Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugün tartıldım başlangıç günümü bugün kabul edecem diye ama dün 1.5 elma yemiş olmama rağmen köfte falanda yedim akşam , bu sabah tartıldım 500gr vermişim 1 günde hadi hayırlısı bakalım :)) sabah tostla beraber 1 haşlanmış yumurta yedim bi kupa yeşil çayla beraber. şimdi elmamı yiyorum. su içmeye çalışıyorum. yalnız şöyle bişey var; ben sabah 11 de falan kalkıyorum. gece de 2 de falan yatıyorum en erken. yani güne 3 saat geç başlayıp 3 saat geç bitiriyorum. eğer ben 6 dan sonra bişey yemezsem bu diyeti tamamlayamam. onun için ben akşam 8 de yemeği bırakmayı düşünüyorum.

artık diğer cuma gününe kadar tartılmak yok. :) tayin işimde 6 ay sonrasına ertelendi 6 ay daha çalışmam gerekecek. az önce haber geldi. hayırlısı bakalım.

Evet hayırlısı yaa ben yeşil çay icemiyorum ne yapcam :--(

Kizlar dayanamadim tartildim 67.8 ciktim cok iyi gidiyo tartilnskta motivasyonu arttiriyor insallah istedigimiz kiloya geliriz hetkesle basarilar.:))))))

Slm kizlar Benim elma diyetim iyi gidiyo gitmesinede dun 67.5 ciktim sabah ve dun hic kacamak yapmadim sadece suyumu az ictim bu sabah 67.6 ciktim ustelik bayabi dikkat etmeme ragmen. Bende bu diyette de suyun onemi buyuk . Bugun bol bol icecem bakalim ne olcak yarin yazarim gene
Bugun Benim 4. Gunum bakalim neler olcak elmaya devam
Slmlar

Canım hergün tartılma motivasyonun bozulur haftada bir tartıl suyu atamamışsındır falan öyle bişeydir ben daha önce bu diyetle 15 kilo verdim şimdi doğum sonrası yine başladım

Canım hergün tartılma motivasyonun bozulur haftada bir tartıl suyu atamamışsındır falan öyle bişeydir ben daha önce bu diyetle 15 kilo verdim şimdi doğum sonrası yine başladım

Nasil verdin 15 kiloyu kac gunde verdin hep bu diyetimi yaptin merak ettim CNm ayiracak haklisin hergun tartilnskta motivasyonu azaltiyo bunun yuzunden yarida biraktim diyeti iki gundur normal yiyorum yarin tekrar basliycamm 67.9 dum normal yedigim halde iki gundur yarin Basten basliyorum sa

Saygilarla

hep bu diyetle 2 ayda verdim galiba haftada 1.5 yada 2 kilom gidiyordu açta kalmıyordum şimdi yine yapıyorum 100 kiloyum bakalım pazartesi kkaç olucam şimdi sadece fazladan yağsız salata yiyorum miğdem genişlemiş çünki doymuyorum yemezsem fazla sürmez yemeğe başlarım kilo vermem şart hayatım her bakımdan olumsuz etkileniyo bırakma sende beraber yapalım ben burdan arkadaşlarla yapmıştım ozaman Google ye umran80 yaz çıkar ozamanki sayfalarım:)

ya bizde zayıflıycaz o kesin ama insanın moreli bozuluyo yaa millet moda etek pantolon derdinde biz kiloyla uğraşıyoruz hadi siz annesiniz ben anne olayım 100 kilo yada razıyım ama bana noluyoo pis boğazım işte

aman allahım Büşra ben yıllar önce bunu sana yazmışşım 100 kilo oldum :))9

aman doğru dua edin kızlar ya:)

Bebegini hayirli olsun CNm Tmm beraber yapalim ben dort gun yan yaptim iki kilom gitti sadece buda iyi simdi 67.6 ciktim sabah bugun kacirdim yarin elmaya devam beraber yapalim nekadar verdigimizi yazalum iyi motive ediyo oluyo hetkesle
Basari lar

bol bol su için ekmek yemeyın kızlar seker hamur ısı yok bakın nasıl zayıflanıyor ve saglıklı oluyorsunuz

benim eve tartı almam lazım inşallah bugün alıcam pazartesilerimi cumalarımı tartılma günü olsun? yarışalım birlikte daha iyi motive oluruz daha çok kilo vericem diye

benim eve tartı almam lazım inşallah bugün alıcam pazartesilerimi cumalarımı tartılma günü olsun? yarışalım birlikte daha iyi motive oluruz daha çok kilo vericem diye

Tmm CNm yazarim yarin kac kilo oldumuda bide cumA gunlerimi yazacaz hadi bakalim birakmayalim bu kere 13 kilo vermem gerek yarin ayin 24 eylul insallah busefer gitsin su kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…