Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende dün giremedim programımı aynen uyguladım dayanamadım tartıldım bir de bu sabah sonunda tartıda 6'lı rakamları görmeye başladım çok sevindim :)

Haberlere bakıyorum şu anda gerçekten çok zor allah ailelerine sabır versin

kızlar ben bu diyete dün başladım. bu sabah tartıldığımda 1 kilo vermiş olmayı ümit ediyordum ama yarım kilo bile tam verememişim oysa ki hızlı kilo veren bir insanım.
neden böyle oldu anlamadım, normal mi böyle olması acaba? bikaç gün daha yapıp ya kilo veremezsem
2 haftada 10 kilo gider mi kesin?

Çocuklardan sebep alış verişe çıkamadım yarın yada öbür gün başlayacağım. Size söz ne kadar verdim yazacağım, umarım işe yarar. Ay sonu tatil için memlekete gideceğim ve ne kadar kilo vermişsin dediklerini duymak istiyorum. Hep yüzün çok güzel ama işte bide şu kilon olmasa demeleri yada kilo betüle çok yakışıyor demiyorlar mı deli oluyorum. Ya kilo kime yakışır ki arkadaş.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu diyetle ne kadar surede kac kilo verdiniz ?

268. Sayfayi ve sonrasindan bi kac sayfa okudumda tesadufen baya huzursuz edici geldi bana da. Su an bi diyetteyim ve cuma gunu bitiyo. Yaparim dedim ama yalanlar soylenmis hep galiba. O yuzden korktum acikcasi.belki baska bahara ...

Rahatsızlığım nedeniyle bi süre ara vermek zorunda kalmıştım. Yarın tekrar başlıyorum bakalım umarım işe yarar

Elma diyetine ben de bgün itibariyle başladım kızlar, 60,3 kiloyum sabah itibariyle ben de gün gün teccrübelerimi paylaşacağım.Buarada ben de ülser var ama bakalım nasıl olcak. İnanıyorum ve başaracağım inşallah

Günaydin de bir kac dündür bu sayfalari okumala mesguldum..acayip gaza gldim bende bugün itabatiyla bsliyorum..suan kahvaltimi yapiyom..

kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum duymuştum ama yanlış yapmıştım sabahda elma yemiştim ve 2 saate bir oldugunu bılmıyordum ogrenmıs oldum ama bende bir sorun var ben çok su içemıyorum çunku çok çokçok tuvalete çıkıyorum su ıcmedıgım zaman bile birde su içersem daha tuvaletten çıkamam heralde 3 ltre deglde 1.5 2 lıtre ıcsem olmazmı birde yeşil çaydan nefret ediyorum midemi bulandırıyor....

Bu sabah uyandığımda 50'li rakamları gördüm ve çok mutlu oldum gerçekten iyice motive etti bu durum beni. Yazılanlara tam uymuyorum çünkü tam uyduğum bir zamanda bıkkınlık geldi ve diyeti bi daha yapmama kararı almıştım. Ama dayanamayıp yine başladım Kendimi sıkmadan uyguluyorum, kahvaltımı yapıyorum aralarda elma yiyorum ama yazılanlar gibi 1-2 kilo olmuyordur heralde. Günde 4-5 tane yemeye çalışıyorum yine de. Yeşilçayımı ve bitki çaylarımı da eksik etmiyorum. Yeri geldiğinde annemin yemeklerinden de yiyorum akşam kızıyor çünkü yemek yememe olayıma:) akşam yemeklerini de 5den sonraya bırakmamaya çalışıyorum. Bakalım inşallah başarabilirim:)

Meraba arkadaslar oncedend enemiş ve etkisini bayaa görmüştüm bugün ilk günüm tAm 1 hafta sonra yazıcam tekrar hepimize boool azimleeer

merhaba arkadaşlar.küçük çocuğumdan dolayı tüm sayfaları okuyamadım.nasıl yapılacağını okuduğum sayfalar içerisindede bulamadı.lütfen elma diyetının nasıl yapıldığını ve yapan arkadaşlarımın yaptıktan sonra kilo alıp almadığını oğrenebilirmiyim

Arkadaşlar yarın ben de başlamak istiyorum elmalarımı aldım bugün.Ama benimle beraber başlayacak,devam edecek,destekleşebileceğim biri var mı? ya da belli bi grup varsa size dahil olabilir miyim?

Slm arkadaslar..herkeze iyi kandiler...
Ben önceden bir yazmistim ama araya regl girince ertelemek zorunda kaldim..neyseki dün bir deme yaptim ve cok kolaydi..bol bol su icerek hic aclik hisetmiyorsun...insallah burada birkackisi olupta birbirimizi desteklesek ne güzel olur... simdilik iyi pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…