• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba hanımlar. ben de dün akşam azıcık çorba birkaç petibör kaçamağından sonra 30 dk eliptik bisiklet yaptım. sabah 75 çıktım. 1 kilo vermişim 1 günde. inşallah daha az kaçamaklarla uzun süre yapabilirim çünkü yaklaşık 15 kilo daha vermem lazım. ama ben hergün tartılıcam. çünkü kilo verdiğimi gördükçe motive oluyorum ben. tartılmadığım zaman yesem bile kilo almıyormuşum gibi hissediyorum ama öyle değil tabikiiii :17:

Merhaba kızlar aranıza bende yeni katıldım :1: karatay diyetine bir niyetlendim ama yapamadım nedense :ssz: şimdi elma diyetini dün bir arkadaşımdan duydum bugün itibari ile başlamış bulunmaktayım. sabah biraz peynir 3 ufak ve ince dilim tam buğdaylı kepek ekmeği ( İLK GÜN YAPAMAM DİYE GÖZÜM KORKTU):26: ekşiyi sevmediğim için hala elma yiyesim yok akşama kadar Allah büyük öğlen inşallah abartmam

Anlaşılan kilo vermem yavaştan gidiyo bugün 68 .çıktım yine sabitlenmiş tartım sanki yaaa :43::43: neyse pes etmicem kilo verene kadar kurtulamazsın bende 68 kilo :1::1: :41::41:

Cnm ben bıldıgım kadarını soyleyeyım kırmızı elmada warmıs seker yesıl elmada azmıs we yav yakıp metebolızmayı hızandırıyomus nette arastırdım hıc oyle bı sıkayet okumadım herkez memnun

ouyy bebişte varmış emziriyorsun. diyetin her türlüsü senin için zararlı olmaz mı? en azından bebiş emmeyi bıraktıktan sonra başlasaydın. kaç kilosun şuan?

ouyy bebişte varmış emziriyorsun. diyetin her türlüsü senin için zararlı olmaz mı? en azından bebiş emmeyi bıraktıktan sonra başlasaydın. kaç kilosun şuan?

90 kıloyum 70 olmam lazım:-( boyum 1.75 oglum 22 aylık onumuzde kı ay sutten kesıcem emmıyo pek bagımlılık sadece ınan beklemekten bıktım gıtsın artık bu kılolaarrrrr:-(

merhaba arkadaşlar ancak girebildim bugun çok yogunuz. sabah baktığımda 700 gr vermişim. dün 800 idi bugun 700 vermişim. sorun değil ama şu saate kadar yeşil çay içemedim desem yeridir. ufff koşmaktan içemedim.

merhaba arkadaşlar ancak girebildim bugun çok yogunuz. sabah baktığımda 700 gr vermişim. dün 800 idi bugun 700 vermişim. sorun değil ama şu saate kadar yeşil çay içemedim desem yeridir. ufff koşmaktan içemedim.

merhaba dilsudem

kac gundur yapiyorsun diyeti. gercekten ise yariyormu.. bugun benim ilk gunum.. cok merak ediyorum ise yarayacakmi

merhaba dilsudem

kac gundur yapiyorsun diyeti. gercekten ise yariyormu.. bugun benim ilk gunum.. cok merak ediyorum ise yarayacakmi

merhaba
ben 11 martta başladım 89 kilo ile başladım. ilk gün 1.5 kg vermişim. sonra 1 ve yarım kilo verdim. gecen hafta 3.2 vermiştim işte şimdi 85.1 idi bu sabah itibariyle. yalnızca pazar günü ara verdim vucudum tepki vermezse diye. spor yaptım sayılırsa gecen hafta bir gün hariç yarım saat bisiklet sürdüm evde. cumartesi koşu bandında yarım saat yürüdüm. pazar sadece bisiklet yarım saat. pazartesi salı ise 45 dk kosu bandında yürüdüm. elma çok yiyemiyorum en fazla 7 yedim. yeşil çay içiyrum su da bazen 4 litre oluyor geçiyor bile. ara sıra bir küçük kase yoğurt yiyorum her gün değl ama. bir de midem bulanırsa yolculukta eti form ya da uno nun grissinisi var onu yiyorum. genel anlamda iyi bence yavaş yavaş verilen kilolar geri alınmaz. vucudumda bu değişimi fark ediyorum. benim ideal kilom 66 o yüzden toplamda 23 kilom var şimdi verdiklerimi düşersek bir haftada 3,9 kilo vermişim. fena değil. birden olsa zararlı bence. ben diyetisyene gittiğimde 1.100 kiloyu 15 günde vermiştim. ona bakarsam çok da iyi ama bünye farklı herkes farklı. bence iyi 4 kilo nerdeyse bir haftada. daha çok işe yarar mı diye sorarsanız onu sabredip hep birlikte göreceğiz. ben burda herkes sabretsin ve kilolarını versin isterim. ve gerçekten fotoğraf bile paylaşabilirim. diyetimin sonunda yanı nisan sonuna kadar yapmayı düşünüyorum. siz de sabırlı olursanız gidio kilolar merak etmeyin :))

sabah 2 yumurta yedim elma beşi bir yerde içtim öglen elma yedim sonra çok az cıg kofte yedım yine elma:2::43::43: sımdıde special k yıyıp son bır elmayla gunu kurtarmaya çalısıyorum bırde spor yapım gıdıyım de :36::36:

Son düzenleme:
arkadaslar sabah kuymak yedim bisi olur mu bide
ayran ictim elmayla :26:

arkadaşım kuymaktan önce yicek bişi bulamadın mı? ya benim de içimden bi sürü yemek geçiodu geçen hafta diyete başladığımda ama geçti azcık sabret yahuu.. yarın iki dilim ekmeği hafif kızart tost makinesinde içine de biraz byenir koy yumurta yeşilzeytin dom. salatalık ye.. dikkat et herşey senin elinde

arkadaşım kuymaktan önce yicek bişi bulamadın mı? ya benim de içimden bi sürü yemek geçiodu geçen hafta diyete başladığımda ama geçti azcık sabret yahuu.. yarın iki dilim ekmeği hafif kızart tost makinesinde içine de biraz byenir koy yumurta yeşilzeytin dom. salatalık ye.. dikkat et herşey senin elinde

soyle ki sadece kuymak yemedim :26:
2 dilim kepek ekmegi
1 yumurta +yesillik
peynir
ve 2 kasik kuymak :56:

cok mu olmus :53:

aramıza yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz. hepinize güzel bi dua edeyim "yedikleriniz şifa olsun. yağlarınız eriyiversin istediğiniz kiloya ulaşın inşallah".Amin
gıgırına
beren26
ysmnrly
dilsudem
tugcerdem
Nurgul28
kuebray
nicelik
mmis
parsemir
fefilifa
seda_ela
minikk20
bigkanka
maşallah diyelim önce.sonra da bana kızın bugün diyet yapamadım.inanılmaz yoğundum.ama ben zaten esnek yaptığımı söylemiştim.aslında daha istikrarlı olabilirim ama iki gün kaldı yazılıların bitmesine.sonra daha az yoğun olacam.

yaa bnde başlamayı düşünüorm ama zararı oldumu ki ?? yani çok yıpratır mı wücudumu?? 8 kilo fazlam we 1ay sona nişanım warr :( acill destekk olunn yaa :(

yaa bnde başlamayı düşünüorm ama zararı oldumu ki ?? yani çok yıpratır mı wücudumu?? 8 kilo fazlam we 1ay sona nişanım warr :( acill destekk olunn yaa :(

ALINTIDIR:Yeşil Elmanın Yararları
·Yeşil Elma Böbreklerimizi temizleyicidir.
· Kolesterolü de düşürmeye yardımı olur Yeşil Elmanın.
· Yeşil Elma romatizma hastalığı ile Gut hastalığı içinde yararlı bir besindir.
· Uykusuzluk çekenler içinde faydalıdır Yeşil Elma.
·Yeşil Elma kan şekerini dengelemekte faydalıdır.
· Bağırsakta oluşan parazitlerin dökülmesini de sağlar yeşil Elma.
·Güzel bir Antioksidan olan Yeşil Elma Vücudu da temizlemektedir.
· Yapısında oldukça yoğun lifler olan Yeşil Elma sindirim sistemine de çok yararlı bir besindir. Kabızlıkla başı dertte olanlar mutlaka kabuklarıyla yemelidir, sebebi ise liflerin en çok olduğu bölüm kabuklarıdır.
. Yeşil Elma düşük kalorisi sayesinde rejim yapanların en iyi besinidir.
·Solunumu da rahatlatan Yeşil Elma, sigara kullanan kişilerin vücuduna sigaranın vermiş olduğu zararları temizlemeye yardımcıdır.
Yeşil Elmanın Zararları
Yeşil Elmanın herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

Back
X