Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaçıncı günün bugünyaa bi gaza geliyorum tamam devam diyorum ama çok halsiz kalıyorum.Bi gayret bugünü de atsaydım Allahın izniyle :)
3. günüm ama yoruluyorum halsiz kalıyorum geçen hafta 3 gün yaptım kolaydı,cumartesi pazar bozdum tekrar başlayınca çok halsiz bıraktı beni. ya şu 60 barajını bi geçseydim iyi olurdu :) sabah 60.8 dimCanım kaçıncı günün bugün
Ha gayret 1 haftayı atlattıktan sonra alışmış olucaz ,yeterki bozmayalım
BaŞa dönmek zorunda kalırız tekrar
İnşallah geçersin canım3. günüm ama yoruluyorum halsiz kalıyorum geçen hafta 3 gün yaptım kolaydı,cumartesi pazar bozdum tekrar başlayınca çok halsiz bıraktı beni. ya şu 60 barajını bi geçseydim iyi olurdu :) sabah 60.8 dim
Benim oğluşumda cok uyanıyo gece ,oyun istiyo ,kalkıp dolaşmak istiyo ,uyudu derken sabah 7 de ayaktabugun benim 2.gunum cok halsiz ve yorgunum bunun sebebi gece 4den ve 6 dan aşağı uyuyamamdan çünkü oğlum gece 12kalkar 3 e kadarda aglar oynar şansım varsa uyur yoksa sabahlarız ne yapcam bilmiyorum oyuzden geç kalkıyorum ......
3. günüm ama yoruluyorum halsiz kalıyorum geçen hafta 3 gün yaptım kolaydı,cumartesi pazar bozdum tekrar başlayınca çok halsiz bıraktı beni. ya şu 60 barajını bi geçseydim iyi olurdu :) sabah 60.8 dim
gerçektente okadar motivasyona ihtiyacım varki sinemcim sorma gitsin bi ara karatay diyeti uyguladım tam 15 kg verdim ama malesef uyku duzensizliginden maf oldu diyet bundan dolayı korkuyorum .........Benim oğluşumda cok uyanıyo gece ,oyun istiyo ,kalkıp dolaşmak istiyo ,uyudu derken sabah 7 de ayakta
Güç kuvvet kalmıyo diyete spora ama geçicek bu günler bi bakmışız ideal kilomuZdayız :)
Günaydın :)gerçektente okadar motivasyona ihtiyacım varki sinemcim sorma gitsin bi ara karatay diyeti uyguladım tam 15 kg verdim ama malesef uyku duzensizliginden maf oldu diyet bundan dolayı korkuyorum .........
Günaydın, ben de sandviçimi yedim henüz elma yemedim. Tartıldın mı sen spor da yapıyosun kür de işe yararsa istediğin kiloya çok çabuk ulaşacaksınGünaydın herkesee
İradeli bir gün diliyorum , hepimize
Kahvaltımı yaptım
Bu sabah maydonoz limon kürüne başladım 15 gün denemeyi düşünüyorum inşallah etkisi olur
Pazar günü başladım rejime bugun 5. Gün 3,5 kg vermişimGünaydın, ben de sandviçimi yedim henüz elma yemedim. Tartıldın mı sen spor da yapıyosun kür de işe yararsa istediğin kiloya çok çabuk ulaşacaksın
benim çok yok , bu sabah tartıldım 60.4 hedefim de 57-58. Ama haftasonu yapamıyorum :) Bugün daha iyiyim biraz da inceldiğimi düşünüyorum :) ama yediğim gibi alırımPazar günü başladım rejime bugun 5. Gün 3,5 kg vermişim
Vermem gereken şuan îtibarî ile 27 kg vermem lazım , doğum kiloları malesef
Önümde uzun bir yol 6 aydan fazla diye düşünüyorum
Senin kaç kg vermen gerekiyor sanırım 10 kg dan azmı
H. Sonu proteın ağırlıklı beslenirsen belki verdiğin kiloyu almayabilirsinbenim çok yok , bu sabah tartıldım 60.4 hedefim de 57-58. Ama haftasonu yapamıyorum :) Bugün daha iyiyim biraz da inceldiğimi düşünüyorum :) ama yediğim gibi alırım