O zaman kızlar herkes kilosunu yazsın,her gün yapıp yapmadığını yaZsın ve belli süre koyalım en son herkes kilosunu yazsın kaçamak yapan olmasın..
Ben 58 im inşşşş 50 olmak istiyorum
suan 85 kgmım 2 gun once 83 kg dım moralım bozuldu bugun elma dıyetıne basladım şöyle ucundan 79.9 gorsem dunyalar benım olucakya bu diyet mucizeeeeeeeeeeeee 18 gündür diyet yapıyorum önce holywoood sonra diyetisyen diyeti yaptım. ama 18 gündür hiç bu kadar hızlı kilo vermedim bir günde 1.3 kg gitmiş ben zaten diyet yapıyordum ödem fazla yoktu zaten kaç gündür diyet yaptığım halde 79 da takılı kalmıştım bu sabah tartıldım 77.7 geldim ben bu diyeti bırakmam arkadaş bu elma mucize
Bi turlu uyamiyorum diyete:-- -( sanirim ben hep bole kalicam:- - -(
suan 85 kgmım 2 gun once 83 kg dım moralım bozuldu bugun elma dıyetıne basladım şöyle ucundan 79.9 gorsem dunyalar benım olucak
canım basarırsın ben daha once bu dıyetı yaptım ve yapan arkadasımda var 17 gunde 7 kg verdım. 3lt su ve 2 kupa yesılcayımı ıcerek . kılo verdırne bı dıyet ama ıstıkrarlı olmak cok önemlı dıye dusunuyorum ,ıns en kısa surede kurtulursun kılolarından,darısı benım basıma basıma,benımde vermem gereken 15 kg mım var ıns gıdıcek bu kılolar bedenımzıden meraklanma
tatlım bende senin gii meraktan sırf fotoları görücem diye bütün sayfaları 3 günde tek tek okumuştum ve sonuçç hüsrann seksy evet foto koymuş ama meğer kendi fotosu değilmiş koyduklarıı başak birne ait zayıflama sitelrinde gördüğü i fotoyu kopyalamış rezil olup giitmiş anlıycağın ama bu diyetle çok kg verenler var ama ilk 2 hafat etkşili daha sonra vücut alışıyo vermiyoo 2 hafta yapıp başka diete geçin
Haklisin istikrarli olmak en onemlisi insallah kurtuluruz yesil cayi icemiyorum tadi hosuma gitmiyor :-( bi ayda yedi kilo vermeyede raziyim kahvaltida neler yapiyorsun sen
Aktardan yaprak seklinde aldim yesil cayi nasil aci bi tadi var icemiyorumcanım yesılcaysız olmaz dıyette en onemlı sey .yesılcay ve su .
yasılcayın bı cok cesıdı var lımonlu ve yasemınlısını onerırım ,zayıflamak ıstıyosan mecburrrrriçicen :)
sabah kepeklı peynırlı tost yesılcay eşliğinde yanında canım ısterse zeytın domates fln yıyıorum ,
oyle dıyetteyım aman sabah ne kadar yersem kar dıye dusunerek hareket etmıyorum,oyle yaptıgım zamanlarda daha cok sey yemek ıstıyorum aklımdan turlu seyler gecıyo ama dıyette oldugumu kendıme unuturuyorum acıkcası ,
Aktardan yaprak seklinde aldim yesil cayi nasil aci bi tadi var icemiyorumyaz olunca surekli bi yerlere piknige misafirlige gidiliyor yemek yemeyide cok sevince dayanamayip yiyorum
Vallahi ben elma yedikçe daha da acıkıyor gibiyim. Siz nasıl yapıyorsunuz?
yok sen poset caylardan al onlar daha ıyı oluyo fıkrımce
Karisik cay falan yapiyorlar bes bitkiyi karistiriyorlar onu hic denedinmi
yok denemedım oyle 5 lı 9 lu caylar bana gore degıl en guzelı yesılcay,bılmıyorum ben sevıyorum tadını yesılcayın
İlk 2 3 gun halsizdim sonra alisiyorsun ben acikmiyorum yetiyor arada bi salatalik falan yiyorum
Bakalım bir kez daha mı şans versem acaba :)
slm kızlar dün basladım 85.0 kg dım bugun tartıldım 84.1 kg gosterdı tartı :)
evdekı elmalar bıtene kadar 79 u görursem tartıda ne güzel olur :)
mitekontri senın nasıl gıdıyo dıyetın