Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım konuya bir ben yazıyorum ama bunu paylaşmak istedim 1. Günün sonunda uyanıp tartıldıgımda 1.4kilonun gittiğini gördümm :)
harikasın , mükemmel bir başlangıç olmuş.
ben diyeti yapamasam da topiği takip ediyorum.
4 aylık bebeğim var emziriryorum.
ben de bugün diyet yapmaya başladım ama bunu yaparsam dayanamam, ben sabah ve akşam ölçülü yiyip öğlenleri sadece yeşil elma yemeyi düşündüm. bakalım işe yarayacak mı, bu arada şeker ve unu tamamen kestim.
günlük kilo verimini paylaşırsan zevkle takip ederim.
bu arada jillian Michael de yapmaya başladım level1 deyim.
spor yapmaya 30 dk ayırabilirsen harika bi program.
diyetle denersen harika sonuçlar alabilirisin.
Dediğin programa hemen bakacağım. Telefonuma 7min workout indirdim onunla zaman geçiriyordum spora yürüyüşe pek vaktim olmuyor :) bnde kendi kendime yazdığımı düşünüyordum gün gün devam edeceğim. Açıkcası ilk gün beni çok zorladı çok acıktım halsizlik falan oldu. Ama bu gün mesala dün bu saatlerde çok açtım şimdi açlık yok ve gerçekten de enerjiğim yeşil çayımı suyumu düzgün bi şekilde içtim. Uzmanların önerdiği gibi sabahları iki haşlanmış yumurta ve kepek ekmeği çayda içtim bi parçada peynir yedim farklı olarak :) bakalım sabah giden bi kilo olacak mı :26:
odi bugün tartı ne kadar eksildi?
ben 500 gr vermişim, çoğu sudur ama olsun
Benden de 600gr gitmiiş
Evet benden de 2 kg gitti.
Merhaba topik aktif değil ama yine de yazmak istedim.Bu diyete bugün başladım.Vermem gereken çok fazla kilom var 1 hafta deneyeceğim.Eğer olumlu sonuçlar alırsam tam 1 hafta sonra tekrar paylaşırım.