Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aynen yaaa yapştlr resmn hemde suyumda karbontlı düşn bu kdr dikkt edyrm annmlr şmdi et sote yiylr bn elma we tartıda hala değşklk yooook:KK43::KK43::

Şöyle düşün bu kiloları kaç yıldır üzerimizde taşıyoruz, yağlarımıza iyi baktık, o kadar iyi baktıkki, geliştiler, genişlediler:KK66:
Eeeee yağlarımız - kedicikler gibi nankör değil, sadıklar! Hemen kolay kolay bizi terk etmezler, ben hergün tartılıyorum, ve hergün aynı rakamı görüyorum fakat ben son 10 yılda 25 kılo aldım, şimdi hemen 4 günde gitmesini istemek- biraz hayal birazda mucize gibi geliyor ! Fakat kilo verenleride bu sitede okudukça , acabamı diye lahana diyeti yapıyorum! Sıfır kaçamaksız!!!!!

ne güzel umarm başarrsn ben 2yılda 30kilo aldım sanrm hklsn az dha sabır etmlym zztn bu kez brkmk yok dewm etcm sadce elma dyti bna yaramıyosa bşka bi diyet denerm:KK43:

Heh soyleeee bide soyle dusunelim millet ne kotu tatsiz seyler yiyor zayiflam icin bu en azindan elma meyve yani :KK43:( caktirma kendimide avutuyorum:18:

aynen cnm senn işinde zor:KK43:ama bak bnce çorbann içne acı pul biber we bol limon sık bn öğle az da olsa içyodum:KK34::KK34::KK34:bakalm bnm pazr gnü taam 1hfta oluck 3-4kilo arsı weremzsem lahanaya geçblrm vücdu şaşrtmk grek:KK52:

bugün bu diyete başlıyorum 65 kilodan 60 kiloya düşmek istiyorum 5 günde.Ne kadar mümkün bilmiyorum ama:KK50:

Dene bakalim canim olur belki ama hafif kirginligin varsa sakin baslama ben az az öksuruyodum basladigim gun gribe yakalandim
3 gundur serum yiyorum gozumu acamiyodum valla vucut direncsiz kaliyo cunku biraz toparlad
Gibi tamamen iyilesiyim baslicam hemenn bendeee :KK25:

X