirigubbakcemile5

valla aynen öyle gündüz hiç bilmem açlığı ama olan gece olur inşallah verirsin ya şimdi kaçsın kaydirigubbakcemile5

60.7 yim canım 50 olsamm offf dun arASTRRKEN ELMA DIYETINDENN Bırısı 6 gunde 9.600 kılo vermıssss bendee verebılsemmmmmmm

60.7 yim canım 50 olsamm offf dun arASTRRKEN ELMA DIYETINDENN Bırısı 6 gunde 9.600 kılo vermıssss bendee verebılsemmmmmmm

bende 60 la başladım ama başladığım gün regl oldum begün son gün bitti pazartesi tartılacam inşallah vermişimdirr ya aslında ideal kilom 48 ben 50olsam yeter diyordum ama48 olsa hiç fena olmaz elit arkadaşım bırakmayalım ikimizde üniversiteye gidecez okulumuz açılınca manken gibi olalım bırakmayalım kimse bırakmasın kaydirigubbakcemile5

evvvvvvveeeeeeetttttttttttttttt kaydirigubbakcemile5 zaten amacımm oo okulaa zayıf baslamakkkkkkopuyorumnanaktan ben en azından 1 haftaa bakıcam hıc kacamaksızz bu dıyetlee ne kadar verebılıyrm 4 5 kılo verebılıyrsamm egerrr aynen devam 1 haftaa daha benımdee 48 fılan olmam lazım aamaa cok zayıf ınssanda sewmıyrm kuru kuurukaydirigubbakcemile3 50 yeter banakaydirigubbakcemile2

bnce en az 10 kilo verirsin gibi gelio ama.. bitanem biraz hırs lazım istek lazım azim lazım. ben de hep bırakırdım ama bırakmıcam artık.bırakmamam lazım Çok üzgünüm çoook

gerçekten verebilir miyimm yaaaaa bana destek olun lütfen yapmak zorundayım ama güvenemiyorummmmmm 2 haftadaa kaç kilo verebilirim

yok bacım ya zayıflık çok güzel ben 2 yıl önce 47 olmuştum 29 beden kotu düğmelerini açmadan giyip soyuyordum ne güzeldi kaydirigubbakcemile2 şimdi 60 oldum :gitme:

kızlar selam..

bugün kayınvaldeme iftara davetliyiz,birazadan evden çıkacağım,bi sizlere bakayım dedim

bu gece orda kalcaz artık yarın görüşürüz.diyeti bozmak yok canlarım öptüm Şeniz

yok bacım ya zayıflık çok güzel ben 2 yıl önce 47 olmuştum 29 beden kotu düğmelerini açmadan giyip soyuyordum ne güzeldi kaydirigubbakcemile2 şimdi 60 oldum :gitme:

ayyyyy benımdeee 2 sene onceee zayıftımmm suan bıdee ıstedgım 29 beden gymek 31 giyiyorummmm senın basenlerın varmı

kızlar selam..

bugün kayınvaldeme iftara davetliyiz,birazadan evden çıkacağım,bi sizlere bakayım dedim

bu gece orda kalcaz artık yarın görüşürüz.diyeti bozmak yok canlarım öptüm Şeniz

gorusuruzzzzz bozmak yokkk kacamak yokkkkkaydirigubbakcemile5

kızlar selam..

bozma sakın diyeti manken olacaz hepimiz zemuszemus

bebişle şimdilik çıkıyorum gün içinde girerim yine öptüm çok opuyorumnanaktan

selam kızlarr uzun zamandır giremiyodum diyetede ara vermek zorunda kaldım bugün tekrar başlıyorum kilo veren arkadaşlar çoookk tebrik ediyorum süpersinizzzz opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5
selam kızlarr uzun zamandır giremiyodum diyetede ara vermek zorunda kaldım bugün tekrar başlıyorum kilo veren arkadaşlar çoookk tebrik ediyorum süpersinizzzz opuyorumnanaktan

onceden yaptıgındaa kkıloo vermısmıydın bendee bugun basladım ilk defaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…