- 28 Şubat 2014
- 3.930
- 6.890
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar, nasil gidiyor? Yapan var mi ya, yaz geliyor benim haftasonu tatillerim basladi; ama haftaici mumkun oldugunca yapmak istiyorum.
Var mi arkadaslik edecek olan?
Merhaba :)
Bu soruyu acikcasi bende cok merak ediyorum:) ve hangi zamanda nekadar kilo verildi?
ben iki gün önce basladim, yani pazartesi günü.. diyete 78,5 kilo ile basladim bu sabah tartildigimda 76,4 kilo ciktim :))))
gerci okadar kilo degil daha cok su gitmisdir ama yinede sevindim ve arada kücük atistirmalar veya kacamaklarda yaptim acikcasi
burda birbirimizle paylasinca insani gercekten motive ediyooo :)))
Selamlar, nasil gidiyor? Yapan var mi ya, yaz geliyor benim haftasonu tatillerim basladi; ama haftaici mumkun oldugunca yapmak istiyorum.
Var mi arkadaslik edecek olan?
Oo harika :)Canım Pazartesi günü başladım bende şimdilik 1.5 kilo verdim sporda yapıyorum sıkılaşma oldu iki günde , ben hergün bilgi veririm sana
Nasil gidiyo kizlaaar :)))
birkac hafta bu diyeti yapanlar biraz bilgi verebilirmi kilo kayibiyla falan ilgili mesela :)))
Kolay gelsin canım.sabah kahvaltısı dışında hiç yemek yok değil mi? Kahvaltıdan sonra uyuyana kadar 2 saatte bir yyeşil elma yenecek.su ve yeşil çay içilecek sadece değil mi? Doğru mu anlamışım?evet ılk gün -800 bugun 2. günüm çok zorlanmadım gece bıraz acıktım ama tuttum kendımı güzel bı program vardı ona sardım ve açlığımı unuttum. kahvaltımı yenı bıtırdım kuvvetli yapıyorum sayılır
tam tahıl ekmeği ile beyaz peynırlı tost 2 çeri domates 2 yeşil 2 siyah zeytın bıraz peynır bır yumurtanın beyazı sarısını kızıma yedırıyorum ve yeşil çay.
dün 1 bardak yeşil çay içtim bugun 3 bardak içmeyi düşünüyorum.
kolay gelsiz herkese direninkızlar o kılolar gidecek
Kolay gelsin canım.sabah kahvaltısı dışında hiç yemek yok değil mi? Kahvaltıdan sonra uyuyana kadar 2 saatte bir yyeşil elma yenecek.su ve yeşil çay içilecek sadece değil mi? Doğru mu anlamışım?
Açıkcası canım bence tek öğün çok zorlar.ben arada peynir veya haşlanmış yumurta yerim.yoksa dayanamam.sadece kahvaltıyla durmam mümkün değil. Arada atıştırırım yaniben de senin gibi molalı yapabilirim.3d(diyet) 1b 3d 1b (boş)mantıklı.evet canım aynen oyle 2. günü de atlattım bakalım. ben 3 günde bir ara vermeyi düşünüyorum zaten 1 haftadan fazla yapmıcam 6 kılo için yeter 1 hafta 3 gün yapıcam 4. gün ara verıcem ama şöyle kahvaltıdan sonra elma yemeye devam edıcem ama 1 öğün daha yicem o gun çünkü bıraz güç almak lazım kendı adıma söylüyorum bunu kendini iyi hisseden ara vermeden devam edebılır ama ben bugun bıraz zorlandım 8 den sonra zor oluyor. kolay gelsin sana da kahvaltını güzel yaparsan daha rahat geçiyor.