Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın arkadaslarrr :) dun guzel gectı ama dun sabah kahvaltı yapmadım yalnız. bugun guzelce yaptım kahvaltımı elmalarımı aldım yanıma gune hazırım :) 2. gunum 67.200 kılom :) bı de ben ayrıyetten metobolızmamı hızlandırmak ıcın ıkısabahtır yemek sodası lımon su ıcıyorum bı bardak...Herkese ıyı kılo vermeler... :))

slam canlar ben geri geldim.kanama durdu bebis gayet iyi durumda .bugun basladim diyete.hepimize kolay gelsin bol iradeler

Kızlar meraba bende bu diyete yarin başlıyorum inşallah ama motivasyonum çok düşük en fazla güzel bi yemek görene kadar dayanabiliyorum düşündüm ki burada kendimi tutabilirim sizlerden destek alarak :))

ben bugun başladım biraz baş ağrısı var ama sınav antrenman vs dolayısıyla elmaları eksik yemeye bağlıyorum bunu :) 70 kiloyum 55 olana kdar durmak yok :)

Kızlar selam ben bugun başladım ama yeşil çay içemiyorum bir türlü gitmiyo onun yerine form çayı icsem olur mu ?
Merhaba bende bugun basladim aynen bende yesil cay icemiyordum 3 tane cayi fincanda demledim sogutup surahiye koyup uzerine 1 litre su koyup 1 tane de limonun suyunu ekledim oyle iciyorum burda yaziyordu sexybebek oyle yazmisti

slm kızlar bugun 5. günüm en son 2. günmde tartlmıstım ve 2 kilo vermişim :) salı tekrar tartlcam bakalım güzel sonuçlar almak nasip olur umarım szler ne alemdesnz kilo veren varmı acep :) :*

merhabalar elma diyetine bugün başladım ve 3 gün uygulamayı düşünüyorum
perşembe sabahı buraya tekrar verdiğim kiloyu yazacağım
bu diyeti kendimce ateşleme diyeti olarak görüyorum vermek istediğim kilo 4-5 kilo aralığında ve son 2 yıldırda böyle :))
ama bir türlü devamı gelmeyen başlangıçlar yapıyorum kilo vermek adına
belki bu 3 günde 2 kilo verdiğimi görürsem kendime az kalorili uzun vadeli bir diyet programı yapıp 1 ayın sonunda bu 4 kilodan kurtulmak niyetindeyim
Herkese kolaylıklar dilerim
Tartıda bu sabah 62.6 gördüğüm kilo

X