Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar yarın ben de başlıyorum. Kilomu tam bilmiyorum bugün tok karna tartıya çıktığımda ilk önce 58.0 gösterdi, hemen arkasından tekrar çıktığımda 58.8, 3. seferde 59.7 ve tartıya reset atıp tekrar denediğimde 58.7. Tartım kafayı yemiş :KK70: :KK33: Resmen benimle dalga geçiyor. Bakalım yarın sabah uyanır uyanmaz tartılacağım Allah bilir ne gösterecek :KK70:

Bi şey soracağım, bu diyette türk kahvesi (sade) içebiiliyor muyuz? Bilen var mı ?

Bugün fena geçmedi, sabah bol maydanoz, domates, 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltımı yaptım. Öğlen dışarı arkadaşlarla kebapçıya gittik ama bozmadım :KK70: 2 tane elma yedim limonu madensuyu içtim. Şuana kadar da 2 sa. bir elma yedim. Akşam için 2 elmam kaldı. Şuan biraz başım ağrıyor. Detox gibi bir diyet olduğu için vücut bir yandan da toksinleri atıyor o yüzden normal. 4 bardak yeşil çayımı da unutmadım :) yarın sabah tartılacağım bakalım işe yarayacak mı ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar baş ağrısından ölüyorum ve tatile çıkmadan önce iş yerinde toparlamam gereken bir sürü iş var ve 3 günüm kaldı.Diyeti birazdan bozmayı düşünüyorum :KK43: çok tırt çıktım :KK43:((

Ne yapten bozdun mu ??? Keske sadece yumurta falan burseyler yesen bol salata bol su...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sabah 1.9kg gitmis;-)

Ne güzel :) kaçıncı günün? Toplam kaç kilo oldu ? dün bozdum ben :KK43: dikkat ederek yemeğe devam ediyorum. Dün tatil için elbise bakmaya gittim çok sinir oldum. Kocaman bacaklarım var benim :KK43:((( yarın tatile çıkıyorum orada elma diyetine tekrar başlayabilirim. Bende hipoglisemi var belki de o yüzden zorlandım.

Slm aslinda ben 19.Mayisda basladim, fakat onceden yazdigim gibi araya regl girince tam kiloyu bilemem. Ama ben mart da akcaagic diyeti yapmistim 10 gun o adada 6,2kg verdim...bilmem hic duydunmu oda bir detox...tabi yemeye baslayinca 2kg geri geldi...su an toplam mart dan beri 6.7 vermisim...bugunde ekmaya devam...aslinda hic de fena degil ben elmalarin hepsini bile yiyemiyorum...
Ya senin icin üzüldüm... fakat kendini sikma kilo az olunca zaten cok zor gidiyoo kilolar... ben senin kilonda olsam benden iyisi yok ;-3

Slm aslinda ben 19.Mayisda basladim, fakat onceden yazdigim gibi araya regl girince tam kiloyu bilemem. Ama ben mart da akcaagic diyeti yapmistim 10 gun o adada 6,2kg verdim...bilmem hic duydunmu oda bir detox...tabi yemeye baslayinca 2kg geri geldi...su an toplam mart dan beri 6.7 vermisim...bugunde ekmaya devam...aslinda hic de fena degil ben elmalarin hepsini bile yiyemiyorum...
Ya senin icin üzüldüm... fakat kendini sikma kilo az olunca zaten cok zor gidiyoo kilolar... ben senin kilonda olsam benden iyisi yok ;-3

Merhaba eleloy ....Akcaagic diyetinin icerigi nedir.

Yoo aslinda kendini onceden hazirlarsan tabi pazartesine kadar seker un biraz kesersen, daha rahat olursun...cunku bu bir detox ilk gunlerde basin agriya bilir...ama her bunye bir degil...kac kilo vermeye dusunuyorsun ???

Canım senin adına çok sevindim :) yarından itibaren 1 haftalık tatile çıkıyorum. Diyet yapabilmek için sadece oda kahvaltı seçtim. Akçaağaç diyetine de bakacağım. Aslında niyetim şeyda çoşkunun diyetlerinden yapmak ama otel odasında nasıl yiyeceklerimi hazırlayabileceğim bilmiyorum. Menü bakımından elma diyeti en yapılası diyet bu tatil boyunca. Hadi bakalım önümde 12 - 13 saatlik bir yol var tüm listeleri okuyup uygun olanına başlayacağım tekrar. Bol bol yüzüp bir de yürüyüş yapsam bu tatili çok iyi değerlendirmiş olacağım :) sevgiler :)

Tsk ederim canim..iyi yolculuk ve iyi tatiler....tatilin tadini cikar...slm :-)

benim de kuzenimin eşi elma yiyerek zayıfladı 2 ayda 9 kilo verdi. ama sadece elma yiyerek değil yine günlük hafif kahvaltısını yapmış tatlı bile yedim dedi. bende daha burayı okumadan 2 gündür yapıyordum daha bir fark yok tabii bide kilo çok fazla olmayınca daha zor oluyor vermek sanırım kolay gelsin herkese :)

arkadaşlar bişey sorcam. her gün tartılmak doğru mu yoksa değil mi? ben daha önce hiç tartılmadan yaptım diyetimi o yüzden kilo verdiğimi hiç farkedemedim sadece arkdaşlar veriyosun falan diyorlardı.Acaba hergün tartılıp takip edersem daha mı iyi motive olurum?

Bende kendim icin hergun tartiliyorum... ama aslinda haftada bir gun daha mantikli...ve ayni zamanda olculmek gerek cunku kaslar daha cok agir basiyoo...o zaman kilo vermedim saniyon

X