Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle bu diyeti paylaştığın için teşekr ederm ama istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar sadece elma mı yiyeceğiz bnce güzel bişey ama sağlıklı olur mu tek besin sonuçta

öncelikle bu diyeti paylaştığın için teşekr ederm ama istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar sadece elma mı yiyeceğiz bnce güzel bişey ama sağlıklı olur mu tek besin sonuçta
canm bnce sürekli yapmak mantklı değil bi süre yapıp ara verip dengeli ve saglıklı beslenebilir yda başka dyetler yapablirsin bnce :)

Sabah peynirli tost yemedim. Onun yerine peynirli iki kucuk puaca yedim. Sorun olmaz sanirim. Elmalarimi aldim 2 saatte bir yiyecegim. 2,5 litre de su icecegim.

Elma bazılarını yediği zaman tok tutan bazılarını da tam tersi acıktıran meyvelerden biri. Bunu iyice anlamış oldum çünkü beni acıktırdı. Peynirli puaçalara yumuldum sonuç olarak.

canm bnce sürekli yapmak mantklı değil bi süre yapıp ara verip dengeli ve saglıklı beslenebilir yda başka dyetler yapablirsin bnce :)
sen yaptn mı peki sonuç aldn mı ne kadr süre ara vermek lazımki benm böyle bi diyete ihtiyacm var artk bıktım kilolarmdan bu sene mezuniyetm var ama sağlıklı olur mu sarkar mı her yerm güzel olaym derken daha beeter olmayaym

Canim konuyu yazan kisi hic sarkmam falan olmadi demis zaten 75 kg nun altina dusunce sporla birlikte yapin yazmis. Sen kac kilosun suan?

Merhba canım tüm mesajları okuyamadım da sen bu diyetle toplamda kaç kilo verdin

canım sadece sabah kahvaltısı ve elma yeniyor demi sadece

Evet canim ben 2 dilim kepekli tost ekmegini kizartiyorum birazicik peynir 5 tane zeytin ve bi adet hindi salami olarak yapiyorum kahvaltimi yesil cay ile birlikte sonra 2 iki saatte bir aksama kadar yesil elma yiyorum aksama kadar 2 bardak daha yesil cay iciyorum ve 3 litre su iciyorum 8 den sonrada elma yemeyi birakiyorum

Anladım canım sagol

İki haftada kac kg verdin sen canim? Vede hurma diyeti nasil bir diyet :) bakalim yarin 4. Gunum konuyu yazan kisi 5 haftada 35 kg kadar vermis darisi basimizaaa
canım o zmn tartılamadım ama en son cuma günü tartıldım toplamda 4 kilo verdim bugunde hurma dyetnde bi haftam doldu memnun kaldm bi hafta daha yapcam :) hurma dyetide normali sabah 7 hurma 1 kase yoğurt öğle ve akşamda aynısı ama bn çok vtaminsz kalmiyayım dye sabah kahvaltımı yapıp öğle ve akşam bu dyeti uyguluyorum :)

sanırım 2 kilo verdm geçen sene 3 4 klo kdar vermştm ama spor yapmamaya fazla su içmeme me bde fazla elma yememeye bağlyorm anlycgn düzenli yapmadm :/ hurma dyetne basladm dha eglenceli

Canim konuyu yazan kisi hic sarkmam falan olmadi demis zaten 75 kg nun altina dusunce sporla birlikte yapin yazmis. Sen kac kilosun suan?
Ben 85 kiloyum ideal kilo 55 hazirana kadar vermem lazım 30 kilo sagliksiz olur mu kısa sürede sen denedin mi diyeti gerçi sağlık da umrumda değil artk yeterki kilo vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…