Ohh anlastikk ozaman yarin basliyoruuz! Bacaklarimiz icin ne yapmamiz gerek peki yuruyus disinda var mi bildiginiz iyi bi yontemm
valla canım denemediğim şey kalmadı biberiye yağları termal sauna şort falan ama hepsi 1 2 cm etki etti gecenlerde 10 gün callanetics yaptım kalçamdan 4cm gitti ama ara verdim ve yememe dikkat etmeme rağmen aynı eski haline dönmedi :) Bence sende onu dene sıkılaşmaya çok faydalı diyetin yanında hem onu hem de leslie ile 3mil yürüyüş yapıcam ben
Miroskaa mesajına cevap veremiyorum maleseff mesaj sayım az olduğu için*-* 25'e tamamlayıp atıyorum hemen
valla canım denemediğim şey kalmadı biberiye yağları termal sauna şort falan ama hepsi 1 2 cm etki etti gecenlerde 10 gün callanetics yaptım kalçamdan 4cm gitti ama ara verdim ve yememe dikkat etmeme rağmen aynı eski haline dönmedi :) Bence sende onu dene sıkılaşmaya çok faydalı diyetin yanında hem onu hem de leslie ile 3mil yürüyüş yapıcam ben
Callanetics çok duydum ama bi türlü başlayamamıştım ya bacaklara var mı bi etkisi biliyo musun?
Anlastik kizlar yarin baslayalim ozaman :) benim platese falan malesef zamanim olmuyor ya. Callanatics neymis ama ilk kez duydum onu, ne kadar surede etki etti o okadar? 4 cm ciddi bi rakam brnim icin de ^_^
yani topiğin ilk 500 sayfasını üşenmeden okumuştum bacağa etkisi olduğunu söylüyorlardı benim kalçam da 10 günde 102den 98e düştü üst bacağımın en kalın kısmı ise 61.50den 60a ve yumuşacık olan iç kısım bile sertleşmişti 21 gün devam ettirebilsem belki 58dim şimdi ama inşallah bu sefer sektirmiycem :)
10 gün için süpermiş ya o zaman yarın vakit kaybetmeden ilk iş başlıyorum bende
10 gün canım youtube'a callanetics part 1 yazın part4e kadar var ben 1den başladım ara vermeden 7gün yaptım sonra 8.gün part2den devam ettim her 7de bir seviye atlayacaktım yani
10 gün için süpermiş ya o zaman yarın vakit kaybetmeden ilk iş başlıyorum bende
tamamdır yarın start verıyoruuuzzz 💛💜💚💜💘💗💜💗
tamam canım o zaman her akşam gelip yaptıklarımızı da yazalım görünce daha çok odaklanırız
tamamdır yarın start verıyoruuuzzz 💛💜💚💜💘💗💜💗
evet bencede yazalım neler yaptıklarımızıı :F başlangıç kilom 61.5 en azından bu hafta bi 2-3 kilo versem iyice motive eder beni sanırım, 11 gün sonra bi konser var birinci hedefim onun için aslında
hiç endişelenme tatlım başarıcaz biz kadınların isteyip de yapamayacağı şey yoktuur)
Ahah evet haklısın canım umarım kısa sürede dilediğimiz kilolara kavuşucaz hepimizz
umarııımBen yatıyorum canlarım hepinize iyi geceler (Not: Vücut ölçülerimizi ve kilomuzu sabah bir kağıda not edelim her pazartesi tekrar ölçüm yapalım ki moral olsun.) Çok çok öptüüm