- 13 Ocak 2015
- 19
- 4
- 33
evet su ve btki çayı önemli bnm yarın büyük gün tartlcam bakalm artk :)Gitmiyor malesef bir türlü veremiyorum kiloları şu icmeyi unutuyorum hep galiba ondan senin nasıl gidiyor verebildinmi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet su ve btki çayı önemli bnm yarın büyük gün tartlcam bakalm artk :)Gitmiyor malesef bir türlü veremiyorum kiloları şu icmeyi unutuyorum hep galiba ondan senin nasıl gidiyor verebildinmi hiç
Eee bekliyorum amaaaa çok merak ettim kaç kilo verdin.2kiloda kalsa bile harika bence.rica etsem 1 günü nasıl geçirdiğini yazar mısın...7 gün ne yaptın...daha kilonu yazmamışsın ama o kadar eminim ki verdiğine nasıl yaptın diye soruyorum :)evet su ve btki çayı önemli bnm yarın büyük gün tartlcam bakalm artk :)
Hadi inşallah bekliyorum sonucu :)evet su ve btki çayı önemli bnm yarın büyük gün tartlcam bakalm artk :)
canm bugün tartılamadım yaa yarına kaldı artık yarın mutlaka tartılıp yazıcam :)Eee bekliyorum amaaaa çok merak ettim kaç kilo verdin.2kiloda kalsa bile harika bence.rica etsem 1 günü nasıl geçirdiğini yazar mısın...7 gün ne yaptın...daha kilonu yazmamışsın ama o kadar eminim ki verdiğine nasıl yaptın diye soruyorum :)
bugun tartılamadm tatlım yarın mutlaka tartılıp yazcm :*Hadi inşallah bekliyorum sonucu :)
Canım naptin heycanla bekliyorum sonucu bende bugun tekrar başladım ve su sorunumuda çözdüm sanırımbugun tartılamadm tatlım yarın mutlaka tartılıp yazcm :*
slm canm 70 ile başlamştm 68 kilo dayım mensim yaklaştı ondan vücudum ödem topluyor dye düşünyorum :/ ama yılmak yok diyete devammm :) bi kaç gündür elmaları düzenli tüketmyodum misal dün sadece 2 elma yedim ve akşamları corba içiyodum ama artk onuda yasaklladm kendme sadce su elma vee yeşil çay hatta şuan içiyorum ble :)Canım naptin heycanla bekliyorum sonucu bende bugun tekrar başladım ve su sorunumuda çözdüm sanırım
Olsun 2 kilo bile çok iyi hiç moral bozmuyoruz darısı başıma caniiiimmm:)))slm canm 70 ile başlamştm 68 kilo dayım mensim yaklaştı ondan vücudum ödem topluyor dye düşünyorum :/ ama yılmak yok diyete devammm :) bi kaç gündür elmaları düzenli tüketmyodum misal dün sadece 2 elma yedim ve akşamları corba içiyodum ama artk onuda yasaklladm kendme sadce su elma vee yeşil çay hatta şuan içiyorum ble :)
aynen canm kesnlkle seninde güzel haberlerni bekliyorum :)Olsun 2 kilo bile çok iyi hiç moral bozmuyoruz darısı başıma caniiiimmm:)))
hoşgeldn canm yapablrsn tabi ço basit bi diyet :)selamlar bende yeni katıldım ve elma diyetini denemek istiyorum pkoluyum ve kilo verip bebek sahibi olmak istiyorum
Canııımmm paylaşırsan çok seviniriiim. Kolay gelsin :))merhaba arkadaslar bende yeni üye oldum ve bu diyete baslamak istiyorum. Son 1-2 senede 20 kg aldim 6 hafta zamanim var 30 kg vermek istiyorum bu diyetle. Umarim veririm. Burada her hafta sizinle paylasmak istiyorum daha bir motive oluyor insan :)
hoşgeldn canm :) hiç skma canını azim olduktan sonra gerisi gelir bnde sıkıntıdan bya kilo almştm şükür 17 sini verdim bi 10 dha vercem vee tmmdr sende yapabilirsin güven kendine sadece azim ve irade :)merhaba arkadaslar bende yeni üye oldum ve bu diyete baslamak istiyorum. Son 1-2 senede 20 kg aldim 6 hafta zamanim var 30 kg vermek istiyorum bu diyetle. Umarim veririm. Burada her hafta sizinle paylasmak istiyorum daha bir motive oluyor insan :)
Selam Arkadaşlar
Daha önce bu diyeti yaparak 7kg verdim
Şuan doğum kilolarımı vermek istiyorum
30kg vermem lazım,tabi bu diyetle hepsini vermem mümkün değil ama bi kaç kg gitse hafiflemiş detoks olmuş olur
Allah kolaylık versin hepimize
Bu kilolar psikolojimi bozuyor artık :)
Başladım bugun înşallah devamını getirîrim
merhabalar :) bu diyetle kaç günde 7 kilo verdiniz :)Selam Arkadaşlar
Daha önce bu diyeti yaparak 7kg verdim
Şuan doğum kilolarımı vermek istiyorum
30kg vermem lazım,tabi bu diyetle hepsini vermem mümkün değil ama bi kaç kg gitse hafiflemiş detoks olmuş olur
Allah kolaylık versin hepimize
Bu kilolar psikolojimi bozuyor artık :)
Başladım bugun înşallah devamını getirîrim
Sagol canim :) bu diyetlemi 17 kg verdin? Ve ne kadar zaman icinde? Su tüm kilolardan kurtuluruz umarim.hoşgeldn canm :) hiç skma canını azim olduktan sonra gerisi gelir bnde sıkıntıdan bya kilo almştm şükür 17 sini verdim bi 10 dha vercem vee tmmdr sende yapabilirsin güven kendine sadece azim ve irade :)
17 günde verdimmerhabalar :) bu diyetle kaç günde 7 kilo verdiniz :)