Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu aradaa ben de 50 kilo olmak istiyorum canım 18 kilo fazlam var ama tabilik ilk hedefim 60 ın altına düşmek umarım bu kez başarırımm
İnşallab canım ben uzun süre giremedim ve bozdum diyetii tekrar başlıycm. İnş yarın cok belli oluyo yapınca tabi asla bozmamamz lazım

bu aradaa ben de 50 kilo olmak istiyorum canım 18 kilo fazlam var ama tabilik ilk hedefim 60 ın altına düşmek umarım bu kez başarırımm

Ver bence ben bu gun altinci gunundeyim dort kilo vermisim ama son iki gunumu tam uydum soylenenlere insallah sende istedigin gibi kilo verirsin

Yaa ne kadar güzel uymuşsunuz ben de cok az yapmama ragmen cok güZel oldu ama bozdum inş yarın tekrar başlıyorumm:)

arkadaşlar merhaba... bu elma diyetini araştırıyordum bu konuya rastladım... azöncede gazetede bir haber okudum... şu apple ın patronu steve jobs bu elma diyetini uzun süre yapmış vede pankreas kanserine yakalanmasında d,yetin payı büyük demiş doktorları... şimdilerde filmi çekildi belki duyanınız vardır... steve i oynayan (şimdi adını unuttum pffsss) oyuncuda bu diyeti yaptığını vede pankreasının tahlillerinde sinyal verdiğini zarar gördüğünü söylemiş... şimdi bu diyetten korktum açıkçası.. ( sizler neler araştırdınız bi fikriniz varmı bu konuda ben gibi bunu duyan bilen varmı yorumunuz nedir merak ediyorum... maşallah uzuuun sayfalar paylaşımlar olmuş ve o yüzden bilmiyorum topikte bu mevzunun geçip geçmediğini, eğer konuşulduysa kusura bakmayın vede bana bir özet geçin lütfenn....... şimdiden teşekkürlerimle..... :)

Bende hemen hemen cogunu okudum yazilanlarin tamamini okumadim ama okudugum kadariyla oyle bir seyden konusulmamis ne kadar saglikli olup olmadigi tartisilir sok diyet sonucta uzun sureli yapmakta cok iyi olmaz bende ise yarayan diyeti yazayim insallah sana yardimci olur bi hafta yaptim yirmi kilo kadar fazlam vardi bes kilo verdim ama bir kilo falan elma yemedim sabah kahvaltisini ogle yemegini yedim sonra birer saat araylada elma yedim aksam elma yedim ikibucuk litre su ictim ayrica bi saat yuruyorum bi haftada dort gun yururus yaptim simdide ara verdim normal yediklerimden yiyorum geri almadim verdiklerimi cumartesi yine ayni sekilde baslamayi dusunuyorum kolay gelsin

İnsallah sende verirsin bende ara verdim ins geri almam

İnşallahh:) sen yazmışsın nasıl yaptığını ben de sana benzer yaptım sabah kahvaltımdan sonra ara ara elma yedim corba falan da içtim o bile cok farkettiriyo yaniii önemli olan cok fazla yememek bol su içmek ve hareket etmek ben dikkat ediyodum ama misafirm falan cok geldi dısarda yemege cıktık bi kac gün o yüZden dikkat eremedm ama tekrar başladım bugun bu şekilde dikkat edip yapanlar her gün buraya yazsın hepimiz haberdar olalım dikkat edelim beraber haftaya da sonuçları yazarz

Hic sorma benimde var misafirlerim mangal falan yaptik ama kilom sabit kendimi zor tutuyorm canim nasil cikolata istiyo:-(

selam kızlar aranızda yeniyim:)) elma diyetine baslayacagim yarın ve sadece 10 günde 10 kilo vermem lazım... cooook zor biliyorum ama destege ihtiyacim var. diyetin yanında spor da yapmayı dusunuyorum sızce verebılır mıyı o kadar kıloyu? benimle beraber diyete baslayip birbirimizi motive edebilicegimiz birini arıyorum! yardımmmmm :)

5 günde 5 kilo diyetinden sonra bu diyeti denemek istiyorum birde.. kahvaltı olması hoşuma gitti. zaten vermem gereken az bir kilo kaldı.. 2-3 kilo kadar vereceğim için uzun sürmeyecek umarım bu diyetide tek başıma yapıyor olmam..

Bence sagliksiz olur on gunde ama yinede sen bilirsin ise yariyor ama bir haftadan cok yapmamalisin ben bi haftada 5kilo verdim bi hafta ara verdim simdide 3 kilo verdim kahvalti ogle yemegi yedim ikiser yada birer saatte birde elma yedim hala yapiyorum cumartesi bir hafta olcak az kiloyu hedef yapki sonradan birakma yarida neyse kolay gelsin bisi soracak olursan yazabilirsin

51.800 le diyete başladım ilk elmamı yiyorum umarım dilediğimiz kilolara sağlıkla ulaşırız

Ben daha yeni katıldım bu gruba dokuz aylık bebegim ve nerdeyse sadce emziriyorum bu diyeti uygulamam ne kadar doğru olur acaba :18: asırı kilo vermem lazım yaaa

Eklentiler

• $image.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Ben daha yeni katıldım bu gruba dokuz aylık bebegim ve nerdeyse sadce emziriyorum bu diyeti uygulamam ne kadar doğru olur acaba :18: asırı kilo vermem lazım yaaa

bence tek besın dıyetını yapma canım ,bak bebegınde varmıs.
sen dukan ve karayat dıyetını arastır ,
yasın ve kılon nedır ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…