Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Elma diyetini nasıl yapıyosunuz?
Ve hızlı kilo veren var mı aranızda. Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz

Iyi geceler hanimlar.bende yarin elma diyetine basliyorum .ben aksam 18.30 kadar her 2 saate bir elma yrsem ondan sonra yemesem sorun olurmu yani normaldr en son 20 de yemek lazimmis ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi geceler hanimlar.bende yarin elma diyetine basliyorum .ben aksam 18.30 kadar her 2 saate bir elma yrsem ondan sonra yemesem sorun olurmu yani normaldr en son 20 de yemek lazimmis ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gece yarisi ac kalabilirsin bence en son 19 ye daha iyi olur

Elma diyetini nasıl yapıyosunuz?
Ve hızlı kilo veren var mı aranızda. Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz

sabah 2 kepek ekmegin arasina 1 dilim az yagli peynirle tost yapip yaninda domates salatalik biber ve zeytinle kahvalti yapicaksin ve her iki saate 1 yesil elma yiceksin yesil cay iciceksin gun boyu ve 3 litre su iciceksin en son saat 20 de elma yemeyi keseceksin

ben 2 haftada 5 kilo verdim

bugün 3. günüm ve 1 kilo bile veremedim :KK43:başladığım gün regl oldum sadece dün tatlı yedim okdr..2 lt suya mate ve yeşil çay yapıyorum içine soda ve limon sıkıp gün içinde elmayla bunu içiyorum 6da elmayı kesiyorum geç yattığım için gece acıkıyorum kızlar siz gece acıkmalarınızda ne yapıyorsunuz ????

sabah 2 kepek ekmegin arasina 1 dilim az yagli peynirle tost yapip yaninda domates salatalik biber ve zeytinle kahvalti yapicaksin ve her iki saate 1 yesil elma yiceksin yesil cay iciceksin gun boyu ve 3 litre su iciceksin en son saat 20 de elma yemeyi keseceksin

ben 2 haftada 5 kilo verdim

Vayy çok iyimiş. Yemek olarak tek kahvaltı yapmak gün boyu acıktırır

Kizlar diyetimin 3. Gunuydu bugün ben teyzemlerde cok az biraz kacamak yaptım. Ama yarın tekrar devam edicem. Spor salonuna gidiyorum orda eritirim artik:) aynaya bakinca zayifladigimi hissedebiliyorum.

merhabalar benimde diette 5. günüm bitti sabah tartılıcam ama ne kadar sağlıklı olur bilemem çünki regl oldum :KK43:( şimdi verdimmi aldımmı belli de olmaz .5. gün sabahı yani bugün 1.600 vermiş görünüyordum ama tabi regl dönemim olduğu için kesin şişlik de vardır ama ona bile razıyım kalıcı olsun da..yarın sabahı merakla bekliyorum :KK34:

Arkadaslar bn uc bucuk kilo verdim sonra diyeti biraktm boyum kisa kalmasin diye on dort yasinda oldugum icin herkes bana kucuksun dedi ve verdigm kilolari geri aldm simdi diyet yapmiyorum ve yine kilo verdim cok degisik bi metabolizmaya sahibim

Son düzenleme:
benim bugun bu diyete 3 cu haftamin sonu ve 3 hefte da tam 5.700 kg vermisim
4 cu haftama basladim bayaga alistim bu diyete cok kolay ve pratik geliyor yemek hazirlamak yok elmami yiyorum isime bakiyorum

benim bugun bu diyete 3 cu haftamin sonu ve 3 hefte da tam 5.700 kg vermisim
4 cu haftama basladim bayaga alistim bu diyete cok kolay ve pratik geliyor yemek hazirlamak yok elmami yiyorum isime bakiyorum

Tebrikler canım nasıl verdin merak ettim bende yarın başlıycam yardımcı olurmusun canım :KK66:

elimden geldigi kadariyla yardimci olurum ama sadece diyete soylenenleri yaptim ve canim biseyi cok isterse yedim boylece 4 haftadir hic asiriya kacip ac kalmadim

yani sabah kahvaltı daha sonra yeşil elma mı yediniz bide canınız istediği herşeyi abartmamak kaydıyla mı yediniz. ne kadar zamandır yapıyorsunuz ve kaç kilo verdiniz bugün ilk denemem olacak ben 65 kiloyum hedefim 55 bakalım sonuç nolcak 1,66 boyum bide pkoluyum insülin direncim var :KK43: zor kilo veriyorum yani :KK43: cevap için sagol canım

X