Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ve eveett bizde saat 7 oldugunda ben gunumu kapatirim) bitti. Kahvalti ve 4elma 8bardak su 3bardak yesil cay ichtim. Bide kachamak oldu ( haslanmis tavuk gogsunun yarisinin yarisini yedim☺☺☺ en fazla bu saatten sora 1 bardak daha su icerim o kadar) nasil gechti gun?)

Bende 19.30 gibi son elmamı yedim :)) Birazdan çayımı hazırlayıp içerim. Benim kahvaltı+6 elmam oldu sanırım. Birazdan da 4 çay olacak. Su ise 10 bardağı geçti :)

Arkadaslar resmen sagliginizla oynuyorsunuz.Bu topigi gorunce saka olduguna inanmak istedim.Sizler ciddi ciddi boyle bir diyete uyuyorsunuz oyle mi? Ne diyecegimi bilmiyorum.Zayiflamak ugruna resmen hastaliklara davetiye cikariyorsunuz.Bobrek tasi her turlu vitamin eksikligine merhaba diyorsunuz.Adam akilli bir suru diyet listesi varken buna uymak hic akil isi degil.Biriniz cikip bu nedir dememis yuzlerce de sayfa yazmissiniz gercekten inanamadim.

07.00
-1 bardak süt
-4 kaşık yulaf ezmesi
-1 bardak yeşil çay

09.00
-1 elma

11.00
-1 elma

12.30
-yeşil çay

14.00
-1 elma

16.00
-1 elma

18.00
-1 elma

20.00
-yeşil çay

ve 10 bardak su tükettim.

Yaa benim bugunum kotu gechti((( o kadar fazla isim olduki birde baktim saat 8 olmus(( genel kahvalti dunle ayni dietteki gibi) 5elma 2 bardak yesil cay tam saynadim ama 7 bardak su oldu

merhaba merhabaa merhabaaaa :) yarın elma diyetine başlıyorum harika spor ile :) kahvaltımı güzel bir şekilde yapacagım. gün boyunca elma ve yeşil çay. eğer çok acıkırsam aksamları 1 tabak çorba yerım :) umarım işe yarar :)

Kızlar 69 dan 67ye düşmüştüm 4 günde fakat çarşamba ve perşembe günleri aşırı yemek tükettim . Bugün tekrar devam ediyorum pazartesi kilomu yazarımm.

Bugun diyette 7. Günüm 6 gunde 5 kg verdim ama bugun kofte ekmek yiyip biraz kacamak yaptım yarin tekrar devam edicem umarim kilo almam :KK43::KK43:

1 hafta daha dayansaydın ben 4 günde 2 kilo verebildim. Ama bozduktan sonra iştahım arttı ve hala yiyorum. Eski kiloma geri döndüm anlayacağın
Benim istah sorunum yok. Zaten veremedigim icin depresyondayim hic yemek yiyesimde yoktu zorla salata yiyiyorum gunlerdi. 4kilo vermisdim eskiden hala almadim. yarindan itibaren yine yapicam pazara kadar.

bende elme diyeti yapıyorum başka bi grupta arkadaşlarla hergün tartı grubundayım.
bugün 2.günüm bende arada gelir gelişmeleri yazarım arkadaşlar

Slm arkadaslar bende yarın elma diyetine başlıyorum ilk defa denicem bu topigi yillar önceden takip ediyodum ama hiç denemedim yarindan itibaren deniyorum :)

X