Kızlar ben bugün yoğurt patates diyetine başladım .3günlük bir diyet...onu kazasız belasız bitiriyim size katılıyım.
Tüm sayfalara bakmadım,sabah 2dilim kepek ekmek,beyaz peynir,zeytin..doğrumudur kızlar????domates salatalık yenebilirmi kahvaltıda,yani yeyip hala kilo veren varmı?ve bu sürekli bir diyetmi yoksa 3gün 5 günlük bişeymi??
Leylaaa inanmıyorum 2 .600 verdin 3 gündeeeee...ya ben dün yazmıştım patates diyetindeyim diye,akşam bir kez çıkardım(pardon)yani bişey çıktığından değil de su sadece...sabahta kulaklarımda basınç oldu başım döndü,bende elma diyetine çevirdim işi. ..Bugün iyi geçti. .ama yeşil ekşi elmam yoktu golden yedim ..yarın yeşil alırım. .çok etkilendim kız helal olsun sana...ben 5 kilo verdim(6ya yaklaşıp geri döndü)bi 10 daha var..Slm arkadaslar
ben öncelikle cok dusundum bu diyet ne kadar dogru diye.
anca sonra yapmaya karar verdim cunku kaybedecek birseyim yoktu.
bugun 3 gunum basladigimda 71.3 kg idim simdi ise 68.7 olmusum.☺☺☺
diyete devam yilmak yok.hergun duzenli olarak yazmaya calisacam
herkese bol sans
Leylaaa inanmıyorum 2 .600 verdin 3 gündeeeee...ya ben dün yazmıştım patates diyetindeyim diye,akşam bir kez çıkardım(pardon)yani bişey çıktığından değil de su sadece...sabahta kulaklarımda basınç oldu başım döndü,bende elma diyetine çevirdim işi. ..Bugün iyi geçti. .ama yeşil ekşi elmam yoktu golden yedim ..yarın yeşil alırım. .çok etkilendim kız helal olsun sana...ben 5 kilo verdim(6ya yaklaşıp geri döndü)bi 10 daha var..
Senin boyun kaç,birde hedef kilon ne?
aynen listeyi bende istiyorum,ayrıntılarıyla pazartesi elmalarımı alır başlarım,geçen haftadan biraz elmam var zaten.son 4 kilo kaldı vermem gereken hızlı olsun istiyorum cevabınızı bekliyorum leyla hanım..ben yaptım ama hiç diyete uymamıstım...Leyla 1 günü bana hiç detay atlamadan anlatırmısın. Kahvaltı da ne yiyosun,kaçamakların varmı. ..
Leyla 1 günü bana hiç detay atlamadan anlatırmısın. Kahvaltı da ne yiyosun,kaçamakların varmı. ..