- 15 Nisan 2013
- 22
- 0
liko ve hedefimiz hemen hemen aynı canım :) bende bugün başladım.. sık sık yaz, bakalım ilk gün nasıl geçecek :)
bu arada canım kahvaltı sonrası elma sirkesi karışımındanda içtim:)
sabah 08:20 de 1 dilim kepek ekmek + yeşil biber + domates + peynir + zeytin (şekersiz ve sütsüz bi nescafe içtim) yedim. saat 10:30 da 1 yeşil elma + 1 yeşil çay içtim :) şimdilik iyi gidiyor bakalım, reglim neredeyse ilk günü ama akşam iş çıkışında 45 dk tempolu yürümeye gidicem spor salonuna :) inşallah güzel sonuçlar alalım yaa..vallahi artık canıma tak etti bu kilo verme işi :/
elma sirkesi karışımı nedir??
Aa aynı kiloymuşuz da bende arada 52 falan da oluyor gün içindebu arada ben yarın başlıyorum diyete :) zaten bugün az yedim. kilom 53 hedef 47 bana bu kadar yeter inşallah veririm
merhaba hatunlar ben aslında dukan diyetini yapıyorum.ama benim 19 yaşında bir ızım var oda diyet yapmak istiyor vermesi gereken 5 g fazlası var ama dukanı yapamaz çünkü staja gidecek orda onun yemelerini yapamaz ama bu diyeti duydum.tavsiye etsemi bilemedim.nasıl yapılıyor kuraları neyse bizahmet yazıverinde bende kızıma anlatayım.interneten aradığımda 6 günlük bir diyet çıkıyor.sizinki farklımı.
ben de isveç diyetını yapamadım elma diyetini denedım :)Aa aynı kiloymuşuz da bende arada 52 falan da oluyor gün içinde1 kilo yemek yediğimi de sanmıyorum neyse ben de 47 istiyorum iyi şanslar!