Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cuma günü sabah 75.5 ile başladım, elma diyetini yaptım ama kayısı da yedim. dün ise maalesef akşam yemek atıştırmak zorunda kaldım, eşim 2 haftalığına gidiyor son bir akşam yemeğine çıkalım az yersin, ben gidince diyetine devam edersin dedi kıramadım, biraz meze tarzı bir şeyler yedim. bu sabah tartıldım, 74.2 çıktım demek ki yemesem baya iyi olaktı olsun hiç yoktan iyidir tabi yarım saat yürüdüm 2 gün de, şimdi de yürüyeceğim bugün bozmam, evdeyiz zaten ama harfiyen yapılırsa kilo vermemek mümkün değil hele de sporla, inşallah devam edicem ben de. Dün dışarı çıkınca yine farkettim kilo almışım eskisine oranla belli oluyor, göbeği içeri çekmekten bir hal oldum

merhaba arkadaşlar şimdiye kadar yaptığım tüm diyetleri en fazla 3 gün sürdürebildim ama dün elme diyetine 66.300 gr ile başladım.Bu sabah tartıldığımda 64.900 gr. olmuşum çok sevindim.inşallah 6 kilomu veririm ve bir daha geri almam.

Bende yarın başlıyorum elma diyetine başlangıç kilom 58 hedef 48 toplam verilecek 10 kilom var inşallah başarılı olup 1 hafta sonra kaç kilo verdiğimi yazarım...Herkese başarılar

evet bugün de tartıldım veeeeeeeeee 64.00 gr. geldim.Kilomu hergün buraya yazarsam diyetimi uzun süre devam ettirebilicem inşallah.hedef kilo 60.00 gr.

arkadaşlar ben sabah 1,5 kepek ekmeği kızarttım domates 5 siyah zeytin az birşey tulum peynir 1 haşlanmış yumurta yedim aradan 2 saat sonra bir yeşil elma 2 saat sonra tekrar yeşil elma yedim şu an salata yiyorum domates soğan nane maydonoz koydum ama acaba diyetin dışına mı çıktım sadece elma mı yemeliydim :S

Günaydın arkadaşlar! evet bugünde 200 gr. gitmiş sonuç 63.800 gr.hadi az kaldı 60 kg.a görüşürüz.

3 günde 3.5 kilomu verdin,sabah kahvaltısında ne yiyosun:26:bende bunu yapmayı düşünüyorum,hiç diilse sabah kahvaltısında yemek güzel,diğer öğünlerde dayanabilirim sanırım:44:sıkıldım artık aylarca bekleyip 4 5 kilo vermekten,bi 10 kilo vermem lazım

slm ,uzun zamandır takip ediyorum sizi.bugün başladım bu diyete.tiroit hastasıyım ve 22 aylık oğlum var emiyor.yoğurtlu kürü yapacaktım emzirenlere zararlıymış yapamadım,%100 detoksu denedim bir gün yapabildim 700 gr verdim dikkat etmeme rağmen aldım geri.elmayı çok severim zaten gün içinde de çok yemek yiyen biri değilim.bakalım kilom 65.100 inşallah bunu devam ettirir doğumdan önceki gibi 52 ye düşerim.gerçi 50li rakamları görsem bile yeter..arkadaşlara da hayran kaldım.herkese kolay gelsinn :)

selam bende bugün başladım diyete.. 61.5 kiloyum 57 olmaya çabalıyorum.. yarn 1.5 kilo elma yicem inş=) ya kızlar werebilirmiyim 6 günde yaaa=(( bütün gün ewdeym pek hareketli değilim ama 1 saat yürüyüşle desteklesem diyetimi sizce werebilirmiyim? we detoks diyetiyle beraber yapsam bunu bi sorun olurmu sizce?

Son düzenleme:
slm hanımlar bende tesadüfen dün birinden duydum bu diyeti doğumdan sonra 10 kilo kaldı bende 58 olmak amacım bu sabah tartıldım 68 kiloyum işe gelirken 1 kilo elma aldım su saate kadar 5 tane yemişimdir midem kazınmaya başladı.... önümüzdeki salıya kadar yapabilirmiyim acaba : yapmam lazım kurtulmam lazım bu kilolardan

Benim 3. günüm arkadaslar. ama bu 3 günde hiç kahvaltı yapmadım bi kere 1 simit yedim farklı günlerde 2 dolma yedim. bugünde dondurma yedim :) sabahleyin 3,5 kilo vermiştim. 88 kilodan 84,5 olmusum. benimde midem kazınıyo ozellikle işte öğle araları zor oluyor ama mecbur dayanıcam. sizlerde ddurum nasıl destek olalım birbirimize :)

Kizlar ben Anlamadim konunun basinda 1.gun 1kilo elma 2.gun 1,5kilo 3.gun 2kilo sonra tekrar 1kilo yazmislar
1kilo elma nerdeyse 4tane oluyo.aksam 8e kadar 2saatte bir nasil olacak.kafam durdu herhalde:)
Yapip kilo verenler yardimci olabilirmi.yarin elma alip basliyorum

Cnm 3,5 kilo süper :)

Spor yapıyor musun ?

idealim 25 kg vermek ama elma diyetiyle hepsini verebileceğimi düşünmüyorum. ama 10/15 versem elma diyetiyle oda yeter diğer 10kg ya başka çözüm buluruz :)

ilk 1 hafta geçse şöyle gerisi gelir gibi geliyo ama önemli olan ilk 1 hafta hele bide 1 hafta da 4-5 kilo verdiğimi görürsem zaten asılırım bu diyete bırakmam kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…