geçen hafta 3 gün yaptım 63 küsürden 60.7 ye düştüm hiç kaçamak yapmadım.Yani 3 günde 3 kilo vermiş oldum ama tabi 3 kilo yağ gitti diyemeyiz :)Ben suanda lahana corbasi diyeti yapiyorum cumartesi sona eriyor insallah bu diyete baslamyi dusunuyorum arkadaslar nasil gidiyor toplam kac gun dayana bildiniz ve kacar kilo verdiniz augustosa kadar hedefim 60
geçen hafta 3 gün yaptım 63 küsürden 60.7 ye düştüm hiç kaçamak yapmadım.Yani 3 günde 3 kilo vermiş oldum ama tabi 3 kilo yağ gitti diyemeyiz :)
cumartesi pazar full yedim pazartesi 61.7 den başladım , 3 gün sonra 60.4 oldum yani 3 günde 1.3 kg vermiş oldum
bünyen alıştığı için kilo verimin yavaşlamış olabilir haftasonu kendine fire ver fazla cozutmadan pazartesi devam etGünaydın herkese
Günlerdir tartı gram oynamıyor
Diyetimi bozmuyorum
Spor yapıyorum yeşilçay içiyorum,maydonoz kürü yapıyorum ama yinede bi değişim yk
Evet öyle yaptım protein ağırlıklı yedimbünyen alıştığı için kilo verimin yavaşlamış olabilir haftasonu kendine fire ver fazla cozutmadan pazartesi devam et
vücudunun tatlıyada ihtiyacı var çok az da olsa yemelisin benceEvet öyle yaptım protein ağırlıklı yedim
Tatlıya zaafım var ama yemicem
İnşallah pzts eksi rakam görebilirim
Slm kızlar sizi bir haftadır takipteyim bende varım eşimin doktor randevusu olduğundan bu sabah kahvaltı yapamadım bi elmayla başladım güne 73 kg la başlıyorum gelişmeleri paylaşıcam
tatlım koşu bandında 1 saat yürümeye başladım dediğin mesajı gördüğümde , eyvah kilo veremiyorum diye bir mesajın olabileceğini tahmin ettim,aradım ve buldum:) yürüyüşe yeni başlayan insanlar sporun ilk 2-3 haftasında kas yaparlar,kas da su tutar 'incelirsin' ama 'kilo veremeyebilrsin'. eğer spora yeni başlamışsan moralini bozma, baskül ile değil de bu sıralar mezura ile haşır neşir olmaya çalış,acizane tavsiyemGünaydın herkese
Günlerdir tartı gram oynamıyor
Diyetimi bozmuyorum
Spor yapıyorum yeşilçay içiyorum,maydonoz kürü yapıyorum ama yinede bi değişim yk
tatlım koşu bandında 1 saat yürümeye başladım dediğin mesajı gördüğümde , eyvah kilo veremiyorum diye bir mesajın olabileceğini tahmin ettim,aradım ve buldum:) yürüyüşe yeni başlayan insanlar sporun ilk 2-3 haftasında kas yaparlar,kas da su tutar 'incelirsin' ama 'kilo veremeyebilrsin'. eğer spora yeni başlamışsan moralini bozma, baskül ile değil de bu sıralar mezura ile haşır neşir olmaya çalış,acizane tavsiyem
Günaydıntatlım koşu bandında 1 saat yürümeye başladım dediğin mesajı gördüğümde , eyvah kilo veremiyorum diye bir mesajın olabileceğini tahmin ettim,aradım ve buldum:) yürüyüşe yeni başlayan insanlar sporun ilk 2-3 haftasında kas yaparlar,kas da su tutar 'incelirsin' ama 'kilo veremeyebilrsin'. eğer spora yeni başlamışsan moralini bozma, baskül ile değil de bu sıralar mezura ile haşır neşir olmaya çalış,acizane tavsiyem
hmm bu benim dediğim spora yeni başlayanlar için, o zaman sende durum farklı. ya da ara verip tekrar başlamışsan da oluyor...bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canımGünaydın
Haklı olabilirsin ama ben daha önce sağlıklı beslenme ve sporla tam 24 kg verdim ve hiç kg vermem durmadan devam etmişti,hem yaş hem doğum sonrası bedenın değişime uğraması etkili oldu sanırım