Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

MERHABA :)
DİYET BASLASINNN :)

Daha önceden bu dıyetı uyguladım ve 55 kılodan 50 kıloya dusmustum 1 hafta ıcında (dıyet dısına cıktıgımda oldu) suan 52 kıloyum ve 47 kıloya dusmek ıstıyorum. bu dıyet hakkında olumlu sonuclar aldıgım ıcın gerı donmek ıstedım :)
vaktım oldukca gozlemlerımı buraya yazmayı dusunuyorum, herkese kolay gelsın kızlar..
goreceksınız zayıflama sonrası kendınızı cok hafıf hıssedeceksınız :)

Her aynaya baktigimda kendime napmisimm!! Bana nolmus demekten alamiyorum kendimi:/ ben profesyonel sporcuyum ve kiloma dikkat etmem gerektigi halde bu hale geldim yuksek tempo spor yapmama ragmen aldigim kilolarn da gitmeye pek niyeti yok gibi :/ gelin bu diyeti yapalim da hep beraber zayiflayalim bari yuzumuzz gulsun

hepinize günaydın ben bu diyeti 3 gündür uyguluyorum ama henüz tartılmadım bayrama kadar 5 kilo vermeyi istiyorum boyum 162 kilom 64 üst tarafım zayıf ama basenlerim var biraz sizce bu diyeti 2 hafta kadar uygulasam basenlerim erirmi

hepinize günaydın ben bu diyeti 3 gündür uyguluyorum ama henüz tartılmadım bayrama kadar 5 kilo vermeyi istiyorum boyum 162 kilom 64 üst tarafım zayıf ama basenlerim var biraz sizce bu diyeti 2 hafta kadar uygulasam basenlerim erirmi
hızlı tempoda yürüyüşe de başla canım..Besenin düşmanıdır tempolu yürüyüş :KK34:

tempolu yürüyüş iyi oluyo biliyorumda haftada en fazla 2 bilemedin 3 defa yapabiliyorum anca küçük bi kızım var pek fırsat bulup yapamıyorum :KK50:

Olsun canım 2-3 defa yapmak hiç yapamamaktan iyidir..
Her yemek sonrası 100 defa yerinde zıpla..Basen konusunda faydasını görürsün.

ceyser2013 ben sabahları bir dilim kepek ekmekle1 yumurta bir dilim beyaz peynir tüketiyorum. bazen domates salatalık da alıyorum yanında.. sonra da her 2 saatte bir birkaç tane elma yiyorum en son 7 de yiyorum sonra yemiyorum. gün boyu bol bol su içmeye dikkat ediyorum..ben diyetten çok memnunum bu aralar çok nete giremediğim için hergün yazamıyorum ama düzenli olarak 400 gramla 800 gram arasında gidiyor her gün. 15 gün sonunda genel toplamı yazarımmmm

mrb canım 1 ay gecmıs buralardaysan basarılı oldunmu yazabılırmısın?

mrblr kızlarrr sabahtan beri okuyorum elma diyetini,fakat uzun surelı kimse yazmamış ya.
neyse bende sureklı kılo alıp verenlerdenim.pazar diyete başlayıp pazartesi bozanlardanım.
fakat bu kez farklı olacak...eğerki ben 13 yıldır içtiğim o iğrenç sigaradan vazgeçtiysem ki sadece iradem sayesinde;demekki bunuda yapabilirim dedim ve balıklama daldım :) kesin karar verdim tartıldım 82 küsür ama 83 kilo diyelim,gittim markete aldım elmalarımıda,yaseminli yeşil çayımıda zaten ev bitki çayı dolu bı kac gundur alıştırdım kendımı şartlandırdım uyandıgımda yüzümü yıkamadan suyu ısıtıyorum,gunde ortalama 6,8 bardak bitki çayı içiyorum,onun dışında kondisyon bisikletim var sabredebildiğim kadar ona biniyorum,ayrıca zayıflama kemerimde var alıp atmıstım bi kenara şu gunlerde fişten çıkarmıyorum canım sıkıldıkca takıyorum göbişime çalıştırıyorum.neyse kızlar canlandıralım forumu başlamayanlar başlasın başlayanlarda sesimize ses versin yarın sabahtan itibaren yazabıldeıgım kadar yazmaya calısıcam benı yalnız bırakmassınız umarım değilmi
:26::26:

mrblr kızlarrr sabahtan beri okuyorum elma diyetini,fakat uzun surelı kimse yazmamış ya.
neyse bende sureklı kılo alıp verenlerdenim.pazar diyete başlayıp pazartesi bozanlardanım.
fakat bu kez farklı olacak...eğerki ben 13 yıldır içtiğim o iğrenç sigaradan vazgeçtiysem ki sadece iradem sayesinde;demekki bunuda yapabilirim dedim ve balıklama daldım :) kesin karar verdim tartıldım 82 küsür ama 83 kilo diyelim,gittim markete aldım elmalarımıda,yaseminli yeşil çayımıda zaten ev bitki çayı dolu bı kac gundur alıştırdım kendımı şartlandırdım uyandıgımda yüzümü yıkamadan suyu ısıtıyorum,gunde ortalama 6,8 bardak bitki çayı içiyorum,onun dışında kondisyon bisikletim var sabredebildiğim kadar ona biniyorum,ayrıca zayıflama kemerimde var alıp atmıstım bi kenara şu gunlerde fişten çıkarmıyorum canım sıkıldıkca takıyorum göbişime çalıştırıyorum.neyse kızlar canlandıralım forumu başlamayanlar başlasın başlayanlarda sesimize ses versin yarın sabahtan itibaren yazabıldeıgım kadar yazmaya calısıcam benı yalnız bırakmassınız umarım değilmi
:26::26:

bende elma diyetine başlıcam .bir hafta yokum ama dönüşte görüşürüz artık .sonuna kadar desteklerim seninle...

bende elma diyetine başlıcam .bir hafta yokum ama dönüşte görüşürüz artık .sonuna kadar desteklerim seninle...

canımsın tesekkur ederim beni unutmayın buralarda kılo vericem diye girdiğim yolda yalnızlıktan 10 kilo alıp çıkmıyım :):):)

canımsın tesekkur ederim beni unutmayın buralarda kılo vericem diye girdiğim yolda yalnızlıktan 10 kilo alıp çıkmıyım :):):)

:))) unutmam merak etme .ben gelene kadar eminim birsürü arkadaşın olur yanında seninle omuz omuza yürüyecek .Allaha emanet ol

slm kızlar bende elma diyeti yapıyorum bu 5. günüm 67 kiloyla başladım ve bugün 63 kilo olmuşum herkese tavsiye ederim baya etkili bi diyet ayrıca çok mutluyum gitsin kilolar gelsin çıtır ve mutlu kadınlar :118:

slm slm slm slm ben geldimmmmm size anlatacaklarım var;
dün 82 küsür olarak çıktığım yola, bugün 81 900 olarak devam ediyorum.:KK52::KK52::KK52:
inanamadım dedim benim baskül bana şaka yapıyor olmalı
aldım kucağıma her odayı gezdirdim yok yok şaka değil gerçek bu muhteşem bir şey:KK76::KK76::KK76:
güne tadı iğrenç olan birşeyle başladm ilk kez denedim aman Allahım oda ne oyle elma sirkesiii sıcak suya ıkı kaşık dediler ben boca ettim dedim hızlı gıdeyım içemedimkii yarısını burnumu tıkayıp nefes almadan zorla içtim.
yeşil çayımıda içine bir dilim limon atarak ŞEKERSİZ bir şekilde hazırladım,
birtane yumurtadan yagsız omlet yaptım,yarım kıbrıt kutusu peynır,1dilim tam tahıllı kepek ekmeği ve 6tane yeşil zeytinle kahvaltımı sonladım.şimdi canım sıkıldıkça elmamı dişliyorum,unutmıyım sureklı gozumun onunde olsun dıyede butun elmaları yıkadım dev bi kaseye doldurdum gozumun onunde yeşil yeşil bana bakıyorlar :KK34::KK34::KK34:

aynen bu şekilde devam canım benim bugün 5. günüm tam 4 kilo gitti hemen hemen herğün 1 kilo ğidiyo ideal kilom için sadece 7 kilo fazlam kaldı oda en fazla 2 haftaya kadar gidecek bu gidişle dahada fazlası gider gibime geliyo

bu arada ben aktarlarda satılan 7 li form tozlarından da kullanıyorum

bende 9lu form kullanıyorum canım bi onu içiyorum bi yeşil çayı içiyorum bi elma yiyorum yaa ben su içmeyi çok fazla sevmiyorum su yerine bol mıktarda sıvı yanı çay olurmu gunde 3 bardak çay onerilmiş ben 8 -10 bardak içiyorum belkide fazlasını bide saat7-8 de yemeyi kesin demişler de ben sabaha kadar oturuyorum elma yesem arada bır bişi olurmuki?

bende 9lu form kullanıyorum canım bi onu içiyorum bi yeşil çayı içiyorum bi elma yiyorum yaa ben su içmeyi çok fazla sevmiyorum su yerine bol mıktarda sıvı yanı çay olurmu gunde 3 bardak çay onerilmiş ben 8 -10 bardak içiyorum belkide fazlasını bide saat7-8 de yemeyi kesin demişler de ben sabaha kadar oturuyorum elma yesem arada bır bişi olurmuki?

canım bilmiyorum ki ama b yeşil çayın 4 bardaktan fazlası zararlıymış ama su içemiyosan açık siyah çay içebilirsin bence ben günde 3 litre içiyorum 4 kupa yeşil çay uyanır uyanmaz sıcaga yakın ılık 1 bardak su şimdilik iyi gidiyo

X