Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Selamlar, nasil gidiyor? Yapan var mi ya, yaz geliyor benim haftasonu tatillerim basladi; ama haftaici mumkun oldugunca yapmak istiyorum.

Var mi arkadaslik edecek olan?

1. Selamlar, nasil gidiyor? Yapan var mi ya, yaz geliyor benim haftasonu tatillerim basladi; ama haftaici mumkun oldugunca yapmak istiyorum.

Merhaba :)
Bu soruyu acikcasi bende cok merak ediyorum:) ve hangi zamanda nekadar kilo verildi?

ben iki gün önce basladim, yani pazartesi günü.. diyete 78,5 kilo ile basladim bu sabah tartildigimda 76,4 kilo ciktim :))))
gerci okadar kilo degil daha cok su gitmisdir ama yinede sevindim :KK70: ve arada kücük atistirmalar veya kacamaklarda yaptim acikcasi

burda birbirimizle paylasinca insani gercekten motive ediyooo :)))

Merhaba :)
Bu soruyu acikcasi bende cok merak ediyorum:) ve hangi zamanda nekadar kilo verildi?

ben iki gün önce basladim, yani pazartesi günü.. diyete 78,5 kilo ile basladim bu sabah tartildigimda 76,4 kilo ciktim :))))
gerci okadar kilo degil daha cok su gitmisdir ama yinede sevindim :KK70: ve arada kücük atistirmalar veya kacamaklarda yaptim acikcasi

burda birbirimizle paylasinca insani gercekten motive ediyooo :)))

Supersin ay parcasi :)

Ben bugun henuz bir sey yemedim sabahtan beri, istahim yoktu olmayinca da yemedim. Buraya yazalim bence de :)

Kacamaklarini da yazarsan, kendini yazacak sekilde hazirlarsan daha az kacamak yaparsin bence hatta :)

Selamlar, nasil gidiyor? Yapan var mi ya, yaz geliyor benim haftasonu tatillerim basladi; ama haftaici mumkun oldugunca yapmak istiyorum.

Canım Pazartesi günü başladım bende şimdilik 1.5 kilo verdim sporda yapıyorum sıkılaşma oldu iki günde , ben hergün bilgi veririm sana

Canım Pazartesi günü başladım bende şimdilik 1.5 kilo verdim sporda yapıyorum sıkılaşma oldu iki günde , ben hergün bilgi veririm sana
Oo harika :)

Ben de yazacagim her gun, bu hafta sonu istanbul'a gidiyorum gezmeye :) ama cok abartmam kacamagimi.

Pazartesinden devam ederim :)

Bugun kahvalti yapmadim, canim istemedi: 4 elma yedim, yuruyus de yapacagim; yazarim :)

Nasil gidiyo kizlaaar :)))

birkac hafta bu diyeti yapanlar biraz bilgi verebilirmi kilo kayibiyla falan ilgili mesela :)))

İyi gidiyor canım valla açlığa alışmaya çalışıyorum Pazartesi başladım 2 kilo gitti şimdilik Pazartesiye kadar tartılmayacam , Trambolinde zıpladım bugün 30 dk inşallah faydası olur :)

6 yıl önce açılmış konu merak ediyorum 6 yıl önce bu başlık altında diyet yapanlar istedikleri kiloya gelebildilermi acaba ? :KK59:

bugun ılk günümdü henuz zorlamadı ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum.
sabah kahvaltı mı güzel yaptım şimdi son elmamı yiyorum. bu saatten sonra yeşilçay ya da kahve içerim.
hala kaçamak yapmadım maşallah diyeyim kendime:)
6 kilo vermem lazım başlangıç 62 hedef 56

Selammm sedef ben. bu diyeti 3 yıl kadar önce yapmıştım 8-9 günde 58 kilodan 52'ye düşmüştüm, yani bildiğin 6 kilo vermiştim ya inanılmaz geliyor şimdi o kadar günde o kadar kilo. ama anladığım ne kızlar biliyor musunuz ben o zaman kendimi diyetteyim yemicem diye değil ben zayıf ve az yiyen bi kızım diye şartlandırıyor ona göre davrnaıyordum. kuzenim karşımda kfc tavuklarını löp löp götürürken ben buna kendimi inandırmış olmanın motivasyonuyla cnm istemiyor diyebiliyordum. böyle düüşünmediğim her diyette "of diyetim bi bitse de yesem şunlardan" diye düşünürken o vakitler aklımın ucundan bile böyle bişi geçmiyordu. manyak gibi aç kalmıyodum tabi ki ama elma diyetini yaptığım süre içinde de sonrasında da böyle düşünüp az yiyordum hep.. ne zaman ki bu düşünce kafamdan uçtu gitti ipin ucunu bayaa kaçırdım tekrar kilo aldım
şimdi tekrar başlıyorum 56,5 kiloyum boyum 160 hedefim 49

Merhabalar bu diyet için bugün üye oldoldum.cunku diyet konusunda motivasyona ihtiyacım var.suan 87 kiloyu bu kiloya nasıl geldim bende bilmiyorum.isim gereği sürekli oturuyorum ve hareketsizim.eylul ayında dugunum var bir an önce zayiflamam gerekiyor .yyardimlarinizi bekliyorum.

evet ılk gün -800 :KK70: bugun 2. günüm çok zorlanmadım gece bıraz acıktım ama tuttum kendımı güzel bı program vardı ona sardım ve açlığımı unuttum. kahvaltımı yenı bıtırdım kuvvetli yapıyorum sayılır
tam tahıl ekmeği ile beyaz peynırlı tost 2 çeri domates 2 yeşil 2 siyah zeytın bıraz peynır bır yumurtanın beyazı sarısını kızıma yedırıyorum ve yeşil çay.
dün 1 bardak yeşil çay içtim bugun 3 bardak içmeyi düşünüyorum.
kolay gelsiz herkese direninkızlar :KK70: o kılolar gidecek :KK70:

evet ılk gün -800 :KK70: bugun 2. günüm çok zorlanmadım gece bıraz acıktım ama tuttum kendımı güzel bı program vardı ona sardım ve açlığımı unuttum. kahvaltımı yenı bıtırdım kuvvetli yapıyorum sayılır
tam tahıl ekmeği ile beyaz peynırlı tost 2 çeri domates 2 yeşil 2 siyah zeytın bıraz peynır bır yumurtanın beyazı sarısını kızıma yedırıyorum ve yeşil çay.
dün 1 bardak yeşil çay içtim bugun 3 bardak içmeyi düşünüyorum.
kolay gelsiz herkese direninkızlar :KK70: o kılolar gidecek :KK70:
Kolay gelsin canım.sabah kahvaltısı dışında hiç yemek yok değil mi? Kahvaltıdan sonra uyuyana kadar 2 saatte bir yyeşil elma yenecek.su ve yeşil çay içilecek sadece değil mi? Doğru mu anlamışım?

Günaydın kızlar benim 6. günüm bugün diyette sadece dün çok midem ağrıdı ve akşam 2 yumurta yedim tok tutsun diye onun dışında kaçamak yapmadım diyete devam , bu hafta 2 kilo verdim ama troid hastasıyım bu 2 kilo bile mucize benim için.

Bol bol su içmeyi unutmayın ama size tavsiyem Alkali su için yani 1.5 lt suyun içine 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı katıyorsunuz kilo vermenizde dahada etkili olacaktır. Onun dışında Trambolin ile spor yapıyorum imkanı olanlara tavsiye ederim alın mutlaka 5 dk Trambolinde zıplama 1 saat yürüyüşe denk geliyor ve ciddi sıkılaştırma yapıyor . Metabolizması normal çalışan için bu diyetle kilo vermemezlik olmaz bence :) Hepinize kolay gelsin

Selam kızlar bende bugun basladim boyum 1.55 kilom 60.3 hedefim 50-52 şu anda yesil cayimi yudumluyorum elma 4tane yiyebildim bu saate kadar

Selam kızlar. :)
Ben pazartesi başladım 78,5 kg ile ve bu sabah 75,5 kg çıktım :) bugün az kaçamaklar yaptım ama diyete devaaaamm :KK9:

9 mayısda tatile gitcem sizce ozamana kadar 68-70 kg arasını başarabilirmiyim?

Kolay gelsin canım.sabah kahvaltısı dışında hiç yemek yok değil mi? Kahvaltıdan sonra uyuyana kadar 2 saatte bir yyeşil elma yenecek.su ve yeşil çay içilecek sadece değil mi? Doğru mu anlamışım?

evet canım aynen oyle 2. günü de atlattım bakalım. ben 3 günde bir ara vermeyi düşünüyorum zaten 1 haftadan fazla yapmıcam 6 kılo için yeter 1 hafta 3 gün yapıcam 4. gün ara verıcem ama şöyle kahvaltıdan sonra elma yemeye devam edıcem ama 1 öğün daha yicem o gun çünkü bıraz güç almak lazım kendı adıma söylüyorum bunu kendini iyi hisseden ara vermeden devam edebılır ama ben bugun bıraz zorlandım 8 den sonra zor oluyor. kolay gelsin sana da kahvaltını güzel yaparsan daha rahat geçiyor.

evet canım aynen oyle 2. günü de atlattım bakalım. ben 3 günde bir ara vermeyi düşünüyorum zaten 1 haftadan fazla yapmıcam 6 kılo için yeter 1 hafta 3 gün yapıcam 4. gün ara verıcem ama şöyle kahvaltıdan sonra elma yemeye devam edıcem ama 1 öğün daha yicem o gun çünkü bıraz güç almak lazım kendı adıma söylüyorum bunu kendini iyi hisseden ara vermeden devam edebılır ama ben bugun bıraz zorlandım 8 den sonra zor oluyor. kolay gelsin sana da kahvaltını güzel yaparsan daha rahat geçiyor.
Açıkcası canım bence tek öğün çok zorlar.ben arada peynir veya haşlanmış yumurta yerim.yoksa dayanamam.sadece kahvaltıyla durmam mümkün değil. Arada atıştırırım yanio_Oben de senin gibi molalı yapabilirim.3d(diyet) 1b 3d 1b (boş)mantıklı.

3. günümdeyim bugun güzel gidiyor.
2. günde -600 gr ilk gün -800 dü. dün ufak bı kaçamak yaptım napalım olacak o kadar
2 gün de -1400 gayet iyi bana göre
ben malesef her gün tartılıyorum pek iyi değil ama merakıma yenık düşüyorum.
yarın akşamüstü hafıf bır öğün yiyeceğim elma yemeye devam.

X