- 22 Ekim 2011
- 649
- 656
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaalarr ben 18 yasindayim kac gundur kendime uygun diyet ariyorum elma diyeti dikkatimi cekmisti 172 boyum ama bugun tarti 84 gosterdi cok moralim bozuldu ideal kilom 63 mus biraz sabirsizim bu sene lise son oldugum icin de mezuniyet balo vs var ygs lys sinavmda var bu diyeti uygulamak istiyorum hizlu kilo kaybettirdigi icin bugun yesil elmami aldm yarin da basliyorum bakalm bende iki haft Sonra 15 kilo verebilecekmiym bir hafta sonra yazicam bu sefer kararliyim yapacak olan herkese basarilar
Bu aralar kimse yazmiyor lutfen birbirimize destek olalim bende hergun yazacagim ins. Malesef bugun bozdum malum yilbasi ve annemin dogum gunu ama yarindan itibaren bende basdan baslaycagimSlm arkadaslar ben bu elma diyetiyle onceden 5 gunde dort kilo vermisten nerdeyse simdi gene yapmak istiyorum suan 68.6 kiloyum hedef kilom 53-55 kilo elma diyetini ara ara yapip vermek niyetim yarin basliyorum elmam hazir yesil elmalarim herkese bol basarilar hergun yazmaya caliscam insallah artik ikinci gune yazarim bildirimimi. :)
Bu aralar kimse yazmiyor lutfen birbirimize destek olalim bende hergun yazacagim ins. Malesef bugun bozdum malum yilbasi ve annemin dogum gunu ama yarindan itibaren bende basdan baslaycagim
Slm CNm ben basladim Ama tam degil cunku calisiyorum Ama genede dikat edyorum elmamida yiyorum yani yavas yavas kendimi alistiriyorum. Anliyacagin ben 68.6 cijtim devam basarilarNeyaptin cnm basladinmi ben 69 ciktim 1 kilocuk gitmis :)
Kizlarrrr uzun ugraslar sonucunda uye olabidimmm sabah basliyorum diyete en son 80 kg dum bakicam sabah yine birbirimize destek olalim lutfen baslasin biri benimle
Ben bu elma diyetini 4 gün denedim, hiç kaçamak yapmadım fakat hergün 1 kiloyu geçmedi elmalar, ama 2 kilo gitmiş, şimdi lahana diyetine geçtim bu gün 3. Günüm
Gelişmeleri yazarım
canım benimm bugn bnm 5.günüm bnde günlrdr arkdş aryrdm hoşgldnben 3.günü bi kaçmk yaptm o da swglmn zoryla çook ufak bi prça kaşrlı tost ydim hala wcdn azabı çkyrmonun dışnda hala elmalrla yşyrm
hadi yaa ne güzel 5. güne gelmekte marifet kaç kilo verdin 5 günde
lahanayı denedm cnm yazn ama iğrenç bşy bdha cesaret edemdm umarm sen başrrsın şuan elma diytndeym we bugn 5.günüm umrm hpmz fzlalklrmzdan krtlrz
bn sitedeki dier arkdşr gbi fzla weremedm:2.100gram kadr felan