Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar , ben dün sabah sandviç yedim sonra gün boyu sadece 1,5 elma yiyebildim canım istemedi, akşam da çorba içtim bozdum yani birazcık.
Bugün de sandviç yedim henüz elma yemedim

Ben suanda lahana corbasi diyeti yapiyorum cumartesi sona eriyor insallah bu diyete baslamyi dusunuyorum arkadaslar nasil gidiyor toplam kac gun dayana bildiniz ve kacar kilo verdiniz augustosa kadar hedefim 60
geçen hafta 3 gün yaptım 63 küsürden 60.7 ye düştüm hiç kaçamak yapmadım.Yani 3 günde 3 kilo vermiş oldum ama tabi 3 kilo yağ gitti diyemeyiz :)
cumartesi pazar full yedim pazartesi 61.7 den başladım , 3 gün sonra 60.4 oldum yani 3 günde 1.3 kg vermiş oldum

Merhaba , evet kilo verebilirsiniz elmanın bu konuda ki faydası oldukça yüksek ancak benim merak ettiğim aylarca böyle tek tip ve eksik beslenmeyle verdiğiniz kilolar yeniden hızlıca gelmez mi ?umarım gelmez ama bence kesintisiz aylarca yapıp vücudu alıştırmayın ara ara 1 hafta en fazla yapın sonra hafif beslenerek yada başka bi diyetle devam edin sonra tekrar bu bahsettiğiniz elma diyeti ne dönün böyle böyle devam etmek daha faydalı daha az zararlı olabilir bence ,yani naçizené fikrim siz daha iyi bilirsiniz tabi ķendiniz için iyisini ..

Bugün benim 5. Günüm ve toplam 4 kilom gitti ve aşırı hafif hissediyorum kızlar:KK49: elmaları akşam 7'de bitirmiş oluyorum 9'da evde yapılacak spor hareketlerimi yapıyorum 45 dakika ve sonuç mükemmel:KK76: rejim psikolojisine girince açlık hissediyorsun ben tamamen bunu unutarak yaptım kızlar:KK59:

malesef diyetimi bozdum tekrar yarın:mad: başlıcam ama bu sefer bırakmamak şartıyla ne olursa olsun....artık bahaneye yer yok ........

Selam kızlar
Bugun ugrayamadım buralara
Yazlık kıyafetlerimi çıkardım,uğraştım gün boyu,e sporda yapamadım ama olsun buda spot sayılır ,hiç yerime oturmadım
Diyetimi bozmadım şükür ama elma az yiyebildim bakalım yarın tartıdaki rakam ne olucak

geçen hafta 3 gün yaptım 63 küsürden 60.7 ye düştüm hiç kaçamak yapmadım.Yani 3 günde 3 kilo vermiş oldum ama tabi 3 kilo yağ gitti diyemeyiz :)
cumartesi pazar full yedim pazartesi 61.7 den başladım , 3 gün sonra 60.4 oldum yani 3 günde 1.3 kg vermiş oldum

Super valla bende cumartesi insallah baslayacam

Günaydın herkese
Günlerdir tartı gram oynamıyor
Diyetimi bozmuyorum
Spor yapıyorum yeşilçay içiyorum,maydonoz kürü yapıyorum ama yinede bi değişim yk

Merhaba arkadaşlar dün bu konuyu görmüşdüm gece uyuyamadım yapsam mı diye sabahın 5'inde kalktım siteye üye oldum.

Ben Troid hastasıyım yıllardır sürekli diyet yaparım , spor yaparım ama kilo veremiyorum diyetisyene de gittim en fazla bir kaç kilo gidiyor ama sonra tekrar duruyor kilo vermem .Bu diyetide denemek istiyorum inşallah bana faydası olur sizlerle birlikte kendimi motive edersem inşallah başarırım.Bu gün itibari ile diyete başlıyorum :anneadayı:

Boyum 1.60
Kilom 77 .500
hedeflediğim kilo : 55

Günaydın arkadaşlar
Haftasonu çok fazla olmasada vücudumu şaşırtmak için kaçamaklar yaptım ,ama hareket ettim sürekli,bugün kaldığım yerden devam ediyorum inşallah bu şaşırtm iyi gelîr
Hepinize iyî haftalar,bol eksili bir hafta olsun inşallah

Slm kızlar sizi bir haftadır takipteyim bende varım eşimin doktor randevusu olduğundan bu sabah kahvaltı yapamadım bi elmayla başladım güne 73 kg la başlıyorum gelişmeleri paylaşıcam :KK49:

Merhaba,

Ben de kacamakli da olsa bir suredir bu diyeti yapiyorum, daha hic full uyarak yapamadim; ama elimden geldigince uyacagim yarindan cumaya kadar 3 gun. yesil elma cok faydali ve gerceken cilde de bagirsaklara da cok iyi geliyor.

Günaydın herkese
Günlerdir tartı gram oynamıyor
Diyetimi bozmuyorum
Spor yapıyorum yeşilçay içiyorum,maydonoz kürü yapıyorum ama yinede bi değişim yk
tatlım koşu bandında 1 saat yürümeye başladım dediğin mesajı gördüğümde , eyvah kilo veremiyorum diye bir mesajın olabileceğini tahmin ettim,aradım ve buldum:) yürüyüşe yeni başlayan insanlar sporun ilk 2-3 haftasında kas yaparlar,kas da su tutar 'incelirsin' ama 'kilo veremeyebilrsin'. eğer spora yeni başlamışsan moralini bozma, baskül ile değil de bu sıralar mezura ile haşır neşir olmaya çalış,acizane tavsiyem:KK19:

tatlım koşu bandında 1 saat yürümeye başladım dediğin mesajı gördüğümde , eyvah kilo veremiyorum diye bir mesajın olabileceğini tahmin ettim,aradım ve buldum:) yürüyüşe yeni başlayan insanlar sporun ilk 2-3 haftasında kas yaparlar,kas da su tutar 'incelirsin' ama 'kilo veremeyebilrsin'. eğer spora yeni başlamışsan moralini bozma, baskül ile değil de bu sıralar mezura ile haşır neşir olmaya çalış,acizane tavsiyem:KK19:
Günaydın
Haklı olabilirsin ama ben daha önce sağlıklı beslenme ve sporla tam 24 kg verdim ve hiç kg vermem durmadan devam etmişti,hem yaş hem doğum sonrası bedenın değişime uğraması etkili oldu sanırım

Günaydın
Haklı olabilirsin ama ben daha önce sağlıklı beslenme ve sporla tam 24 kg verdim ve hiç kg vermem durmadan devam etmişti,hem yaş hem doğum sonrası bedenın değişime uğraması etkili oldu sanırım
hmm bu benim dediğim spora yeni başlayanlar için, o zaman sende durum farklı. ya da ara verip tekrar başlamışsan da oluyor...bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım:KK9:
sayfayı takip ediyorum, bir ara elma diyetini ben de yapabilirim , umarım güzel sonuçlar alırsınız:KK36:

X