Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo vermem durdu sanırım regli oldum o yuzden birde bugun hiç brşey yapamadım spor olarak feci boynum ve sırtım agrıyor artık yarın spora kaldıgım yerden devam ederim ama kaçamak hiç yok
bende dün misafirlikteydim kaçamam yaptım biraz kilo almamışım ama verememişim de eşimde cuma günü son gün diyo elma diyetine tenin sarardı gözlerinin içi kıraz dı diyo mecburen bırakıcam cuma günü yani cuma gününe kadar ne kadar verirsem artık inşallah şu kalan 3 günde 3 kilo daha verebilirim diyete tam gaz kaçamaksız devam ediyorum :128:
inşallah veririz hayatım bende yarın tam gaz devam edicem ama hava yagmurlu butun enerjimi emiyor
haklısın hayatımda ne biliyim çocuklugumdan beri hava bulutlu ben bulutluyum böyle bide huyum var işte
aynen ama baksana benden baska kımsenın yazdıgı yokkı şizofren oldum kendıkendme konusmaktan
merhaba canım yarından itibaren bende başlıyorum bugün rahatsızdım çok, ilaç almak zorunda kaldım o yüzden başlayamadım.
yarın hiç aksatmadan yazalım mı ben varımmmm ya sennnnn :13:
mrblr canım geçmiş olsun herkeste var bişiler bugun bende çok fena idim hala da oyleyim boynum cok feci yanıyor
yarın artık kaldıgım yerden devam edicem ben hep buradayım cnm
5 günde 5 kilo diyetine başlayacaktım ama kahvaltı çok önemli benim için oyüzden bugün bu diyete başladım. şuana kadar bozmadım sayılır elma dışında yoğurt yedim sadece.. 49.800 le başladım diyete hedef 49 ama geri alma ihtimalinide göz önüne alırsam 48 olabilir :)
senin boyun kaçta 49 kiloya düşmeye çalışıyosun azım açık kaldı ben 58 olsam 40 göbek atıcam
160 boyum diyeti bıraktığımda 2-3 kilo alacağımı biliyorum..
slm ne kadardır yapıyosun diyeti ve kaç kilo verdin öğrenebilirmiyim? bide ben eşki elma yiyemiyorum normal elma olsa olmazmiki ben şu anda patates diyeti yapıyorum ve iki günde 1.200 verdim bugün 3. günüm dün çok kaçamak yaptım yoksa daha çok verirdim pazartesi elma diyeti yapmayı düşünüyorum cevap verirsen sevinirim
slm cnm 5 gundur ama ıkı gundur spor yapamıyorum bugunde dr deydım elmada yıyemedım ama yemekte yemedım yanı kacamak yapmadım 3 gunde 3 kılo verdım yarından sonra tam gaz devam edıcem yemek pişirme derdimde yok gunluk masrafta yok ohh gelsın elmalar gıtsın kılolar)))
çok kısada değilmiş boyun 36 -34 beden felansındır süper tebrik ederim
bu fotoğrafta kaç kilosun
58 kiloyum
bugün 49.300 çıktım elma diyetide etkili çıktı 500 gram gitti.. güzel bir kahvaltıyı hakettim ^^