Ben de dun basladim bakalim ne olcakSelam arkadaşlar.Yeni üyeyim buraya.Konu dıkkatımı cektı. 160 boyum kılom 69 yarın baslasam ne dersınız 60 kıloya dusermıyım ? :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de dun basladim bakalim ne olcakSelam arkadaşlar.Yeni üyeyim buraya.Konu dıkkatımı cektı. 160 boyum kılom 69 yarın baslasam ne dersınız 60 kıloya dusermıyım ? :)))
tatlım haberleşebliriz bnm bugun 1. günümdü :)Kızlar meraba bende bu diyete yarin başlıyorum inşallah ama motivasyonum çok düşük en fazla güzel bi yemek görene kadar dayanabiliyorum düşündüm ki burada kendimi tutabilirim sizlerden destek alarak :))
tatlım haberleşebliriz bnm bugun 1. günümdü :)
Çok sevinirim kilolarımizda aynı bende yarın başlıyorum umarım bi an once kurtuluruz şu baş belasi kilolardan :))tatlım haberleşebliriz bnm bugun 1. günümdü :)
Merhaba bende bugun basladim aynen bende yesil cay icemiyordum 3 tane cayi fincanda demledim sogutup surahiye koyup uzerine 1 litre su koyup 1 tane de limonun suyunu ekledim oyle iciyorum burda yaziyordu sexybebek oyle yazmistiKızlar selam ben bugun başladım ama yeşil çay içemiyorum bir türlü gitmiyo onun yerine form çayı icsem olur mu ?
Uf yaa bide öyle deniyim bari napim :)Merhaba bende bugun basladim aynen bende yesil cay icemiyordum 3 tane cayi fincanda demledim sogutup surahiye koyup uzerine 1 litre su koyup 1 tane de limonun suyunu ekledim oyle iciyorum burda yaziyordu sexybebek oyle yazmisti
canm naptın nasıl gdiyor :)Çok sevinirim kilolarımizda aynı bende yarın başlıyorum umarım bi an once kurtuluruz şu baş belasi kilolardan :))
Gitmiyor malesef bir türlü veremiyorum kiloları şu icmeyi unutuyorum hep galiba ondan senin nasıl gidiyor verebildinmi hiçcanm naptın nasıl gdiyor :)