Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

liko ve hedefimiz hemen hemen aynı canım :) bende bugün başladım.. sık sık yaz, bakalım ilk gün nasıl geçecek :)

hadi diyeet arkadaşım yazalım öleyse sık sık:)) ben sabah 2 dilim kepek ekmek,peynir,3-4 zeytin ve salatalıkla ilk gün kahvaltımı yaptım.2 saat oldu şimdide ilk elmamı yerken yazıyorum:))şimdilik iyi gidiyo gibi sen neler yaptın bakimmmm

bu arada canım kahvaltı sonrası elma sirkesi karışımındanda içtim:)

sabah 08:20 de 1 dilim kepek ekmek + yeşil biber + domates + peynir + zeytin (şekersiz ve sütsüz bi nescafe içtim) yedim. saat 10:30 da 1 yeşil elma + 1 yeşil çay içtim :) şimdilik iyi gidiyor bakalım, reglim neredeyse ilk günü ama akşam iş çıkışında 45 dk tempolu yürümeye gidicem spor salonuna :) inşallah güzel sonuçlar alalım yaa..vallahi artık canıma tak etti bu kilo verme işi :/

elma sirkesi karışımı nedir??

Son düzenleme:
3.gunun sonunda net 2.5 kilo verdim.81 oldum.75 olana kadar devam.bu arada ben diyete basladigim gun regl oldum ve hala devam ediyor.buna ragmen kilo verdim.spor yapmiyorum..

Son düzenleme:
selam kızlar, daha öncede yazmış olduğum gibi 27.04 tarihinde başladım bu diyete hiç kaçamağım olmadı kız kardeşimle beraber yapıyoruz bugün 6. günümüz ve ikimizdende 5'er kilo gitti ilk günler daha hızlı gitti ama şuan sanki bir duraklama var araara şişkinlik yapıyor dün gece kardeşimde bende sanki bi koca tabak makarna yemiş gibiydik ama durmak yok yola devam ilerleyen günlerde yine yazarım

şuan 2. elmamı yiyorum:) yine iyi durumlar çok şükür. bende koşu bandında 10 dk koştum.cnm 1 çorba kaşığı elma sirkesine 1 çorba kaşığı su ve 1 cay kaşığı bal karıştırıp kahvaltıdan sonra içtim. yağ yakıcı kilo verdirici diolar hatta forumda konusuda var.baya kilo veren var cnm ilgilenirsen konuyu bi oku derim...

merhaba hatunlar ben aslında dukan diyetini yapıyorum.ama benim 19 yaşında bir ızım var oda diyet yapmak istiyor vermesi gereken 5 g fazlası var ama dukanı yapamaz çünkü staja gidecek orda onun yemelerini yapamaz ama bu diyeti duydum.tavsiye etsemi bilemedim.nasıl yapılıyor kuraları neyse bizahmet yazıverinde bende kızıma anlatayım.interneten aradığımda 6 günlük bir diyet çıkıyor.sizinki farklımı.

47ye tekrar düşmek yolunda bu diyete de başlıyorum hayırlısı artık 53üm şu an :'( isvec diyeti olmadı ama elmayı severim deneyeceğim artık

Selam kızlar nasıl gidiyor diyet ben bu gün üçüncü günümü bitirdim biraz sonra yatıcam diyetin en kolay günü bugündü diyebilirim ilk iki güne nazaran sadece akşam annemin yaptığı bol acılı melemene dayanamayıp bir parça ekmekle yedim birde bir tanecik hoşbeş yedim ama aç olduğumdan falan değil tamamen gözümün açlığından yoksa rahattım yani hatta bu gün bütün gün çarşı pazar gezdim bu arada bu sabah tartıldım veeeeeeee 1400 daha gitmiş maşallah deyin 91.0 oldum yani yarın tartılmak için sabırsızlanıyorum ama bugünkü kaçamaklarım inşallah tartıya yansımaz herkese iyi geceler

canım ilk sayfada ayrıntılı yazıyo

günaydın bayanlarrrrrr hayırlı sabahlar hayırlı cumalar..
evettt diyetimin 2. gün sabahındayım.şimdi kahvaltımı yapcam.dünden bu güne 1 kilo gitmiş inş tartı yanıltmıyodur beni.her diyetimde mutlaka kaçamak yapardım hemde her gün.kendimin bunu hakettiği düşüncesindeydim:))))) ilk kez tam uyarak bi diyet yapıyorum hadi hayırlısı bakalımm.herkese bol şanssss.......

başlama tarihi 1 mayıs 2013 : 53 kilo
şu an 3 mayıs 2013 : 50 kiloyum ayrıca diyetın dısına bıle cıktım

zaten insana tokluk hissi veriyor hani bol su içip yeşil çay da içtiğimiz için karnı doyuyor ınsanın :)

Merhaba arkadaslar bende bugun basladim bu diyete.
7 gunde 4 kilo vermistim.
Simdi zorlaniyorum ama dayanicam.
Ilk gunden bile kendini hissettiriyor.
Ama seker dusmelerine care bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…