merhaba arkadaşlar ben elma diyetini uygulamış ve 3 kilo vermiştim 1.5 haftada falan tekrar başladım bugün sabahtan beri elmadan başka bişey yemedim yaklaşık 10 gün uygulamayı düşünüyorum vazgeçmek yok kararlı olmalıyız...
bir haftda ortalama kaç kilo verdirir bu diyet kırmızı elmayla ama...yeşil yiyemiyorum ben
benide biri gaza getirebilirmi acabaa:26::26::26: 6 ayda bı suru kılo vermem lazım esım benı bambaska gormeli
benimde 30 kilo fazlam varrrrrrrrrrr yarın başlıycam diyeteeeeeeMerhaba kızlar,öncelikle bu sitenin çok yakın takipçisiyim herkese iyi bayramlar diliyorum ancak yıllardır kilolarımla başım dertte bi verdim 10 aldım çok kısa süre içinde kilo vermem lazım bir haftaya akapunktura gidicem haftanın 2 günü folklore gidiyorum arada işten dolayı gidemediğim zamanlarda olmuyo değil neyse işte deneyen bilen hem tok tutan hem hızlı kilo verdiren bir yöntem var mı ben biraz baktım elma diyetini gördüm denedim 3 günde 3 kilo verdim ama çok zor elmayı çok severim ama acayip mide kazıntısı yapıyo bende bide kırmızı elma tüketebiliyorum bugün yine başladım yapmam gerekiyo 30 kilo fazlam var alternatif yollar var mı yada yaptığınız bişey benide bilgilendirirseniz çok sevirinirim
Merhaba bu sıtede patates dıyetını bulup baslamıstım ama sımdi elma dıyetını gordüm ve coook mantıklı geldı en kısa zamanda baslamayı dusunuyorum kılom 52 44 -43 olmak ıstıyorum boyum 1.55 :)))) herkesle paylasım yapmak ısterım arkadaslar
benimde 30 kilo fazlam varrrrrrrrrrr yarın başlıycam diyeteeeeee