Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar bende bugun basladim bu diyete.
7 gunde 4 kilo vermistim.
Simdi zorlaniyorum ama dayanicam.
Ilk gunden bile kendini hissettiriyor.
Ama seker dusmelerine care bulamiyorum
Bugun yesil cayima bir fiske kadr tarcin attim.acikmadimda tatli krizimde tutmadi :)
Verdigim o 4 kiloyu 1 haftada tekrar aldim.homidi girtlak yedim yedim dayanamdim geri aldim :)
Dikkat edilmezse asiriya kacilmazsa alinmiyo kilolar.
Ben aksam 9 da yemek yedigimi bilirim :)
Ama bu diyet gercekten supwr hissettiriyo kendini.
Dugunume kadar giden gitsinki gelinde yarmagul gibi demeainler :):)
selam kızlar bende 1 haftadır elma diyeti yapıyorum ama günde 3 tane felan yıorum ara ögünlerini kuru incirlere geciştiriorum gayette belim incerdi güzel gidio uc ögün yeemek yiorum ama sadece sulu yemekler tüketiorum ekmek hiç yemiorum sonucuda iyi gidiyor ama tartırmaya korkuyorum biraz
Selam kızlar nasıl gidiyor diyet ben bu gün üçüncü günümü bitirdim biraz sonra yatıcam diyetin en kolay günü bugündü diyebilirim ilk iki güne nazaran sadece akşam annemin yaptığı bol acılı melemene dayanamayıp bir parça ekmekle yedim birde bir tanecik hoşbeş yedim ama aç olduğumdan falan değil tamamen gözümün açlığından yoksa rahattım yani hatta bu gün bütün gün çarşı pazar gezdim bu arada bu sabah tartıldım veeeeeeee 1400 daha gitmiş maşallah deyin 91.0 oldum yani yarın tartılmak için sabırsızlanıyorum ama bugünkü kaçamaklarım inşallah tartıya yansımaz herkese iyi geceler
bir süredir kimse yazmıyor, ben de baya bir kilo aldım son zamanlarda, elmalarımı,yeşil çayımı aldım, yarın tartılıp başlıyorum, başlayan ya da devam eden varsa yazışalım, boy 1.61 kilo 75.:26:
hemen başlıyoruz o zaman yarın, ben de son ay kiloma kilo kattım midem genişledi iyice, yedikçe acıkıyorum havalar da ısındı, bugün alışverişe çıktım 42 beden alt xl üst oluyor artık, ne güzel yazlık elbiseler gelmiş tiril tiril, utandım, yandan kendime bakınca aynada baya bir farkettim kalınlaştığımı, güya ben 70 kiloydum 5-6 ay önce, zayıfllicam diyordum hale bak, yaza yaklaştıkça hep kilo aldım, artık dur demeliyim yoksa göbeğim ikiye katlanacak yakında, hiç bir yere gidesim evden çıkasım gelmiyor, utanıyorum görenler kilo aldığımı farkedecek diye. yalnız ben diyetin yanında spor yapınca çok daha çabuk forma giriyorum, hemen farkediyo göbeğimden kalçamdan 4-5 günde bile, evde koşu bandı var onda yürüyeceğim, tık nefes olmuşum iyice. burdan haberleşelim her gün.
kızlar bu diyeti yapmak istiyorum ama sonra bırakınca aynen bu kiloları geri alırmıyız acaba? bırde sabah kepek ekmek domates salatalık biber flnla kahvaltı yapıp tüm gün elma yesem ve spor yapsam. faydası olurmu acaba. yada 3 gun fln uygulayıp 1 2 kilo verip bıraksam mı? ne dersiniz?