Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kilo vermem durdu sanırım regli oldum o yuzden birde bugun hiç brşey yapamadım spor olarak feci boynum ve sırtım agrıyor artık yarın spora kaldıgım yerden devam ederim ama kaçamak hiç yok :KK8:

kilo vermem durdu sanırım regli oldum o yuzden birde bugun hiç brşey yapamadım spor olarak feci boynum ve sırtım agrıyor artık yarın spora kaldıgım yerden devam ederim ama kaçamak hiç yok :KK8:

bende dün misafirlikteydim kaçamam yaptım biraz kilo almamışım ama verememişim de eşimde cuma günü son gün diyo elma diyetine tenin sarardı gözlerinin içi kıraz dı diyo :KK5: mecburen bırakıcam cuma günü yani cuma gününe kadar ne kadar verirsem artık inşallah şu kalan 3 günde 3 kilo daha verebilirim diyete tam gaz kaçamaksız devam ediyorum :128:

bende dün misafirlikteydim kaçamam yaptım biraz kilo almamışım ama verememişim de eşimde cuma günü son gün diyo elma diyetine tenin sarardı gözlerinin içi kıraz dı diyo :KK5: mecburen bırakıcam cuma günü yani cuma gününe kadar ne kadar verirsem artık inşallah şu kalan 3 günde 3 kilo daha verebilirim diyete tam gaz kaçamaksız devam ediyorum :128:

inşallah veririz hayatım bende yarın tam gaz devam edicem ama hava yagmurlu butun enerjimi emiyor

inşallah veririz hayatım bende yarın tam gaz devam edicem ama hava yagmurlu butun enerjimi emiyor

bir birimize destek olursak sürekli yazarsak böyle birbirimize dertleşirsek daha çok motive oluruz havayı napıcan boşver sana destek veren güzel dostluklar olduktan sonra isterki kar yağsın vız gelir insana :KK19:

haklısın hayatımda ne biliyim çocuklugumdan beri hava bulutlu ben bulutluyum böyle bide huyum var işte
aynen ama baksana benden baska kımsenın yazdıgı yokkı şizofren oldum kendıkendme konusmaktan :KK36::KK36::KK36:

haklısın hayatımda ne biliyim çocuklugumdan beri hava bulutlu ben bulutluyum böyle bide huyum var işte
aynen ama baksana benden baska kımsenın yazdıgı yokkı şizofren oldum kendıkendme konusmaktan :KK36::KK36::KK36:

merhaba canım yarından itibaren bende başlıyorum bugün rahatsızdım çok, ilaç almak zorunda kaldım o yüzden başlayamadım.

yarın hiç aksatmadan yazalım mı ben varımmmm ya sennnnn :KK56: :KK52: :KK19: :KK12: :13: :nazar: :KK54: :nazar:

Son düzenleme:
merhaba canım yarından itibaren bende başlıyorum bugün rahatsızdım çok, ilaç almak zorunda kaldım o yüzden başlayamadım.

yarın hiç aksatmadan yazalım mı ben varımmmm ya sennnnn :KK56: :KK52: :KK19: :KK12: :13: :nazar: :KK54: :nazar:

mrblr canım geçmiş olsun herkeste var bişiler bugun bende çok fena idim hala da oyleyim boynum cok feci yanıyor

yarın artık kaldıgım yerden devam edicem ben hep buradayım cnm

mrblr canım geçmiş olsun herkeste var bişiler bugun bende çok fena idim hala da oyleyim boynum cok feci yanıyor

yarın artık kaldıgım yerden devam edicem ben hep buradayım cnm

slm ne kadardır yapıyosun diyeti ve kaç kilo verdin öğrenebilirmiyim? bide ben eşki elma yiyemiyorum normal elma olsa olmazmiki ben şu anda patates diyeti yapıyorum ve iki günde 1.200 verdim bugün 3. günüm dün çok kaçamak yaptım yoksa daha çok verirdim pazartesi elma diyeti yapmayı düşünüyorum cevap verirsen sevinirim

biri bana bu kadar elma nasıl yenir söyleyebilir mi? okuyunca bile en çok sevdiğim yeşil elmadan soğudum sanki. çok sevmeme rağmen günde 3 taneyi geçemem. çünkü tok tutuyor zaten. başka hiç bir şey yemeden nasıl yaşamış arkadaşınız 4 ay ben yanlış okumuşumdur inşallah

5 günde 5 kilo diyetine başlayacaktım ama kahvaltı çok önemli benim için oyüzden bugün bu diyete başladım. şuana kadar bozmadım sayılır elma dışında yoğurt yedim sadece.. 49.800 le başladım diyete hedef 49 ama geri alma ihtimalinide göz önüne alırsam 48 olabilir :)

5 günde 5 kilo diyetine başlayacaktım ama kahvaltı çok önemli benim için oyüzden bugün bu diyete başladım. şuana kadar bozmadım sayılır elma dışında yoğurt yedim sadece.. 49.800 le başladım diyete hedef 49 ama geri alma ihtimalinide göz önüne alırsam 48 olabilir :)

senin boyun kaçta 49 kiloya düşmeye çalışıyosun azım açık kaldı ben 58 olsam 40 göbek atıcam

slm ne kadardır yapıyosun diyeti ve kaç kilo verdin öğrenebilirmiyim? bide ben eşki elma yiyemiyorum normal elma olsa olmazmiki ben şu anda patates diyeti yapıyorum ve iki günde 1.200 verdim bugün 3. günüm dün çok kaçamak yaptım yoksa daha çok verirdim pazartesi elma diyeti yapmayı düşünüyorum cevap verirsen sevinirim

slm cnm 5 gundur ama ıkı gundur spor yapamıyorum bugunde dr deydım elmada yıyemedım ama yemekte yemedım yanı kacamak yapmadım 3 gunde 3 kılo verdım.yeşil elma ve yeşil çay şart hayatım bazı topiklerde normal elmada olur dıyorlar fakat onun kalorısı 8 10 kalorı daha fazla ılk gun ye alısırsın bende yıyemıyordum hatta benım gıbı yap al elmalarını yıka bı guzel koy kocaman bı kaseye gozunun onunde dursun aklına geldıkce ısır :) yarından sonra tam gaz devam edıcem yemek pişirme derdimde yok gunluk masrafta yok ohh gelsın elmalar gıtsın kılolar)))

Son düzenleme:
slm cnm 5 gundur ama ıkı gundur spor yapamıyorum bugunde dr deydım elmada yıyemedım ama yemekte yemedım yanı kacamak yapmadım 3 gunde 3 kılo verdım yarından sonra tam gaz devam edıcem yemek pişirme derdimde yok gunluk masrafta yok ohh gelsın elmalar gıtsın kılolar)))

kırmızı elma ile olmaz mı yapan yok mu hiç eşki elma yiyemiyorum ben yaaa

Kilo vermeden önceki halim.. karnım göğsümden büyüktü...

$527843_10150978209644114_2057854840_n.jpg

X