Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben sabahlari ilk kalkinca 500 ml ilik suya 1 tatli kasigi silme karbonat koyup iciyorum vucudu temizleyip kilo vermeyi hizlan diriyormus

dün bütün yazılanları okumaya çalıştım sexybebek ne durumda öyle çok merak ediyorum ki . bugün itibariyle başladım . 1 domates , 5-6 zeytin 1 de kepek ekmeği arası light peynir yedim tost yaparak . sabah ilk kalktığımda içine limon sıkıp yeşil çay içtim , doğru markete gidip alışverişimi yaptım ve şimdi 1 saat geçmesini elmamı yemeyi bekliyorum . yeşil elmayı da hiç sevmem :/ bakalım 69 kiloyum 7 gün yapıcam sonuç ne olacak bakalım ^^

arkadaşlar merhaba bende bu diyete başladım daha öncede yapmıştım bu diyeti ama sıkılıp bırakmıştım. Ama şimdi kararlıyım yardımlarınıza ihtiyacım var. birbirimize destek olalım :))

Sabah kahvaltimi hazirlarken sicak suya limon sıkıp içtim. Suanda yesil cayim ve iki dilim kemek ekmeginden peynirle tostum, yarim salatalik domates ve üç zeytinle kahvaltimi tamamlıyorum gec uyaniyorum ben o yuzden bu saatlerde kahvalti yapiyorum.:)) sizin diyet ne alemde kızlar

Bu sabah başladım son çare olarak verip tekrar aldığım 4 kilo için. Bakalım pazartesi günü tartılacağım tekrar.

Son düzenleme:
sexybebek ben 14 yaşındayım boyum 1,60 ama kilom 58 ıkı gun once kilom 60dı ama ıkı gundur diyet yaoıyorum ve 57 kiloyum artık...

evet kizlar benim 2 ci haftamin sonu ve 15 gunde 4.800 kg kaybetim
1 hafta daha devam edicem bakalim 6 kilos fazlam kaldi

:nazar::nazar::nazar: İyi dayanmışsınız.
2 hafta boyunca hep diyete sadık mı kaldınız ?
Kaçamaklarınız oldu mu ?
sexybebek ben 14 yaşındayım boyum 1,60 ama kilom 58 ıkı gun once kilom 60dı ama ıkı gundur diyet yaoıyorum ve 57 kiloyum artık...

Canım ya senin yaşın bu diyet için uygun değil. Daha sağlıklı diyetler yapmalısın , gelişme çağındasın sen. Abla olarak sana tavsiyem , klasik olacak ama 3 beyazdan uzak durup yürüyüşle daha uzun vadede istediğin kiloya gelmeye çalışsan daha iyi olmaz mı ? :KK34:

Kızlar benim de ilk günü , bu hafta içi elma diyeti yapıp sonrasında normal diyetle devam etmek istiyorum.
Umarım hepimiz kalıcı olarak başarırız

:nazar::nazar::nazar: İyi dayanmışsınız.
2 hafta boyunca hep diyete sadık mı kaldınız ?
Kaçamaklarınız oldu mu ?

ilk hafta hep sadiktim ikinci hafta ise 4 gun boyunca 1 kere kacamak yaptim mesela 1 ci gun 2 tane kalbura basti 2 ci gun 1 peynirli pogaca 3 cu gun az manti 4 cu gun ise 1 tane cukulatali kremali pasta dilimi yedim esime hep guzel pasta ve yemekler yaptigim icin canim cekti ama abartmadim

bide ben her pazar ogle 1 doner durumu yerim ondan vaz gecmem

ama genede kilo verdim 2 ci hafta 1 kilo

X