Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar bende an itibariyle araniza katilmak istiyorum suan 60 kiloyum iki hafta surem var sizce 55 :KK55: olabilirmiyim bu sure icindee

Evt arkadaslar allahin izniyle 5 gunu bitirip 6.gune basladim. Bugun tarti 67.9kg gösterdi. Cok umutluyum bu diyeti guzel bir sekilde sonlandiracagima.:KK71:

Evt bugun 7.gun sabahi ve dun yaptigim kacamaktan dolayi gram bile vermemisim 67.9kg. Bunada sukur ya almis olsaydim :KK49::KK49::KK49:
Pes etmek yok devam. Yarin görusuruz

merhabalar bende bu diyeten yapmak istiyorum hatta hemen yarın başlayacağım ama bana eşlik edecek birileri lazım :KK43: çünkü biri desteklemediği sürece (kötü bir huy) diyet yapamıyorum. 30 yaşındayım ve 15 gün dukan diyeti yaptım bu zamana kadar 70 kiloyum 1,64 boyum var

Aman ben dün başladım ,aldığım elmayı sevmedim kalın kabuklu ve çok ekşi. Sadece 1 tane yiyebildim.ama kilom düşmüş. Sebebi o 1 elma değil tabiki:) taşınma aşamasındayım kızlar,ve ufaklık diş çıkarıyor...yani ne gecem ne gündüzüm var...belki bu sayede bikaç kilo gider.ben yine bu diyeti yaparım sizle ama önce yeni elma bulmam lazım. ..keyifli bir diyet,çünkü ben zaten kahvaltı dışında pek yoğun bir öğün yemem...

Aman ben dün başladım ,aldığım elmayı sevmedim kalın kabuklu ve çok ekşi. Sadece 1 tane yiyebildim.ama kilom düşmüş. Sebebi o 1 elma değil tabiki:) taşınma aşamasındayım kızlar,ve ufaklık diş çıkarıyor...yani ne gecem ne gündüzüm var...belki bu sayede bikaç kilo gider.ben yine bu diyeti yaparım sizle ama önce yeni elma bulmam lazım. ..keyifli bir diyet,çünkü ben zaten kahvaltı dışında pek yoğun bir öğün yemem...
ben kahvaltı dışında herşey yiyorum:KK70: çok çok yiyorum yani yarın başlıyorum o zaman :KK66:

merhabalar bende bu diyeten yapmak istiyorum hatta hemen yarın başlayacağım ama bana eşlik edecek birileri lazım :KK43: çünkü biri desteklemediği sürece (kötü bir huy) diyet yapamıyorum. 30 yaşındayım ve 15 gün dukan diyeti yaptım bu zamana kadar 70 kiloyum 1,64 boyum var
Merhaba,bende bugun niyetliyim yarın başlayacağım beraber başlayabiliriz,elmalarımı dün aldım,yeşil elma ekşi değil mayhoş derler ya öyle çok lezzetli.beraber yarın başlayabiliriz.bende 162 boy 58 kiloyum.

Merhaba,bende bugun niyetliyim yarın başlayacağım beraber başlayabiliriz,elmalarımı dün aldım,yeşil elma ekşi değil mayhoş derler ya öyle çok lezzetli.beraber yarın başlayabiliriz.bende 162 boy 58 kiloyum.
bende bugün niyetliyim ondan başlayamadım gerçi bugün gördüm bu diyeti yapabilirim gibi geliyor ama bakalım tamam hergün yazarız kilo durumunu filanda birbirimizi desteklemiş oluruz

bende bugün niyetliyim ondan başlayamadım gerçi bugün gördüm bu diyeti yapabilirim gibi geliyor ama bakalım tamam hergün yazarız kilo durumunu filanda birbirimizi desteklemiş oluruz
tamam bana uyar,kepek ekmeğimide aldım hayatımda ilk defa diyet için kepek ekmeği yiyeceğim bakalım işe yarayacakmı :))

Hayretlerdeyim nasil oldu sasirdim. Özel gunler yaklasti diye tatli krizine girdim dun resmen. Baklavalari göturdum butub gun ama hic yemek yemedim. Evt bugun 8.gun sabahi ve tarti 67.4kg olmusum.dunden bugune 500g gitmis o kadar tatli yememe ragmen.
Mutluyum devam diyete.:KK54::KK54::KK54:

Gunaydin kizlar bugun bende bu diyete baslamak istiyorum insallah birbirimize destek oldugumuz ve cabucak diyete uyum sahladigimiz bir gun diliyorum hepimizeeee

muh_seyda hanım nerdesiniz ben bugün başlıyorum,akşam yemeği baya bi abarttım sabah tartıldım tam 59.0 kg geldim.hedefim 55 altına düşmek,sabah kalktım bir bardak suyumu içtim,bir bardak ballı sütümü içtim,şimdi ilk elmamı yiyeceğim,sabah akşam 30 mekik,biraz spor 2 saatte bir elma,günde 3 bardak yeşil çay,cumartesiye kadar tartılmak yok bakalım cumartesine kaç kilo olacağım..

X