Şeker isteğini durdurmak için saat 4 ve akşam 22:00 gibi tarçınlı süt iç. 1 hafta sonra görüceksin işe yarıyacsliyi akşamlar kızlar bugün dahiliye uzmanına gittim şekerim normal çıktı fakat kendimi tatlı konusunda durduramıyorum diyet yaptığım zamanlarda kilo veremiyorum metabolizmam çok yavaş bazı doktorlar kilo verdirmek için glikofen kullandırıyorlarmış sizce doktor gözetiminde kullansam işe yarar mı
Beraber başlayabilirizzBende yapmak istiyorum katılmak isteyen var mı ?
Canım ben ilk gün denedim ama pek faydalı görmedim , kendime bir liste yaptım onla başladım elma haricinde istersen katılabilirsin :)Beraber başlayabilirizz
neler yapıcaksnCanım ben ilk gün denedim ama pek faydalı görmedim , kendime bir liste yaptım onla başladım elma haricinde istersen katılabilirsin :)
ben bugun başladım,7 kilo elma aldım kg 2 lira pazardan yeşil elma tadı çok güzel,1 hafta sonra sonucu mutlaka yazacağım merak edenlere duyurulur....kimseden ses çıkmıyo yokmu bu diyeti yapanınız ya
ben bugun başladım,7 kilo elma aldım kg 2 lira pazardan yeşil elma tadı çok güzel,1 hafta sonra sonucu mutlaka yazacağım merak edenlere duyurulur....
Kizlar su an elma diyeti yapaniniz var mi? Ben yarin sabah basliyorum beraber yapabiliriz. Tahminimce 69 kiloyum. Hedefim 8ekime kadar bozmadan devam etmek ve 60 olmak.
tatlım nasıl gidiyor diyetin işe yaradımı,bende 3 gün yaptım geçen hafta ama tam uygulamadım.sonucu yazarmısın lütfen.olumlu olumsuz sonucları bekliyoruz :)..Kızlarrr selammm
çok kg aldımm yarn bu diyete başlıyorum. gün gün size yazacağım
hadi hep birlikte yapıp sonuçları paylaşalım ne dersiniz
67 küsür oldum
bu dietle birlikte hedefim 60-62 olmak
elmalarımı alıyorum bugün :)
canım uyguladım diyemem,kızımında doğum günü vardı bozdum zaten bu 3 günde pek uyguladığımı söyleyemem,elmalarım duruyor,pazartesinden bu yana, az az yemek yiyorum,acıktıkça yeşil elmalarımı yiyorum,sabah sarımsak çayı içiyorum,1 kilo verdim sanırım, daha tartılmadım ama fark ediliyor,zaten 58 kiloyum 3-5 kilo versem yeterli,iki küçük çocugum var emziriyorum açlığada pek dayanamıyorum,eştahlı biriyim yani bu diyet beni zorlar.her insanın yapısı farklıdır ben çabuk kilo veriyorum ama spor yaparsam onuda ben yapmıyorum,kimi insanda bogazdan kısınca hemen verir,sanırım bu diyet boğazdan kısınca verenler için geçerli...naptın canımm sonuvu paylaşır mısın
inşallahh çok iyi kg vermişssindirr :)