canım bilmiyorum ki ama b yeşil çayın 4 bardaktan fazlası zararlıymış ama su içemiyosan açık siyah çay içebilirsin bence ben günde 3 litre içiyorum 4 kupa yeşil çay uyanır uyanmaz sıcaga yakın ılık 1 bardak su şimdilik iyi gidiyo
suya alıştırıcam kendımı de sıyah cayıda ben içemiyorum onun yerine o zaman diğer bitki çaylarımı içerim bu arada yeşil elma dudaklarımı yakıyor nedense yıkadımda ama bılemıyorum
yeşil çayı sıcak mı içiyosun
tabikide sıcak içine bir dilimde limon atıyorum şekersiz içiyorum.(dudaklarımı yakan çay değil elma bu arada
ben yanlış okumuşum canım yaekşi elma olduğundan zamanla alışıyo insan ilk 2 günü atlatırsan sonrasında hiç zorlanmıycaksın buna emin ol kilolarda gittikten sonra o elmalar sana en lezzetli yemek gibi gelecek biraz komik olacak ama benim canım bişey çektiğinde aklıma onu getirip yiyorum elmalarımı sanki onu yemiş gibi oluyorum kilolar gittikcede daha bi mutlu oluyorum hergün 1 kilo daha eksik görüyorum terazide :124:
canımsın ya farkettim zaten ikiside yeşil olunca hatlar karıştı :) bende acıktıkça alıyorum bi elma ya bide komşular bana gıcıklıgınamı yapıo bılmıyorum poğça borek pişirmişler burnuma burnuma vuruyo kokuları duymamaya çalışıyorum
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldinizzzzzzzzz
başlayın aslaaa pişman olmıcaksınızzz ve hiçte zorlanmıcaksınız
3 gündür başladım ben ve 3 kilo verdim
teşekkür ederim hayatım öncelikle irade her konuda olduğu gibi buradada şarttebrik ederim harikasınnnnn
neler yaptın tam olarak anlatırmısın lütfen
teşekkür ederim hayatım öncelikle irade her konuda olduğu gibi buradada şart
kendimi şartlandırdım bu kıloyu verene kadar bu kurallara uyucam diye
öncelikle sabah çok erken kalkan birisi değilim aksine uyku sorunum oldugu için sabaha kadar oturan biriyim
uyandığımda ilk işim yaseminli yeşil çayımın içine bir dilim limon atıp şekersiz içmek
daha sonra kahvaltı ılk gun bır yagsız omlet 5 yesıl zeytın azcıkın peynır bır dılım tambugday kepek ekmegıyle kahvaltı ettım
gun içinde aklıma geldikçe bitki çaylarımı içtim ( yeşil çay 3 bardaktan içmeyin diyorlaar)
ben aktardan 9lu form çayı almıstım ondanda ve dıger form çaylarımdanda içiyorum
burdaki amaç detox yapmak ve hızla kılo vermek sabah kahvaltısı dışında akşam 8e kadar sadece bitki çayı, su ve YEŞİL elma tüketmek
merak etme hiçte zor değil bünye alışıyor
ben bunların yanı sıra gunluk tahammule debıldıgım kadar kondısyon bisikletime biniyorum ve zayıflama kemerımı takıyorum
bu şekilde verdim canım eski mesajlarımada bakarsan daha açıklayıcı olabılır sormak istediğin birşey olursa ben buradayım
çok teşekkür ederim canım haklısın irade şart !
çok soru soruyorum ama sabah kaçta kahvaltı yapıyorsun?
birde bu diyet,bırakıp normal yemeye başladığımızda alırmıyız kilo bundan çok korkuyorum :18:
olurmu hayatım birbimize sorara cıktık bu yola :)
canım ogleden sonra kalkıyorum ben saatı yok yanı uyanınca edıyorum kahvaltımı bugun kepek ekmegıne domateslı tost yaptım onu yedım.cnm dikkat etmessen her diette alırsın geri onemlı olan verdıgın zaman hedefindeki kiloyu daha bilinçli beslenmek abur cubura yaglıya tatlıya kaçmamak hersey dozunda guzel