- 5 Ocak 2014
- 27
- 0
- 34
benimde bi testereyle fazla çıkıntı yerlermi kesesim gelioosencde sdce elmyla bslndğmde wücdm yağmı yakamıo şmdi az engner salatsı yesm mi:26::26:
aynen yaaa yapştlr resmn hemde suyumda karbontlı düşn bu kdr dikkt edyrm annmlr şmdi et sote yiylr bn elma we tartıda hala değşklk yooook:
Şöyle düşün bu kiloları kaç yıldır üzerimizde taşıyoruz, yağlarımıza iyi baktık, o kadar iyi baktıkki, geliştiler, genişlediler
Eeeee yağlarımız - kedicikler gibi nankör değil, sadıklar! Hemen kolay kolay bizi terk etmezler, ben hergün tartılıyorum, ve hergün aynı rakamı görüyorum fakat ben son 10 yılda 25 kılo aldım, şimdi hemen 4 günde gitmesini istemek- biraz hayal birazda mucize gibi geliyor ! Fakat kilo verenleride bu sitede okudukça , acabamı diye lahana diyeti yapıyorum! Sıfır kaçamaksız!!!!!
ne güzel umarm başarrsn ben 2yılda 30kilo aldım sanrm hklsn az dha sabır etmlym zztn bu kez brkmk yok dewm etcm sadce elma dyti bna yaramıyosa bşka bi diyet denerm
Hergun tartilma bence canim 5 6 gunde bi tartil metak et yani hergun tartilip sonuv almadigini gormek moral bozar ve yapasin gelmezzz:26:
haklısın cnm tamam elmaya dewam enginar flnda yok pazar günü tekrar trtlcm
Hahaha sacmalama :) yesil elma yağ yakiyo diye biliyorum benn testerede guzel fikirmis
haklısın cnm tamam elmaya dewam enginar flnda yok pazar günü tekrar trtlcm
Heh soyle sirf beni biri gaza getirsin diye actim surayi ne zorluklarla ben seni gaza getirdim hahhaa
Bendede uzay yuruyusuyle twist var onu yapicam cabim ender saracin 3 haftada zayiflama fiye videosu var 10 harket gosteriyo ona bi goz at derim acayip skılastriyomusaynen bğzn böle piskopta bğlyrm bu arda ben bugün jallian michaels 30 day ismli wideolrda başldm hem spor hem elma başrmlym
Heh soyle sirf beni biri gaza getirsin diye actim surayi ne zorluklarla ben seni gaza getirdim hahhaa
ee naye niyet kime kısmt demşlrr akşm yemeği yicktm nrdyse annmlrle et engnr we pilaw ama bn nptm şmdi gtdm mtfktn elmamı aldım we yiyoruuum
Bendede uzay yuruyusuyle twist var onu yapicam cabim ender saracin 3 haftada zayiflama fiye videosu var 10 harket gosteriyo ona bi goz at derim acayip skılastriyomus
ee naye niyet kime kısmt demşlrr akşm yemeği yicktm nrdyse annmlrle et engnr we pilaw ama bn nptm şmdi gtdm mtfktn elmamı aldım we yiyoruuum
Heh soyleeee bide soyle dusunelim millet ne kotu tatsiz seyler yiyor zayiflam icin bu en azindan elma meyve yani( caktirma kendimide avutuyorum:18:
hmm onada bkrm cnm zaten bu son grişimim artk kurtlmlym
hmm onada bkrm cnm zaten bu son grişimim artk kurtlmlym
Heh soyleeee bide soyle dusunelim millet ne kotu tatsiz seyler yiyor zayiflam icin bu en azindan elma meyve yani( caktirma kendimide avutuyorum:18:
aynen cnm senn işinde zorama bak bnce çorbann içne acı pul biber we bol limon sık bn öğle az da olsa içyodum bakalm bnm pazr gnü taam 1hfta oluck 3-4kilo arsı weremzsem lahanaya geçblrm vücdu şaşrtmk grek
8.elmamdyım canım bnm ablmn nişan wr ağğstsda mnkn gbi olmlymmmmBu arada bu bugunku kacinci elmann
8.elmamdyım canım bnm ablmn nişan wr ağğstsda mnkn gbi olmlymmmm
Hergun tartilma bence canim 5 6 gunde bi tartil metak et yani hergun tartilip sonuv almadigini gormek moral bozar ve yapasin gelmezzz:26:
Çoook haklısın
Oooo supersin ben butun gun 1 tane yedim dahada yiyesim yok bugunu boyle kapaticam
Cok hastaydim butun gun oksur oksur geberdim aksam ustude atesim cikti babam zorla yedirip ilac icirdi ben bi turlu baslayamadim yaaaayy cnm bnm ilk gün bnde öğlydm grçi hala çk zrlnym bnde karr aldm 2saatte weye öğle 2kilo yemicm saat başı yada içim ezlmye bşldğnda ycm
Cok hastaydim butun gun oksur oksur geberdim aksam ustude atesim cikti babam zorla yedirip ilac icirdi ben bi turlu baslayamadim yaaa
bugün bu diyete başlıyorum 65 kilodan 60 kiloya düşmek istiyorum 5 günde.Ne kadar mümkün bilmiyorum ama