Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

O zaman kızlar herkes kilosunu yazsın,her gün yapıp yapmadığını yaZsın ve belli süre koyalım en son herkes kilosunu yazsın kaçamak yapan olmasın..
Ben 58 im inşşşş 50 olmak istiyorum

O zaman kızlar herkes kilosunu yazsın,her gün yapıp yapmadığını yaZsın ve belli süre koyalım en son herkes kilosunu yazsın kaçamak yapan olmasın..
Ben 58 im inşşşş 50 olmak istiyorum

selammm ya ben iyi gidiyodum önceki gün bozdum herşey alt üst oldu. bugun tekrar başladım. şu anda 68 kiloyum 66 ya kadar düşmüştüm ne güzel 2 kilo 2 kilodur ama işte neyse sizden güç alıyorum kızlar destek olalım birbirimize. tarih belirliyelim evet ne zaman bildirelim kilolarııı :*

bu aradaa ben de 50 kilo olmak istiyorum canım 18 kilo fazlam var ama tabilik ilk hedefim 60 ın altına düşmek umarım bu kez başarırımm

Benimde iyi gidiyo tam olarak uymadigim halde 2kilo vermisim 58olmak istiyorum benimde 18 kilo fazlam var yarindan itibaren kilolarimizi yazip baslayalim bence

suan 85 kgmım 2 gun once 83 kg dım moralım bozuldu bugun elma dıyetıne basladım şöyle ucundan 79.9 gorsem dunyalar benım olucak
Bi turlu uyamiyorum diyete:---( sanirim ben hep bole kalicam:---(

canım basarırsın ben daha once bu dıyetı yaptım ve yapan arkadasımda var 17 gunde 7 kg verdım. 3lt su ve 2 kupa yesılcayımı ıcerek . kılo verdırne bı dıyet ama ıstıkrarlı olmak cok önemlı dıye dusunuyorum ,ıns en kısa surede kurtulursun kılolarından,darısı benım basıma basıma,benımde vermem gereken 15 kg mım var ıns gıdıcek bu kılolar bedenımzıden meraklanma

Haklisin istikrarli olmak en onemlisi insallah kurtuluruz yesil cayi icemiyorum tadi hosuma gitmiyor :-( bi ayda yedi kilo vermeyede raziyim kahvaltida neler yapiyorsun sen

Haklisin istikrarli olmak en onemlisi insallah kurtuluruz yesil cayi icemiyorum tadi hosuma gitmiyor :-( bi ayda yedi kilo vermeyede raziyim kahvaltida neler yapiyorsun sen

canım yesılcaysız olmaz dıyette en onemlı sey .yesılcay ve su .
yasılcayın bı cok cesıdı var lımonlu ve yasemınlısını onerırım ,zayıflamak ıstıyosan mecburrrrr içicen :)
sabah kepeklı peynırlı tost yesılcay eşliğinde yanında canım ısterse zeytın domates fln yıyıorum ,
oyle dıyetteyım aman sabah ne kadar yersem kar dıye dusunerek hareket etmıyorum,oyle yaptıgım zamanlarda daha cok sey yemek ıstıyorum aklımdan turlu seyler gecıyo ama dıyette oldugumu kendıme unuturuyorum acıkcası ,

Aktardan yaprak seklinde aldim yesil cayi nasil aci bi tadi var icemiyorum yaz olunca surekli bi yerlere piknige misafirlige gidiliyor yemek yemeyide cok sevince dayanamayip yiyorum

arkadaşlar dün diyeti yapamadım kalıcı misafirlerim vardı 108 e düşmüştüm ama bugun 108 900 olmuşum geri bu diyet bende pek etkili olmuyor ben diger diyete geciyorum tekrar ara ara dönerim bu diyete vucudum diğer yaptıgımdiyete alışmasın diye hepinize kolay gelsin iyi kilo vermemeler

slm kızlar dün basladım 85.0 kg dım bugun tartıldım 84.1 kg gosterdı tartı :)
evdekı elmalar bıtene kadar 79 u görursem tartıda ne güzel olur :)
mitekontri senın nasıl gıdıyo dıyetın

slm kızlar dün basladım 85.0 kg dım bugun tartıldım 84.1 kg gosterdı tartı :)
evdekı elmalar bıtene kadar 79 u görursem tartıda ne güzel olur :)
mitekontri senın nasıl gıdıyo dıyetın

Bende bugun yedinci gun tam olarak herseyi yapmadim yesil cay icmedigim halde 73.4 gosterdi tarti yani 4.5 kilo vermisim insallah bi kac gun ara vercem sonra bir hafta daha uygulamayi dusunuyorum spor yapiyormusun sen

Merhaba...Bende 23.08.2013 tarihinde basladım kilom 52.800 1 haftamı tamamladığımda ne kadar kilo verdigimi yazarım.Hedefim 48 le 45 arası artık ne kadar giderse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…