bence tek besın dıyetını yapma canım ,bak bebegınde varmıs.
sen dukan ve karayat dıyetını arastır ,
yasın ve kılon nedır ,
Sonunda 50.800 Çok az kaldı. Tamı tamına uysam diyete daha hızlı olacak ama elimde değil malesef bunada şükür
Takipteyim,iyi gidiyorsun darısı başıma diyorum haala başlayamadım ben bu diyete
kızlar merhaba bende bu diyete bugün başladım. sayfaların bayasını okudum ama sizler sadece 1 hafta yapılıyor falan demişsiniz, ama ilk sayfalarda öyle bişey yazmıyordu hatta konuyu açan arkadaşın arkadaşı 4 ay yapmış. ben uzun süreli yapmayı düşünüyorum 1 hafta yetmez. 80.3 kilodayım en az 60 kiloya inmem lazım 20 kilom var vermem gereken. bu diyet bana yapılamayacak gibi gelmedi.
var mı benle beraber diyeti sürdürecek birbirimizi gazlayabileceğimiz birileri :)) çizelgemide yapacağım hemen. elmamı yiyorum şuanda ohh mis gibi :)) ne de lezzetliymiş bee ekşi ekşi :))
Bende basliyorum bugun elma diyeyine 69.4 dum bakalim ne olcak hergun yazarimyarin gorismek uzere bu saatlerde
Birlikte yapabiliriz benimde 20 kilo vermem lazim hemen hemen ayni sayilir kilomuz ben bi hafta yaptim ama cipsi sekeri cok seviyorum 73 e inmistim simdi 75 olmusum iki haftadir yapmiyorum ama tutamiyorum kendimiben yarin baslicam ins yazarim durum ne olursa
Kolay gelsin ins istedigin kiloya ulasirsin...
78kilo ile basladim ama spor falanda yaptım sonra bi haftada 5 kilo verdim oglende yedim ben salata çorba gibi bi kilo elma yemedim birer saat arayla aksama kadar ne yersem 3 litreye yakin su ictim sonra biraktim ilk hafta almadim kilo sonra cips falan dayanamadım iki kilo geri almisim bugun başlıyorum tam 75.3 tartiya bi hafta cikmayalim bence akşam 6dan sonra elma yemek yok hic bisi yeme su ve çay sadece hadi kolay gelsin ins tayinde olursunay çok sevindim insan yalnız olnca içinden diyet yapası gelmiyor. ben bugün başlıyom demiştim ya benim elmalar elime saat 15.00 de geçti. akşama kadar ancak 1.5 elma yiyebildim. yeşil çayımı içtim. şuanda da içiyorum. benim bugün diyetten saylanmaz :) bende yarın tam olarak uyacağım Allah ın izniyle. sen kaç kiloydun kaç olmak istiyorsun. benim belki tayin olma ihtimalim var gittiğim yere incecik gitmek istiyorum benim bu halimi görmesinler :)) yarın cuma . yarın sabah tekrar tartılacağım aç karna uyandığımda. ondan sonra diğer cumaya kadar hiç tartılmayacağım. aralarda tartıldığımda kilo vermediğimi görünce azmim kırılıyor bırakıveriyorum diyeti. haftadan haftaya tartılmayı deneyeceğim bu sefer. elmalar çok ekşi yerken zorlanıyorum biraz. ama alışmam lazım. yeşil çayıda içiyorum da , suyu içemiyorum ya bugün nerdeyse su içmedim diyebilirim. bu sorunu halletmem gerekiyor öncelikle. şişeye falan koyayım bunu bitirmek zorundayım gibi zorlayayım kendimi.
sen bi hafta uyguladım demişsin kaç kilo verdin bi haftada 73 e kaçtan düştün. zorlandın mı uygularken. hadi güzel bi başlangıç yapmak dileğiyle görüşmek üzere:))