Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar kızlar bugün dahiliye uzmanına gittim şekerim normal çıktı fakat kendimi tatlı konusunda durduramıyorum diyet yaptığım zamanlarda kilo veremiyorum metabolizmam çok yavaş bazı doktorlar kilo verdirmek için glikofen kullandırıyorlarmış sizce doktor gözetiminde kullansam işe yarar mı
Şeker isteğini durdurmak için saat 4 ve akşam 22:00 gibi tarçınlı süt iç. 1 hafta sonra görüceksin işe yarıyacsl ☺️

Arkadaşlar aslında bende yapmak istiyorum ama sabah başlıyosam akşama doğru bırakıyorum biraz motivasyon yardımı yapabilirmisiniz bana ? nasıl yapabiliyosunuz

Zayiflayan arkadaslar lutfen soylermisiniz;
Gozle gorulur bir incelme oldu mu ?kiyafette filan?su kaybi olmasin bu kilolar?

Kızlar dün ben de başladım bu diyete. Fena gitmiyor ama dünden beri canım bi şeyler istiyor. Akşam tatlı krizine girmiş bi şekilde uyudum mesela. Bi de bu diyeti yapıp bıraktıktan sonra geri kilo alan var mı? Ben zayıfladıktan sonra geri alırsam çok üzülürüm.

Kizlar su an elma diyeti yapaniniz var mi? Ben yarin sabah basliyorum beraber yapabiliriz. Tahminimce 69 kiloyum. Hedefim 8ekime kadar bozmadan devam etmek ve 60 olmak.

Arkadaşlar ben denedim 3gün gram fark etmedi,zaten hayatımda ilkkez bi listeye göre diyet uyguladım,oda fos çıktı,insan çok halsiz oluyor...bunun yerine sebze meyve ağırlıklı beslenin,spor yapın gerçekten faydasını görürsünüz,evde yapılan sarımsak çayı,elma sirkeside kilo vermeye yardımcı onlarıda öneririm.bende seneler önce 80 kg idim beslenmeme dikkat ederek ve sporla 25 kilodan fazla verdim,çikolata,cips kola hiçbirinden vazgeçmedim sık sık az az yiyerek ve spor yaparak verdim..inanın hamilelikte bile dikkat etmememe ragmen,72 kg geçmedim.2.çocugum oldu yasına girecek 58 kgyum 55 olmayı istediğim için bu listeyi deneyim dedim hiç bi işe yaramadı..

Kızlarrr selammm
çok kg aldımm yarn bu diyete başlıyorum. gün gün size yazacağım
hadi hep birlikte yapıp sonuçları paylaşalım ne dersiniz
67 küsür oldum:KK17:
bu dietle birlikte hedefim 60-62 olmak
:KK68:
elmalarımı alıyorum bugün :)

Kızlarrr selammm
çok kg aldımm yarn bu diyete başlıyorum. gün gün size yazacağım
hadi hep birlikte yapıp sonuçları paylaşalım ne dersiniz
67 küsür oldum:KK17:
bu dietle birlikte hedefim 60-62 olmak
:KK68:
elmalarımı alıyorum bugün :)
tatlım nasıl gidiyor diyetin işe yaradımı,bende 3 gün yaptım geçen hafta ama tam uygulamadım.sonucu yazarmısın lütfen.olumlu olumsuz sonucları bekliyoruz :)..

naptın canımm sonuvu paylaşır mısın
inşallahh çok iyi kg vermişssindirr :)
canım uyguladım diyemem,kızımında doğum günü vardı bozdum zaten bu 3 günde pek uyguladığımı söyleyemem,elmalarım duruyor,pazartesinden bu yana, az az yemek yiyorum,acıktıkça yeşil elmalarımı yiyorum,sabah sarımsak çayı içiyorum,1 kilo verdim sanırım, daha tartılmadım ama fark ediliyor,zaten 58 kiloyum 3-5 kilo versem yeterli,iki küçük çocugum var emziriyorum açlığada pek dayanamıyorum,eştahlı biriyim yani bu diyet beni zorlar.her insanın yapısı farklıdır ben çabuk kilo veriyorum ama spor yaparsam onuda ben yapmıyorum,kimi insanda bogazdan kısınca hemen verir,sanırım bu diyet boğazdan kısınca verenler için geçerli...

Birde arkadaşlar söylemek istediğim,hiçbirşey yemesenizde kilo vermenizi kolaylastıracak tek şey spordur bence,düşünsenize bişey yememeniz kilo almanızı engeller,ama birikmiş yağları eritmez,yağ yakmak için bence tek yol spor,eskiden 80 kiloları görmüş biri olarak size tavsiyem aç kalmaktan çok spor yapmaya yönelin...form çayları yeşil çay sarımsak çayı (evde yapılan)bunlarda kilo vermeye yardımcı oluyor...

X