Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaslar bende bugun basladim bu diyete.
7 gunde 4 kilo vermistim.
Simdi zorlaniyorum ama dayanicam.
Ilk gunden bile kendini hissettiriyor.
Ama seker dusmelerine care bulamiyorum

Merhaba arkadaslar bende bugun basladim bu diyete.
7 gunde 4 kilo vermistim.
Simdi zorlaniyorum ama dayanicam.
Ilk gunden bile kendini hissettiriyor.
Ama seker dusmelerine care bulamiyorum

öncelikle tebrik ederim ben de yarın başlamayı düşünüyorum,şeker düşmesi için keçiboynuzu deneyebilirsin özellikle de pc karşısında onu yemeye uğraşırken vakit geçiyor:) bir de tarçın içebilirsin,şu an aklıma bu ikisi geldi
bi sorum olucaktı sana
daha önce 7 günde verdiğin o 4 kiloyu ne kadar zamanda geri aldın? dikkat etmeyince mi geri geliyor kilolar yoksa çok mu dikkat etmek gerekiyor,merak ediyorum:) sevgiler

Bugun yesil cayima bir fiske kadr tarcin attim.acikmadimda tatli krizimde tutmadi :)
Verdigim o 4 kiloyu 1 haftada tekrar aldim.homidi girtlak yedim yedim dayanamdim geri aldim :)
Dikkat edilmezse asiriya kacilmazsa alinmiyo kilolar.
Ben aksam 9 da yemek yedigimi bilirim :)
Ama bu diyet gercekten supwr hissettiriyo kendini.
Dugunume kadar giden gitsinki gelinde yarmagul gibi demeainler :):)

demesinlerrrrrr :)

yahu ben anlamadım ki internette de doğru düzgün bir şey yazmıyor. elmayı verilen ölçülerde tüketin ne zaman isterseniz yiyin diyor. öyle mi yoksa 2 saatte 1 mi? salata yasak mı serbest mi sınır var mı? ben şu an dukan yapıyorum birden kesip 6 günlük elmaya başlasam verdiklerimi de alır mıyım? meyve suyu içebiliyor muyuz? aklım çok karıştı bilgisi olan var mı =(

Bu dıyet mevzusunda o kadar sacmalık gordum-okudum yahu bu kadar sacmasına denk gelmedım.
Aklınızı basınıza alın hanımlar.. ılerısını dusunun.
Ve verdıklerınızı zaten gerı alacaksınız.
Artı 130kg olan, 59 kılolu halıne gore daha saglıklıymıs emın olun.
Sadece elma... hehehhe
Sonra "neden bebek tutunmuyor neden cocuk dusuyor neden neden.." tıbben sebebı acıklanamıyor ama
sadece elma ıle beslenmıs bırısı ıcın de sebep aramamak lazım.

geçen hafta bu diyete başladım, herşey tüm gün yolunda gitti ama akşamüzeri gelen başağrısı beni benden aldı resmen (regl idim, belkide ondan) sonra akşam fenerin maçı vardı, sevdiceğim geldi ve o halimi görünce elbette yemek yemeye zorladı ve yememle birlikte başağrım geçti ben başaramadım yani..

gittim cumartesi günü kan tahlili yaptırdım, diyetisyene gitmek için, insülin değerim düşük çıkmış, bu demek oluyorki vücudum yağ tutuyor ve kilo vermemi engelliyor, neyse bugün yeniden doktora gidicem (endokrin bölümüne) bakalım ne çıkacak..

bu arada hanımlar dikkat, insülin konusu çok fazla görülüyormuş hastalık olarak, özellikle bel bölgenizde yağlanma ve göbeklenme şikayetiniz varsa ha birde üstüne kilo veremiyorum diyorsanız mutlaka bi kan tahlili yaptırın derim..

sevgiler,

selam kızlar bende 1 haftadır elma diyeti yapıyorum ama günde 3 tane felan yıorum ara ögünlerini kuru incirlere geciştiriorum gayette belim incerdi güzel gidio uc ögün yeemek yiorum ama sadece sulu yemekler tüketiorum ekmek hiç yemiorum sonucuda iyi gidiyor ama tartırmaya korkuyorum biraz

1 aydır yapıyorum 5 kilo falan verdim ama her haftasonu bozuyorum ya artık elma yemekten gına geldi ne yapacağım yaaa

canım kac kılo verdın bır haftadır

canım 14 gunde bugunle bırlıkte toplam ne kadar verdın suan kac oldun bende basladım bu dıyete 3 gun oluyo 2 kılo verdım sporda yapıyorum

günaydın kızlar,

geçen yıl nisan gibi başlamıştım bu diyete kısa sürede iyi sonuçlar almıştım fakat sağlıksız olduğu için bu diyeti bırakıp kendi çabam ve sporla 12 kilo vermiştim. yaz sonunda tartıda 48 kiloyu görmüştüm. bu benim için fazla ve sağlıksız bir sonuçtu sonra talihsiz bir ameliyat geçirdim ve hooop 8 kiloya yakın bi miktarı yeniden aldım. şu an kaç kiloyum tam bilmiyorum. açıkçası korkuyorum tartılmaya da ama kilomdan ve görüntümden rahatsızım. sanırım elma diyetini başlangıç evresi olarak yeniden hayatıma koyacağım. bi nevi detoks gibi yani. ben günü sadece elmalarla geçirmenin pek mantıklı olmayacağı kanısındayım. bu nedenle kahvaltı öğle ve akşam yemeği olarak yoğurt-yulaf ezmesi ve elma karışımını yiyeceğim. bu hem tok tutar hem de daha bilinçli. tabi spora da başlamam gerek yeniden...of aman tanrım şu plan bile yordu beni.

Merhaba, ben de bugün elma diyetine başladım. arada 4 tane kuru kayısı da yedim canım tatlı çektiği için. boyum 1.70 kilom 79.4. Bakalım 1 hafta sonra kaç kilo olacağım.

bir süredir kimse yazmıyor, ben de baya bir kilo aldım son zamanlarda, elmalarımı,yeşil çayımı aldım, yarın tartılıp başlıyorum, başlayan ya da devam eden varsa yazışalım, boy 1.61 kilo 75.:26:

bir süredir kimse yazmıyor, ben de baya bir kilo aldım son zamanlarda, elmalarımı,yeşil çayımı aldım, yarın tartılıp başlıyorum, başlayan ya da devam eden varsa yazışalım, boy 1.61 kilo 75.:26:

yumaknuro cum ben de başlamak istiyorum kaç zamandır aslındaa şöyle sağlam bi desteğe ihtiyacım var galiba...ben feci durumdaym acaip kilo aldım son birkaç ayda.........

hemen başlıyoruz o zaman yarın, ben de son ay kiloma kilo kattım midem genişledi iyice, yedikçe acıkıyorum havalar da ısındı, bugün alışverişe çıktım 42 beden alt xl üst oluyor artık, ne güzel yazlık elbiseler gelmiş tiril tiril, utandım, yandan kendime bakınca aynada baya bir farkettim kalınlaştığımı, güya ben 70 kiloydum 5-6 ay önce, zayıfllicam diyordum hale bak, yaza yaklaştıkça hep kilo aldım, artık dur demeliyim yoksa göbeğim ikiye katlanacak yakında, hiç bir yere gidesim evden çıkasım gelmiyor, utanıyorum görenler kilo aldığımı farkedecek diye. yalnız ben diyetin yanında spor yapınca çok daha çabuk forma giriyorum, hemen farkediyo göbeğimden kalçamdan 4-5 günde bile, evde koşu bandı var onda yürüyeceğim, tık nefes olmuşum iyice. burdan haberleşelim her gün.

Yumaknurocum ben yaklaşık 1 hafta uygulamıştım elma diyetini(geçen yıl) o dönem çok da zorlanmamıştım ve çok kısa sürede inceltiyor elma diyeti tam gaz uyulursa bunu da biliyorum veeeeee aynı durumdayız bugün arkadaşlar avm lere gidelim yazlık bişiler alalım dediler ben uydurdum bi bahane gitmedim sebebini sen ben biliyoruz işte

kızlar bu diyeti yapmak istiyorum ama sonra bırakınca aynen bu kiloları geri alırmıyız acaba? bırde sabah kepek ekmek domates salatalık biber flnla kahvaltı yapıp tüm gün elma yesem ve spor yapsam. faydası olurmu acaba. yada 3 gun fln uygulayıp 1 2 kilo verip bıraksam mı? ne dersiniz?

Ben dikkat etmediğim için geri aldım maalesef

hımmm kararsızım yani şuan sporla veriyorum daha doğrusu inceliyorum ama tartıda fark görmek istiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…