Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar ben bugün tartıldım 3 kiloya yakın vermişim,evdeki basküle güvenemediğim için(bazen bi kilo oynuyor) sağlık ocağında tartıldım geçen haftada tartılmıştım evde ve sağlık ocagında sonuç aynı 3 kiloya yakın vermişim,size tavsiyem bi diyet programında dinlemiştim diyetisyenler sabah aç karnına tartılmayı öneriyor,bazen yemekten sonra oynama oldugu için bende aç tartılırım hep diyetten öncede sonrada :))

Kızlar ben bugün yoğurt patates diyetine başladım .3günlük bir diyet...onu kazasız belasız bitiriyim size katılıyım.
Tüm sayfalara bakmadım,sabah 2dilim kepek ekmek,beyaz peynir,zeytin..doğrumudur kızlar????domates salatalık yenebilirmi kahvaltıda,yani yeyip hala kilo veren varmı?ve bu sürekli bir diyetmi yoksa 3gün 5 günlük bişeymi??

Slm arkadaslar
ben öncelikle cok dusundum bu diyet ne kadar dogru diye.
anca sonra yapmaya karar verdim cunku kaybedecek birseyim yoktu.
bugun 3 gunum basladigimda 71.3 kg idim simdi ise 68.7 olmusum.☺☺☺
diyete devam yilmak yok.hergun duzenli olarak yazmaya calisacam
herkese bol sans

Leylaaa inanmıyorum 2 .600 verdin 3 gündeeeee...ya ben dün yazmıştım patates diyetindeyim diye,akşam bir kez çıkardım(pardon)yani bişey çıktığından değil de su sadece...sabahta kulaklarımda basınç oldu başım döndü,bende elma diyetine çevirdim işi. ..Bugün iyi geçti. .ama yeşil ekşi elmam yoktu golden yedim ..yarın yeşil alırım. .çok etkilendim kız helal olsun sana...ben 5 kilo verdim(6ya yaklaşıp geri döndü)bi 10 daha var..

Bende inanmiyordum ama sonucu görunce devam etmek istedim
insallah sonuna kadar bikmadan giderim.☺☺☺

Leyla 1 günü bana hiç detay atlamadan anlatırmısın. Kahvaltı da ne yiyosun,kaçamakların varmı. ..
aynen listeyi bende istiyorum,ayrıntılarıyla pazartesi elmalarımı alır başlarım,geçen haftadan biraz elmam var zaten.son 4 kilo kaldı vermem gereken hızlı olsun istiyorum cevabınızı bekliyorum leyla hanım..ben yaptım ama hiç diyete uymamıstım...

mrblar sayfaların hepsini okuyamadım ciddi kilo verenler var mı elmayla kaç kilo ne zaman öğünleriniz nasıl

Kızlar şuan gülme krizindeyim bi yerde elma diyeti ile ilgili erkeklerin yorumunu okudum, kadinlarkulubu adi geçtiği icin merak edip, çok komik seyler yazmışlar,biri 3gün sonunda dayanamadım pilav yedim diyor, digeri sabah aksam tost arada elma, diyeti birebir uygulayan yok yani, en son mesaji okuyunca koptum gülmekten, konuyu hirrlattim galiba kimseden ses çıkmıyor, galiba diyeti uygulayanlar ölmüş diyor

Leyla 1 günü bana hiç detay atlamadan anlatırmısın. Kahvaltı da ne yiyosun,kaçamakların varmı. ..

Özel yaptigim birsey yok
Sabah 2 kaynamis yumurta domstes nane ve kahve
Daha sonra bol su ve en az 5 eski elma
Bazen kacamak olarak yogurt icinde haslanmis nogut ve bol nane yiyorum

Evt bugun 5 gun sabahi ve tarti 68.3 gösterdi yine hic gram bile vermemisim.
Ama olsun pes etmek yok devam.
Insallah yarin biraz vermis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…