Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kimse yok mu ?????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben varım ben de düşünüyorum bu diyete başlamayı fakat şöyle bir durum var.bu diyetin kahvaltısı güzel zaten kahvaltıda o kadar yiyebiliyorum lakin,gün içinde hep elma yiyemem akşamları ben biraz protein eklemeyi düşünüyorum,mesela bir parça tavuk eti kızartırım tost makinesinde salatayla ve yoğurtla yerim onu.akşam atıştırması olarak da elma yerim kahvaltı ve akşam yemeği arasında da elma yerim ama akşam yemeğini elmayla geçiştiremem bir de ben bunun daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, biraz da yürüyüş eklersek çok güzel olur.ama sadece elma yiyerek bilemiyorum yürüyüşe mecalimiz kalır mı :) buraya yazdım da tabii inşallah uygulayabilirm

ben bu diyeti daha önceden yapmıştım şimdi tekrar başlıycam bugün ilk gün sayılmaz ama bugün elma yemeye başlıycam yarın tam girerim kahvaltısını filan da yaparım hadi bakalım önceki yaptığımda baya güzel gelmişti

diyeti yapan kimse yok galiba bu aralar kızlar?

ben 2. gündeyim ilk gün çok baş agrısı çektim. bugun de biraz agrı var + çok halsizim sersemledim resmen

Ben iki hafta yaptim ...gram bile veremedim :-(

Malesef ...ondan once limonata diyeti yaptim...tam uyguladim ve 10 gunde 7 kg verdim....

Vall birsey yemek yok sadece bir surub yapip onu iciyorsunuz

Daha ayrintili Internet den akcaagc surubu diyeti veya detoxu yazip ogrene bilirsiniz...
hic de kolay degil....

Merhabaaa bende böyle başlamayı düşünüyorum sadece elma sağlıksız geliyor acaba uygulayıp kilo verdiniz mi

Merhaba burada okuduklarımdan sonra bayaaaa gaza gelerek bu diyete başladım. bugün ilk günüm ve bir problem yaşamadım.
her sabah tartılıp verdiğim kiloları sizinle de paylaşıcam Hepimize Kolay Gelsin

evet bu sabah tartıldım ve sonuç 900 gr uçmuş gitmiş.

çok mutlu enerjik ve azimliyim :) bakalım ilerleyen günler bana neler gösterecek

evet bir gün daha geçti ve bu sabah tartıldığımda 800 gr daha verdiğimi gördüm

umarım kilo vermeye aynı tempoda devam ederim

:124::124:

Merhabaaa bende böyle başlamayı düşünüyorum sadece elma sağlıksız geliyor acaba uygulayıp kilo verdiniz mi

yok canım maalesef,elma beni acıktırdı midemi de çok nasıl desem yaktı.yiyemedim ben 1 tane bile.ama şunu öğrendim,akşamları ekmek tüketiyorsan onun yerine biraz az yağlı bulgur pilavı yiyebilirsin,şehriye koyma ama içine.çok tutuyormuş ve kilo aldırmadığını öğrendim.ama abartmadan tabii :) birde çay aldım ben 5i bir yerde ama onda da kararsızım hergün içmeli miyim bilmiyorum.çünkü bağırsaklarda tembellik yapıyormuş.zamana bıraktım kendimi kasmıyorum artık verebildiğim kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…