Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girgirina hergun tartilmam tamamen meraktan. Ama vucudumun sekillendigini hissediyorum zaten orantisiz bir kilo dagilimim yok sadece cok iri yari duruyorum o yuzden. Ben omrumde iki kez diyetisyenle diyet yaptim en fazla bi ay surdu bu kez kendi kendime bisiler yapip kilo vermk istiyorum. Odaoluyor yavas olmasi benim icin daha iyi burda paylasiyir olmak beni motive ediyor mesela yarin ne kadar verdigimi yazicam bunu dusunmk bile guzel
aayyy hiç fire vermeyen yok mu yaaaa. demekki gerçekten çok zor bi diyet bu. neyse hadi birinci gün bugün olsun bakalım. bu arada ilk elmamı yedim. şimdide k-flakesimi yiyorum. bundan sonra da akşama kadar elmaaaaa!!!!!!
Kızlar yeşil çayı nasıl içiyorsunuz ben sallama içiyorum ama kendim alsam kndim demlesem daha mı etkili olur acaba yaa birde arkadaşlr dedim ya bn 2.ci haftanın içerisindeyim ama kendimde pek bi değişiklik göremiyorum tartılmıyorum o yüzden zaten sanki veremedim gibi geliyor bana ya((( kızlar ben gerçekden kilo vermek istiyorum bunun için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum ama başaramamkdan korkuyorum nisan ayı içerisinde kız isteme nışan olayları olucak ve ben bölee top gibi olmak istemiyorum lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekir daha önerileriz var mıdır ? Birde arkadaşlar vucutda ödem oluşuyormudur ayrıyetden öle ödem attırıcı bişilerde mi içsek ya dediğim gibi ne olursa yapıcam etki edeceğini düşündüğünüz ne varsa paylasın benimle kardaşlar :)
bugun 8 gun ve 10.300kg verdim
kübra sen kaç kilosun isteme oayalrı derken senmi istencek olan gelinsin :) aynı durumdan muzdaripim ama hala 87 kg yum yaza zman daralıyoo neyse içtiğin yeşil çay zaten ödem attırıyor sen 2 sate bir ye elmalrını metabolizman yavaşlamasın bol suuuuuu iç 3 litre ve yapacağın en iyi şey sporr yürüüyş yada evde aeorobikk yapmalısın kilo vermeişim gibi geliyor kousuna göre kimis insna hemen fark eder kimi insna edemez ben 10 kg vermedikeç verdiğimi fark edmezdim en ,iyisi sen tartıl ama yk dersen saba dar gelen bi pantolonunu giy dene
tatlım ben 65 kgdayım ve boyum 1,56 anlıyacağın bu boya bi kilo çok aşırı fazlaa(( evet tatlım beni isticekler kısmetse sonra söz nışan gelicek ardından tabii umarım o zamanlar gelene kadar bu bu halde olmammmm :) aynı durumdan muzdaribm derken sende de mi var isteme olaylarıı yoksa gızzz :)tatlım bende şöyle bi durum var ben çalışıyorum işim masa başı tüm gün oturuyorum ama işe gelirken 20-25 dk yürüyorum oda en fazla tabiii geçtiğimiz hafta 3 akşam leslie yaptım bu akşam tekrar yapıcam bakalım. ve pek tabi su çok fazla tüketiyorum günde 3 lt geçiyordur zaten suyu çok severim de ben şöyle bişi daha buldum masamın üstüne 0,5lL su şişelerini dolduruyorum 5 adet sabahdan akşama kadar onları içiyorum sizede tavsiye ederim hem ne kadar su içtiğinizi hesaplıyorsunuz hem su içmeyi unutmuyorsunuz gözünüzün önünde olunca. moral bozukluğu vaz geçme durumları olmasın diye bu haftada tartılmıcam taki pazara kadar hepden mezara kadar yapmıcam yani :)) (ay kötü espirik oldu galiba ) neyse kızlar birbirmizi destekliyelim vaz geçmeyelim devam edelim sonuna kadar lütfenn ben devam edicem bırakmıcamm gırgırına canım yeşil çayı sallama mı içiyorsun içiyorsan hangisinden ? farkındayımm çok konuştumm ama tamam sustumm :))))))))
senin kilon yine ban göre iyiymiş ben 87 kg yum 44 bedenim boyum 1,65 evet benimde isteme söz işlerim olabilir allah bilirde niyetimiz hazirana sevgilimle ben pis boğazın önde gideniyim bi türlü veremiyorum versem hemen geri alıyorum bu son diet denemem zaten evet yeşil çay sallama doğada formlar iyi diye duymuştum ondan içiyorum benimde 20 dk yol yüürmeme var işe gidip gelirken bend emasa başı çalışıyorum tek tesllim sevgiliminde boyluu iri olması bide hazirana daha 3 ayın kalması başkada napıcam bilmiyorum kafayı yemek üzreyim aslında 3.takımdayım 1 yıldır 1 ileri 2 geri çırpınıp duruyorum iradeli biri hiç değilim vericekde 30 kg olduğumdan hemen pes ediyorum haftada 3 gün bend espora başaldım 1,5 sat full antreman bakalım gazamız mübarek ola
canım hayırlı uğurlu olur inşallah şimdiden allah tamamını erdirsin :) amaa ben seni çook kararsiz gördüm lütfen öyle yapma bak biryerden başlamıssın bunun sonu gelir emin ol kendine güven hiç yapamıyorsan yemin et büyük yemin et inan bana bu işe yarar en azından bir haftalık yemin et :)))) spora falan gidiyorsun bak ne güzel işde kızım birlikde vericez kiloları çıtır gelinler olucaz inşallaahh :))))))
denedim yeminde ettim işe yardııı ilk zmanlar sonra yine bzodum hata bus efer yeminmi bozdumdamı böel olumdedim piskolojim bozulduu
o yüzden bi daha bu tür konularda kullanıyormuşum gibi geldi din bana neyse canım bakalım bu ara evet kararsuz demiyelimde kendime güvenim kalmadı gerçekten
aayyy hiç fire vermeyen yok mu yaaaa. demekki gerçekten çok zor bi diyet bu. neyse hadi birinci gün bugün olsun bakalım. bu arada ilk elmamı yedim. şimdide k-flakesimi yiyorum. bundan sonra da akşama kadar elmaaaaa!!!!!!
Tuğçe benide sabota eden lahmacundu :) pisboğazızı kız biz
idilsu tebrik ederim hayatım bilşrisn en zor gün ilk gündür hep
pazrtesi bize uğursuz geldi diyip salıyla start verelim biz sende sakın bozma çatlatmaya devam et bizi
dilsu bişey sorucam çevremdeki herkes an diyetşisyene git git diye diye başımın etini yiyolar bendede inadına yeme durumu olur diye gitmek heleki bildiğim şeyi bana sölemesi için para vermek gıcığıma gidiyor senin fikrin nedir bu konudaa