Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben sıkı kahvaltı ile birlikte tekrar başlamayı düşünüyorum bu diyete... Elma tek başına çok sağlıksız olur.

Bu 3 kilo geri döndü mü peki? :))

bir haftda ortalama kaç kilo verdirir bu diyet kırmızı elmayla ama...yeşil yiyemiyorum ben

Yeşil olması özellikle belirtiliyordu. Asit oranından dolayı...

Slm kizlar bende yarin basliyorum boy 155 kilo 67 ilk hedef 60. Lutfen hergun diyete uyup uymadigimizi yazalim ve destek olalim destege cok ihtiyacim ocak ayina kadar 55 olmak istiyorum ins. Allahin izniyle ve sizin desteginizle basaricam simdiden tesekkurler.

benide biri gaza getirebilirmi acabaa:26::26::26: 6 ayda bı suru kılo vermem lazım esım benı bambaska gormeli

benide biri gaza getirebilirmi acabaa:26::26::26: 6 ayda bı suru kılo vermem lazım esım benı bambaska gormeli

Canim benide nisanlim bambaska gormeli 2 gundur yapmaya calisiyorum10 kilo fazlam var zararin neresinden donersek kar hafta sonuna denk geldigi icin biraz kacamakli oldu ama yarindan itibaren daha dikkatli olacam eger kendimize guvenip azim ettikmi hersey oluyor biz basaricaz ve buraya hergun yazalim ne yedigimizi.

mrb kızlarrrr bende katıldım aranızaaaaaaaa koçççççççççççççççççççççç kilo aldım çokkkkkkk ben bu dieti denedim 3 4 gün yatım 4 lilo verdim ve bıraaktı mmm amaaaaaaa yaklşık 1 ay geçtiii eee bayramdı akraba ziyaretleriydi falannnn geri aldım ve çok mutsuzummmmm yarın Allahın izniyle tekrar başlıycammmmm şans dileyin lütfennnnnn

benimde 30 kilo fazlam varrrrrrrrrrr yarın başlıycam diyeteeeeee

Merhaba bu sıtede patates dıyetını bulup baslamıstım ama sımdi elma dıyetını gordüm ve coook mantıklı geldı en kısa zamanda baslamayı dusunuyorum kılom 52 44 -43 olmak ıstıyorum boyum 1.55 :)))) herkesle paylasım yapmak ısterım arkadaslar

cenım bence sen ideal kilondasın

canım neticide ne kadar sürede ne kadr kilo verdin inan ki depresyonlara girdim o kadar mutsuzum ki erkek arkadsaşım beni böylde seviyor ama onun istediği bu değil biliyorum kendi sağlığım içinde istiyorum ben bir başlasam devamınıu getiriyorum ama başlayamıyorum yoruldum artık sıkıldım bıktım bir an önce vermem lazım elmayı seviyorum ama çok midemi kazındırıyor nasıl yapcam nasıl yaptın off kazınmaması için yaınında bir avuç fındık yiyin falan diyolar ama bilemiyorum nlur yardıma ihtiyacım var.

evet kızlar geri döndümmm tabiri caizse bugün mal gibi yedimmmm 2 kilo almışımdır çok kızdım kendimeee Allahın izniyle yarın gene başlıyorum..................... ah ne güzeldi 3 günde 4 kilo civarı vermiştim geri aldımmmm hatta 1 2 kilo fazlasıyla cünkü malak gibi yedimmmmmmm yarın pazar günü ama diete yarın başlıycammmmm birdahaki pazara kadar yapmayı planlıyorumm ztn bu hafta işte olucam artık İnş. başarırımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…