- 5 Ocak 2014
- 27
- 0
- 34
bn sitedeki dier arkdşr gbi fzla weremedm:2.100gram kadr felan
Slm bayanlar!!!!
Aramızda 1 haftada, şöyle 5-6-7 kilo kaybeden yokmu????
nerdeee o kısı ben olmak ısterımsen hıc dıyet yaptınmı canım ve ne kadar zamanda kac kılo verdın
nerdeee o kısı ben olmak ısterımsen hıc dıyet yaptınmı canım ve ne kadar zamanda kac kılo verdın
Peki sende bi gelişme varmı nneerriissaaaaaaaaaa)))
Slm papatya , tadı beni zorlamıyor, fakat bi türlü kilo veremedim, sen verebildinmi peki
Şimdi gördüm, vermişsin 2 kg :)
Süper, hiç yoktan iyidir dimi
Gelişme oldukça burda paylaş, ok, kolay gelsin
hmm ne güzl tadı zrlmıyso şanslısınben 5 kilo kadar wermştm cnm
içmem mi 3kiloyu geçio su 3 brdk flnda yeşl çy içyrm ama olmuooo3 kg su içtinmi 3 bardak yeşil çayla ondan olabilir canım ben bütün gün 2 elmadan fazla yiyemiyorum bide suylada aram yok nolcak bilmem :18::18:
içmem mi 3kiloyu geçio su 3 brdk flnda yeşl çy içyrm ama olmuooo
aynen yaaa yapştlr resmn hemde suyumda karbontlı düşn bu kdr dikkt edyrm annmlr şmdi et sote yiylr bn elma we tartıda hala değşklk yooookAllah alllahh bu millet nasil basariyo anlamiyorum bizim kilolar bizi terk etmek istemiyo sanirim
aynen yaaa yapştlr resmn hemde suyumda karbontlı düşn bu kdr dikkt edyrm annmlr şmdi et sote yiylr bn elma we tartıda hala değşklk yooook
Canim valla sabahtan beri 1 elma yedim sadece bide 1 litre su ictim sabah tartilcam bakal yesilcayi falan hic sevmiyorum aksama icerim belki yada yarin baslarim yesilcaya falan nolcak bilmiyorum :))
Vücudumuzu ALLAH okadar dengeli ve güzel yaratmışki; eğer çok az yersen ( sadece 1 elma gibi ) vücut hemen kendini savunmaya geçiyormuş, yani stres yapıyor, ve enerji kaybetmemek için metabolizma çok yavaşlıyor! Tabii kiloda verilmiyor!
Vücudunu korkutma, aç bırakma, 2 saate bir elmanı ye, ve 2 litre suyunuda iç, tabi içebilirsen ısırgan otu çayı ve yeşil çay iç, biri yağ yakıyor biri metabolizmayı hızlandırıyor ( araştırdığım kadarıyla)
Gelişmeleri paylaş , bakalım zaman ne gösterecek! Bol kilo vermeler....
Hahah kiyamam sabret sabrettt ben hep oyle bozdum aksi gibi basladigim gunler evde nefis yemekler oluyokac kiloyla basladin canim suan ne kadarsin ve verdigin kilolar fiziksel olarak yansidimi :)
canım beniiiim werdğm kilolr ne fizğime nede ruhuma yansmadıben 92yle başladım 5.günüm we 90 kiloyum
aynen yaaa yapştlr resmn hemde suyumda karbontlı düşn bu kdr dikkt edyrm annmlr şmdi et sote yiylr bn elma we tartıda hala değşklk yooook:
Şöyle düşün bu kiloları kaç yıldır üzerimizde taşıyoruz, yağlarımıza iyi baktık, o kadar iyi baktıkki, geliştiler, genişlediler
Eeeee yağlarımız - kedicikler gibi nankör değil, sadıklar! Hemen kolay kolay bizi terk etmezler, ben hergün tartılıyorum, ve hergün aynı rakamı görüyorum fakat ben son 10 yılda 25 kılo aldım, şimdi hemen 4 günde gitmesini istemek- biraz hayal birazda mucize gibi geliyor ! Fakat kilo verenleride bu sitede okudukça , acabamı diye lahana diyeti yapıyorum! Sıfır kaçamaksız!!!!!
benimde bi testereyle fazla çıkıntı yerlermi kesesim geliooHadi yaa tuhh bakalim ben nolcam bazen siringayi batirip hüüüp diye cekesim geliyo yaglari
aynen yaaa yapştlr resmn hemde suyumda karbontlı düşn bu kdr dikkt edyrm annmlr şmdi et sote yiylr bn elma we tartıda hala değşklk yooook:
Şöyle düşün bu kiloları kaç yıldır üzerimizde taşıyoruz, yağlarımıza iyi baktık, o kadar iyi baktıkki, geliştiler, genişlediler
Eeeee yağlarımız - kedicikler gibi nankör değil, sadıklar! Hemen kolay kolay bizi terk etmezler, ben hergün tartılıyorum, ve hergün aynı rakamı görüyorum fakat ben son 10 yılda 25 kılo aldım, şimdi hemen 4 günde gitmesini istemek- biraz hayal birazda mucize gibi geliyor ! Fakat kilo verenleride bu sitede okudukça , acabamı diye lahana diyeti yapıyorum! Sıfır kaçamaksız!!!!!
Hergun tartilma bence canim 5 6 gunde bi tartil metak et yani hergun tartilip sonuv almadigini gormek moral bozar ve yapasin gelmezzz:26: