Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba bende bu gün basladim 68.7 kiloyum gelismeleri yazarim..

Arkadaşlar bende bugün başlamayı düşünüyorum. Diyet arkadaşı istiyorum birbirimize yardımcı olacağımız. Ayrıca kahvaltım hep yulaf ve süt umarım başarırım.

Ben bir kere 1gun yaptim ve 1.5 gitti. Ama simdi neden bilmiyorum 3gundu dikkatsiz yapiyorum kahvaltim nerdeyse 1gibi oluyor elma az yiyiyorum ve bol kacamakla 1.5 gitti. Yarindan tam gaz ve tum detaylara uyarak yapicam.

Arkadaşlar bende bugün başlamayı düşünüyorum. Diyet arkadaşı istiyorum birbirimize yardımcı olacağımız. Ayrıca kahvaltım hep yulaf ve süt umarım başarırım.

bende yarın baslıyorum .. beraber devam ederiz. herkes için iyi olur. ne kadar süre düşünüyorsunuz bu diyeti

tamam bugün basladınız mı. 1. gününüz mü bugün? neler yapmayı , hangi aralıklarla kac elma tüketmeyi düşünüyorsunuz? spor vs yapacak mısınız?

Evet başladım. Her sabah aç karnına 3 su tükettikten sonra yulaf ve sütle hazırlanmış müsliyi yiyeceğim. İki saat aralıklarla elma tüketeceğim. Her elma öncesi 1 veya 2 bardak su ile günde en az 8 bardak su tüketeceğim. Günde 4 bardakta yeşil çay ve spor yapmayacağım.

Evet başladım. Her sabah aç karnına 3 su tükettikten sonra yulaf ve sütle hazırlanmış müsliyi yiyeceğim. İki saat aralıklarla elma tüketeceğim. Her elma öncesi 1 veya 2 bardak su ile günde en az 8 bardak su tüketeceğim. Günde 4 bardakta yeşil çay ve spor yapmayacağım.

güzel.. vazgecmeyelim yalnız akşamları nette oluyprum ben belli bir saatte raporlasalım :KK66:
63 idim en son diyet sonrası yani . simdi 64 olmusumdur. tartılmadım ama agırlıgımın arttıgını hissediyorum. hedefim 57 mart ayı için tabiki Hoppa

X